Rebecka Martinssonin ja Maria Wernin uudet jaksot nyt katsottavissa


Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17


 


 


Pohjoismaisten rikosdraamojen ystävät ovat jo tovin saaneet odotella Maria Wernin ja Rebecka Martinssonin uusia jaksoja. Nyt faneja hemmotellaan, sillä molemmista sarjoista on uutta katsottavaa C Moren suoratoistopalvelussa. Jos sinulla ei vielä ole kyseistä palvelua hankittuna, pääset asiakkaanamme kokeilemaan C Morea nyt maksutta kahden viikon ajan.


 


Rebecka Martinsson – 2. tuotantokausi


 


Åsa Larssonin dekkareihin perustuvassa rikosdraamassa asianajaja Rebecka Martinsson on asettunut kiireisten ja menestyksekkäiden Tukholman vuosiensa jälkeen Kiirunan Kurrevaaraan, isoäitinsä vanhaan taloon. Hän ei kuitenkaan ole täysin asettunut entiseen kotikaupunkiinsa. Vanhat muistot ja painolastit ovat edelleen läsnä.


 


Toinen tuotantokausi alkaa jaksolla Pororenki. Jonkun on nähty tappavan poro vetämällä sitä mönkijän perässä ja Martinsson alkaa selvittämään tapausta yhdessä entisen ihastuksensa Kristerin kanssa. Martinssonia näyttelee ensimmäisestä tuotantokaudesta poiketen Sascha Zacharias, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Beckissä vuonna 2016.


 


Toinen kausi koostuu neljästä kahden jakson mittaisesta tarinasta ja jaksoja julkaistaan kaksi kerrallaan aina maanantaisin. Mukana on myös suomalaisnäyttelijöitä, kuten Jakob Öhrman, Ville Virtanen ja Joonas Saartamo.


 


Maria Wern – 1. tuotantokausi


 


Moni meistä on seurannut Maria Werniä niin sarjojen kuin elokuvienkin muodossa pidemmän aikaa. C Moren valikoimassa on ennestään ollut katsottavissa sarjan seitsemäs kausi. Ensimmäisen tuotantokauden jaksot ovat olleet poissa suoratoistopalveluista jonkin aikaa, vaikka ensijulkaisusta on ehtinyt kulua jo tovii. Nyt nämä ensimmäisen kauden kaikki yhdeksän jaksoa ovat kokonaisuudessaan katsottavissa.Anna Janssonin menestyskirjoihin perustuvassa rikossarjassa pääosaa esittää Maria Wern (Eva Röse), joka toimii rikostarkastajana Gotlannin saarella. Hän on periksiantamaton ja itsepintainen nainen, jolta mikään rikos ei jää ratkaisematta. Sen lisäksi hän on kahden lapsen äiti. Työn ja perheen yhteensovittaminen ei aina ole helppoa ja elämä onkin melkoista tasapainoilua.Sarja alkaa kun Maria saa tutkittavakseen Gotlannissa tapahtuneen julman murhan. Tekotapa näyttää hyvin samalta kuin yhdeksän vuotta aiemmin Vallentunassa tehty. Sarjassa nähdään myös muista pohjoismaalaisista rikosjännäreistä tuttuja näyttelijöitä, kuten esim. Allan Svensson, joka on tuttu Gåsmammanista.


  


Lue myös nämä: 


  


 


 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa