Parhaat palkitaan taas! Emmy 2021 - HBO Nordic kahmi ehdokkuuksia


Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12Emmy-gaala järjestetään tänä vuonna 73. kertaa Los Angelesissa 19. syyskuuta. Vuoden parhaiden tv-sarjojen ehdokkaat julkaistiin 13. heinäkuuta ja HBO Nordicin sarjat saivat yhteensä peräti 127 ehdokkuutta. Samanlaiseen määrään ei ole yltänyt yksikään muu suoratoistopalvelu tai kanava. Esittelen tässä artikkelissa muutamia sarjoja sekä listauksen kaikista ehdolla olevista HBO:n sarjoista. 

HBO Nordic -ohjelmakirjasto on saatavilla Telia TV-palveluun. Jos et ole kokeillut HBO:ta vielä aiemmin, saat sen maksutta testiin ensimmäisen kahden viikon ajaksi. HBO:n katselu onnistuu joko Telia TV -boksin tai sovelluksen kautta. Sovelluksen saat käyttöösi joko kännykällä tai tabletilla, eli se kulkee myös vaikkapa kesälomareissuillasi kätevästi mukana! 🙂>


Suosituille draamasarjoille useita ehdokkuuksia


Tänä vuonna kriitikoiden ylistämät HBO-minisarjat Mare of Easttown ja I May Destroy You keräsivät useita Emmy-ehdokkuuksia. Molemmat ovat ehdolla parhaan minisarjan kategoriassa sekä pääosanäyttelijät Kate Winslet ja Michaela Coel ovat kumpikin ehdolla parhaan naispääosan kategoriassa. Mare of Easttown sai yhteensä 16 Emmy-ehdokkuutta ja I May Destroy You 9 ehdokkuutta.


HBO Nordicin sarjat loistivat myös draamasarjojen kategorioissa: The Handmaid’s Tale ja Lovecraft Country nappasivat molemmat runsaasti ehdokkuuksia. The Handmaid’s Tale sai yhteensä jopa 21 Emmy-ehdokkuutta ja Lovecraft Country 18 ehdokkuutta. Lovecraft Country, The Handmaid’s Tale ja Pose ovat kaikki ehdolla parhaan draamasarjan palkinnon saajiksi.

 

näyttelijäntyö vakuutti Emmy-ehdokkuuksiin

Uzo Aduba on ehdolla parhaan naispääosan Emmyyn roolistaan In Treatment -sarjan terapeuttina. Samassa katergoriassa ovat ehdolla myös The Handmaid’s Talen Elizabeth Moss, Lovecraft Countryn Jurnee Smollett sekä Posen Mj Rodriquez.


Lovecraft Country -sarjassa myös Jonathan Majors sai Emmy-ehdokkuuden roolistaan. Parhaan miespääosan patsaan saajiksi ovat ehdolla hänen lisäkseen Perry Mason -sarjan Matthew Rhys ja Posen Billy Porter sekä Minisarjojen katergoriassa The Undoing miespääosaa näytellyt Hugh Grant.

Komediasarjoista The Flight Attendant keräsi yhteensä 9 Emmy-ehdokkuutta, joihin lukeutuvat parhaan komediasarjan palkintoehdokkuus sekä Kaley Cuocon saama ehdokkuus parhaasta naispääosasta komediasarjassa.

HBO Nordicin sisällöistä Emmy-ehdokkuuksia saivat myös muun muassa Last Week Tonight with John Oliver, A Black Lady Sketch Show, Euphoria sekä keskustelua herättänyt dokumenttisarja Allen v. Farrow.

Kaikki HBO Nordicin sarjat, jotka ovat Emmy-ehdokkaina:

The Handmaid’s Tale
Lovecraft Country
Mare of Easttown
The Flight Attendant
I May Destroy You
Pose
Last Week Tonight With John Oliver
Allen v. Farrow
A Black Lady Sketch Show
Perry Mason
Friends: The Reunion
Euphoria
Oslo
The Undoing
In Treatment
Genndy Tartakovsky's Primal
Robot Chicken
Raised By Wolves
The Good Lord Bird
Q: Into the Storm 
The Nevers 
Vikings
Doom Patrol
Warrior 
Real Time With Bill Maher


Itse olin todella vaikuttunut näistä sarjoista etenkin Kate Winsletin näyttelijäsuoritukseta Mare of Easttown -sarjassa. Minisarja tulikin ahmittua supernopeaan tahtiin. Varsinkin kesäloman sadepäiville siitä oli erittäin loistavaa seuraa! 🙂> 

Mikä sarja sinun mielestäsi tulisi olla palkittujen joukossa?

Lue myös: 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa