Katseluvinkit

SF Anytimelta aimo annos naisenergiaa kansainvälisenä naistenpäivänä!

  • 8 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa
SF Anytimelta aimo annos naisenergiaa kansainvälisenä naistenpäivänä!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta, ja teeman mukaisesti SF Anytime esittelee nyt naissankareiden tykitystä uutuusleffojen muodossa Telia TV Vuokraamossa. Olitpa sitten mies tai nainen, tai muuten vain kaipaat voimaantumisen tunnetta, nappaa popcorn-kulho kainaloon ja heittäydy näiden sankarittarien maailmaan! Luvassa on niin komediaa kuin draamaa sekä paljon muuta.

Ja muuten: Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -sovellukseen tunnuksia, aktivoi ne nyt täällä! Ensimmäinen elokuvavuokraus on maksuton.

 

Ja katsotaanpa sitten, millaisia leffoja naistenpäivän kunniaksi on tarjolla!

 

Sisällysluettelo:

 

Rouva Harris lähtee Pariisiin

 

Vuokraamossa: 13.3. alkaen
Genre: Draama, komedia
Ikäraja: S
Kesto: 1 h 55 min

IMDb: 7,1

 

Rouva Harris lähtee Pariisiin on tarina leskeksi jääneestä englantilaisesta taloudenhoitajasta, joka haaveilee Christian Diorin muotiluomuksesta. Tämä haave johdattaa lesken uskomattomaan seikkailuun Pariisissa. 

Tämän 2022 julkaistun britti-ranskalaistuotannon on ohjannut Anthony Fabian. Ada Harrisin roolissa nähdään ihastuttava Lesley Manville. Muissa rooleissa näyttelevät Isabell Hubbert (Claudine Colbert), Jason Isaacs (Archie) sekä Lambert Wilson (Marquis de Chassagne).

 

 

Everything Everywhere all at Once

 

Vuokraamossa: Katsottavissa jo nyt
Genre
Komedia, seikkailu, scifi
Ikäraja: 15
Kesto: 2 h 19 min
IMDb: 8

 

Tämä Daniel Kwanin ja Daniel Scheinertin ohjaama scifi-toimintaseikkailu on sydämellinen tarina kiinalais-yhdysvaltalaisesta naisesta (Michelle Yeoh), joka ei kykene hoitamaan verojaan. Nainen päätyy hullunkuriseen seikkailuun, jossa hän kykenee pelastamaan maailman tutkimalla elämäänsä liittyviä multiversumeja. Elokuva on ehdolla peräti 11 Oscar-palkintoon.

Elokuvan pääosaa esittää Michelle Yeoh (Evelyn Quan Wang), ja lisäksi ruudulla nähdään Jamie Lee Curtis (Deirdre Beaubeirdra), Jenny Slate (Debbie the Dog Mom) sekä James Hong (Gong Gong).

 

 

Licorice Pizza
 

Vuokraamossa: Vuokrattavissa jo nyt
Genre: Komedia
Ikäraja: 7
Kesto: 2 h 13 min

IMDb: 7,2

 

Tämä Paul Andersonin ohjaustyö on 1970-luvun alkuun sijoittuva lämminhenkinen komedia ensirakkaudesta. Tässä tarinassa sukelletaan Gary Valentine (Cooper Hoffman) maailmaan, joka on täynnä nuoruuden itsetutkiskelua.

Muissa rooleissa nähdään Sean Penn (William Holden), Tom Waits (Rex Blau) sekä Alana Haim (Alana Kane). Elokuvaa on ylistetty sen samastuttavasta rakkaustarinasta ja autenttisesta 70-luvun tunnelmasta.

 


The Woman King

 

Vuokraamossa: Vuokrattavissa jo nyt
Genre: Toiminta, seikkailu, historia, draama, sota
Ikäraja: 16
Kesto: 2 h 15 min

IMDb: 6,8

 

Tämä tosipohjainen action-seikkailu on viihdyttävä tarina 1800-luvun agojie-sotureista, jotka suojelivat afrikkalaista Dahomeyn kuningaskuntaa ennennäkemättömillä taidoilla ja raivolla. Elokuvan ohjaus on amerikkalaisen elokuvaohjaaja Gina Prince-Bythewoodin käsialaa.

Pääroolia näyttelee Oscar-palkittu näyttelijä Viola Davis (Nanisca) ja muissa rooleissa nähdään mm. John Boyega (King Ghezo), Lashana Lynch (Izogie) sekä Thuso Mbedu (Nawi).

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa