Parasta Sinkkuelämää tulossa! - And Just Like That -uutuussarja HBO:lle


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13Alkuvuodesta uutisoitiin suosikkisarjan Sinkkuelämää tekevän paluun tv-ruutuihin kymmenosaisena And Just Like That HBO-sarjana. Uuden ohjelman kuvaukset ovat olleet käynnissä New Yorkissa, Suomessa sarjaa päästään katsomaan 9.12. HBO Maxilla.

HBO Nordic -suoratoistopalvelussa sarjasta on nähtävillä Sex and the City sarjan kaudet 1-6 sekä Telia TV Vuokraamosta löytyy elokuvat Sex and the City - Sinkkuelämää ja Sinkkuelämää 2.
HBO:n saat nyt 14vrk maksutta ja Vuokraamosta ensimmäisen leffavuokrauksen 0€!.

Sinkkuelämää on Darren Starin luoma ja perustuu Candace Bushnellin samannimiseen kirjaan. Sarjan vastaavaksi tuottajaksi palaa Michael Patrick King, joka ohjasi ison osan Sinkkuelämää-sarjan jaksoista ja käsikirjoitti sekä ohjasi molemmat elokuvat. Sarjan ensimmäiset jaksot esitettiin Yhdysvalloissa heinäkuussa 1998. Vuosina 2013–2014 sarjasta tehtiin esiosa The Carrie Diaries, joka seurasi nuoren Carrie Bradshaw’n elämää.

Uutuussarjaa tähdittävät alkuperäisestä ohjelmasta tutut Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis. Eräs asia on kuitenkin nyt toisin: naisnäyttelijäkaartista on yksi poissa, sillä uusissa jaksoissa ei nähdä Samanthaa näyttelevää Kim Cattrallia. Tarkkaa tietoa hänen poisjäämisen syistä ei ole kerrottu, mutta asiaan epäillään olevan jokin kytkös Catrallin ja Sarah Jessica Parkerin tulehtuneista väleistä. Heidän keskinäisistä ongelmista oli uutisoitu yhdysvaltalaismedioissa jo muutama vuosi sitten, ja tilanne voimistui sen jälkeen kun suunniteltu kolmas Sinkkuelämää-elokuva jätettiin tekemättä.

Muista näyttelijöistä on paljastettu sen verran, että Carrien hyvä ystävä, Willie Garsonin esittämä Stanford Blatch tekee paluun, samoin kuin hahmon aviomies Anthony Marantino, jota esittää Mario Cantone. Kolmas uusi hahmopaljastus on Charlotten aviomies Harry, jota näyttelee Evan Handler. Alkuperäisen näyttelijäkaartin lisäksi sarjassa nähdään uusia kasvoja, joita ovat muun muassa Greyn anatomiastakin tuttu Sara Ramírez. Roolituksesta liikkuu myös huhuja, että brittiläistä romanttisten komedioiden tähteä Hugh Grantia houkutellaan mukaan sarjaan.

Sarjassa käännetään uusi lehti kun naiset ovat varttuneet kolmekymppisistä viisikymppisiksi. Vaikka näyttelijät sekä heidän roolihahmonsa ovat ikääntyneet vuosien varrella, kolmikon tyylitaju ei petä. Kolmikko astelee jälleen yhtä huoliteltuina pitkin suurkaupungin katuja kuin vuosikymmeniä sitten. Ulkosesti on vaikea ajatella vuosien kuluneen, ainoastaan Miranda on muuttunut oranssihiuksisesta hienostuneen harmaaksi. Sarjan fanina odotan tätä kovasti nähtäville. Saa nähdä miten Samanthan puuttuminen vaikuttaa kokonaisuuteen. Katsotaan kuinka käy! 🙂> Lue myös: 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa