Katseluvinkit

Siltsu-dokumenttisarja alkaa C Moressa

  • 14 September 2023
  • 1 kommentti
  • 45 katselukertaa
Siltsu-dokumenttisarja alkaa C Moressa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Siltsu - neliosainen dokumenttisarja valottaa Jari Sillanpään värikästä ja monimutkaista elämäntarinaa aina hänen nousustaan tangokuninkaaksi menestyksen huipulle, syöksyyn huumeiden ja rikosten maailmaan sekä yritykseen palata takaisin kansansuosioon. Sarja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa kulissien taakse ja ymmärtää, mitä tapahtui ja miksi. Neliosainen dokkarisarja Siltsu julkaistaan 14.9. C More suoratoistopalvelussa kaikki jaksot kerralla.

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan.

HUOM!

C More muuttuu MTV Katsomoksi
Nykyiset MTV Katsomon ja C Moren sisällöt yhdistyvät uudeksi MTV Katsomo -palveluksi 10.10.2023.

Katso, miten muutokset vaikuttavat tilaukseesi.

 

Jari Sillanpää on Suomen musiikkimaailman ikoni, joka nousi suureen suosioon vuoden 1995 tangokuninkaana. Hänen esikoislevynsä on yhä Suomen myydyin kotimainen äänite, ja hän on tehnyt mittavan uran niin laulajana kuin viihdyttäjänäkin. Hän on tunnettu energisistä ja tunteellisista esityksistään, jotka saavat yleisön hurraamaan. Sillanpään lumoava esiintyminen ja musiikillinen lahjakkuus ovat tehneet hänestä rakastetun artistin.

Kuitenkin vuosien varrella Sillanpään elämässä alkoi näkyä varjopuolia. Hänet yhdistettiin huumeisiin ja hän joutui useisiin rikostutkintoihin, joista hän sai tuomioita, erityisesti huumausaineisiin liittyen. Lisäksi hänen maineensa kärsi, kun hänen laitteeltaan löydettiin materiaalia, joka liittyi sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaan kuvamateriaaliin ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Jälkimmäinen syyte kumottiin myöhemmin, mutta se aiheutti merkittävää julkista huomiota ja kritiikkiä.

Siltsu-dokumenttisarja pyrkii avaamaan näitä synkkiä ja kohuttuja tapahtumia Jari Sillanpään elämässä. Sarjassa käsitellään hänen menestyksensä nousua ja sen vastapainoksi kovia kohtaloita, joita hän kohtasi. Dokumentissa kuullaan Sillanpään omaa ääntä, ja hän kertoo avoimesti omista kokemuksistaan ja tunteistaan.

Sarjassa tarkastellaan myös hänen suhdettaan mediaan ja julkisuuteen. Sillanpää antoi julkisesti kasvonsa seksuaalivähemmistöille, mutta samalla yritti salata huumeidenkäyttöään, mikä ei onnistunut. Dokumentti käsittelee näitä ristiriitaisia elementtejä hänen elämässään.

Dokumentin neljä osaa ovat jaettu eri teemoihin, jotka kertovat eri vaiheista Sillanpään elämässä.  Ensimmäinen osa käsittelee Sillanpään nousua karaokesta Tangomarkkinoille ja hänen uupumustaan kovan työtahdin vuoksi. Toisessa osassa pureudutaan Sillanpään suhteeseen mediaan ja hänen yrityksiinsä salata huumeidenkäyttöään. Kolmannessa jaksossa käsitellään Sillanpään saamia rikostuomioita ja niiden vaikutuksia hänen elämäänsä. Neljännessä osassa tarkastellaan Sillanpään nykytilannetta ja pohditaan, voiko hän palata musiikkiuransa pariin ja millainen vastaanotto häntä odottaa.

Dokumenttisarja ei pyri olemaan ylimääräinen oikeudenkäynti tai skandaalijuttujen kooste, vaan se tarjoaa mahdollisuuden katsojille muodostaa oma mielipiteensä tapahtuneista asioista. Sarjassa esiintyy myös lukuisia haastateltavia, jotka antavat oman näkökulmansa Sillanpään elämään ja uraan. Kaiken kaikkiaan Siltsu on vaikuttava ja kattava dokumenttisarja, joka avaa oven yhteen Suomen musiikkimaailman kiehtovimmista, mutta myös ristiriitaisimmista tarinoista.

 



Lue myös: 


 

 

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Oli kyllä mielenkiintoinen.minulla oli ihan eri käsitys siltsusta mutta silmät avautu.menen keikalle heti kun pääsen


___
Muokkaus AaTanja: poistettu lainaus.

Vastaa