Katseluvinkit

SkyShowtime helmikuun suositut leffat ja sarjat

  • 7 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 63 katselukertaa
SkyShowtime helmikuun suositut leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Uusi kuukausi tuo mukanaan jännittäviä uutuuksia Skyshowtimen valikoimaan! Helmikuulle saapuvat sarjat ja elokuvat tarjoavat monipuolisia katseluhetkiä. Valmistaudu sukeltamaan seikkailuihin ja nauttimaan laadukkaasta viihteestä suoraan kotisohvaltasi!

 

SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!
 

 

SARJAT

 

Halo kausi 2

 

Katsottavissa: 9.2.2024 alkaen

Genre: Sci-Fi, toimintaelokuvat, trilleri

IMDb: 7.2

 

Suositun pelisarjan innoittama Halo-sarja palaa Suomeen! Uusi kausi starttaa kahdella vauhdikkaalla jaksolla. Sarja starttaa vain päivä sen jälkeen kun se saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan samana päivänä ja sen jälkeen uudet jaksot ilmestyvät viikoittain.

Toisella kaudella Master Chief Petty Officer John-117 (Pablo Schreiber) johtaa Spartansin eliittijoukkoa Covenant-nimistä muukalaisuhkaa vastaan. Master Chief on ihmiskunnan ainoa toivo sodan voittamiseksi ja hän löytää syvän yhteyden salaperäiseen muukalaisrakenteeseen. Se on avain ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon – Haloon. Tulevaisuuden maailmassa ihmiskunnan on pysyttävä yhtenäisenä, jotta voimakkaat avaruusolennot eivät pääsisi valtaan ja tuhoaisi ihmiskuntaa.

Master Chief on YK:n turvallisuusneuvoston merivoimien erikoisjoukkojen SPARTAN-II-komentaja. Hän on pääosassa sekä Halo-trilogiassa että Reclaimer Sagassa. Hän oli ihmisten ja Covenant-liittouman välisen sodan tärkeimpiä hahmoja. Yli kolmenkymmenen vuoden aktiivipalveluksen ansiosta hän kuuluu YK:n avaruusjoukkojen komennuskunnan eniten ansioituneisiin sotaveteraaneihin.

 

 

The Lovers kausi 1

 

Katsottavissa: 8.2.2024 alkaen

Genre: Romantiikka

IMDb: 7.4

 

The Lovers -sarja on tunteiden leikkiä ja yllättäviä kohtaamisia. Kuvittele rakkaustarina kahdesta maailmoistaan poikkeavasta sielusta, joiden kohtaaminen vie heidät kohti odottamatonta romanssia.

Janet (Roisin Gallagher) on markkinoiden rääväsuinen työntekijä Belfastista, joka näyttää välittävän vähän mistään – ainakaan omasta elämästään. Hänen repaleinen huumorinsa ja suorasukainen asenne ovat hänen suojakilpensä maailmaa vastaan. Seamus (Johnny Flynn) on hienostunut politiikan toimittaja Lontoosta, joka elää täydellisen oloista elämää julkkistyttöystävänsä rinnalla. Hänen maailmansa on rakennettu hienostuneeseen eleganssiin ja sosiaalisen median kimalteeseen.

Kun Seamus sattumalta löytää tiensä Janetin elämään, heidän välilleen syntyy heti jännitteitä. Heidän aluksi törmäilevä kohtaamisensa kuitenkin kätkee alleen odottamatonta vetovoimaa, joka syvenee nopeasti, paljastaen tunteita, joita kumpikaan ei osannut odottaa.

The Lovers kietoo katsojansa romanttisen komedian, jossa vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa ja jossa rakkaus kukoistaa yllättävissä paikoissa. Tämä on tarina siitä, kuinka kaksi täysin erilaista ihmistä löytää toisensa keskellä kaaosta ja huomaa, että ehkä he ovatkin täydellinen pari juuri toisilleen.

 

 

The Woman in the Wall kausi 1

 

Katsottavissa: 19.2.2024 alkaen

Genre: Trilleri

IMDb: 7.2

 

The Woman in the Wall on Irlannin historiaa ja salaisuuksia paljastava mysteerisarja. Syvästi kiehtova ja moniulotteinen sarja sukeltaa Irlannin historian synkimpään ja salaperäisimpään osaan, valottaen "The Magdalene Laundries" -laitosten karmaisevaa perintöä.

Kuvitteellisessa Kilkinuren pikkukaupungissa asuva Lorna Brady (Ruth Wilson) herää eräänä aamuna löytäen talostaan ruumiin. Lornalla ei ole aavistustakaan kuolleen naisen henkilöllisyydestä tai siitä, onko hänellä itsellään ollut jotain tekemistä mahdollisen murhan kanssa. Tämä johtuu Lornan pitkään kestäneestä unissakävelystä, joka alkoi hänen ollessaan suljettuna Kilkinuren luostarissa.

Ruth Wilsonin tähdittämä brittimysteeri tarjoaa katsojille kiehtovan matkan läpi Lornan elämän ja menneisyyden. Se paljastaa kerroksen toisensa jälkeen salaisuuksia ja draamaa, kun Lorna yrittää selvittää totuuden niin omasta menneisyydestään kuin löytämästään ruumiista. Hänen vangitseva esitys luo sarjaan jännitystä ja draamaa, joka tempaa katsojan mukaansa koukuttavalla tavalla. The Woman in the Wall on kiehtova sukellus historian ja ihmismielen syvyyksiin, joka jättää katsojan odottamaan seuraavaa käännettä.
 

 

Ted kausi 1

 

Katsottavissa: 22.2.2024

Genre: Komedia

IMDb: 8.0


Ted-nallen seikkailu jatkuu! Elokuvasta tuttu rokahtava nalle sai oman tv-sarjan, ja hän seikkailee nyt uusissa kommelluksissa sekä naurunpyrskähdyksissä. Ted aloittaa seikkailunsa Suomessa 22. helmikuuta ja jaksot julkaistaan viikoittain.

Seth MacFarlane on palannut kulttihahmonsa äärelle kun Ted-tv-sarja pääsee valloittamaan ruutuja. Yhdysvaltalaisen uuden hittisarjan näyttelijäkaarti tulee viemään katsojat hullunkuriseen seikkailuun. Seth MacFarlane lainaa jälleen ääntään Tedille, tuoden eloisuutta ja huumoria jokaiseen kohtaukseen. Max Burkholder, Scott Grimes ja Giorgia Whigham liittyvät mukaan luoden ainutlaatuisen kokoonpanon tähän hullunhauskaan sarjaan. Seth MacFarlane toimii myös sarjan käsikirjoittajana, tuottajana ja ohjaajana.

Ted-sarjan ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä jaksosta, jotka sijoittuvat vuoteen 1993. Seuraamme nallen seikkailuja kun hän muuttaa takaisin parhaan ystävänsä John Bennettin kotiin Massachusettsin Framinghamiin. Kun Johnin vanhemmat ja serkku sekaantuvat tilanteeseen, jännitteet nousevat ja nauru on taattu.

 

 

ELOKUVAT

 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

 

Katsottavissa: 9.2.2024 alkaen

Kesto: 2 t 43 min 

Ikäraja: K12

Genre: Toiminta, seikkailu, thrilleri

IMDb: 7.7

 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One on seuraava luku tutussa toimintaelokuvasarjassa, joka on viihdyttänyt yleisöä vuosikymmenten ajan. Christopher McQuarrien ohjaama ja käsikirjoittama elokuva vie katsojat jälleen uskomattomalle seikkailulle, joka on yhdistelmä jännitystä, toimintaa ja nokkelaa juonenkäänteiden verkkoa.

Elokuvan seitsemäs osa esittelee uudenlaisen uhan: tekoälyn, joka on saanut tietoisuuden itsestään ja uhkaa maailmaa omilla suunnitelmillaan. Tämä älykäs entiteetti on ottanut haltuunsa mahdollisuuden ennustaa tulevaisuuden tapahtumia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen vaarallisen vastustajan. Ethan Hunt (Tom Cruise) kohtaa tämän uuden uhan, mikä asettaa hänen läheisensä ja ystävänsä vaaraan.

Vaikka elokuva toimii loistavasti itsenäisenä teoksena, se myös laajentaa sarjan maailmaa ja sisältää viittauksia aiempiin osiin. Samalla se esittelee uusia hahmoja ja jännittäviä juonenkäänteitä, jotka pitävät katsojan tiukasti otteessaan. Tom Cruisen loistava suoritus ja Christopher McQuarrien taitava ohjaus takaavat, että Dead Reckoning Part One on täynnä jännitystä ja adrenaliinia.

Elokuvan visuaalinen toteutus on upeaa, ja erityisesti toimintakohtaukset ovat vaikuttavia. Tom Cruisen rohkeat stuntit tarjoavat katsojille unohtumattomia hetkiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Lisäksi elokuvan äänimaailma ja erikoistehosteet luovat uskottavan ja kiehtovan kokonaisuuden.

Vaikka tarina jääkin kesken, Dead Reckoning Part One tarjoaa tyydyttävän lopun ja jättää katsojan odottamaan innolla jatkoa. Se on täydellinen sekoitus jännitystä, toimintaa ja nokkelia juonenkäänteitä, ja se osoittaa jälleen kerran, miksi Mission: Impossible -elokuvasarja on yksi Hollywoodin suurimmista ja suosituimmista.
 

 

Asteroid City

 

Katsottavissa: 16.2.2024 alkaen

Kesto: 1 t 45 min 

Ikäraja: K7

Genre: Komedia, draama

IMDb: 6.5

 

Asteroid City on Wes Andersonin viimeisin elokuva, joka tempaa sinut mukaansa 1950-luvun scifi-seikkailuun joka on täynnä huippunäyttelijöitä sekä ainutlaatuista visuaalista tyyliä. Wes Andersonin elokuvat herättävät tunteita, ja Asteroid City ei ole poikkeus. Andersonin omaperäinen näkemys elokuvasta yhdistää scifi-elementtejä, draamaa, komediaa ja romantiikkaa, luoden värikkään ja eksentrisen maailman, jossa on kummallisia hahmoja sekä kiehtovia juonenkäänteitä.

Elokuvan keskiössä on Asteroid Cityn kyläpahanen, joka joutuu odottamattoman tapahtumasarjan pyörteisiin kun ufo laskeutuu kraatteriin ja vie mukanaan meteoriitin. Tästä käynnistyy tarina, jossa avaruuden mystiset vierailijat, USA:n hallitus ja kylän asukkaat kohtaavat toisensa, luoden jännitteitä ja odottamattomia käännekohtia.

Andersonin taitava ohjaus ja lavastus luovat elokuvalle ainutlaatuisen retrofuturistisen tunnelman, joka vie katsojat suoraan 1950-luvun halpojen scifi-elokuvien maailmaan. Lisäksi elokuvan tähtikaarti, johon kuuluvat muun muassa Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, ja Tilda Swinton, tarjoavat unohtumattomia näyttelijäsuorituksia. Wes Andersonin lahjakkuus ja näyttelijöiden loistava esiintyminen tekevät tästä elokuvasta elämyksen, jota et halua missata.

 

 

Heist 88

 

Katsottavissa: 22.2.2024 alkaen

Kesto: 1 t 23 min 

Ikäraja: K14

Genre: Rikos, draama

IMDb: 5.3

 

Astuessamme rikosten varjoisiin käytäviin, tapaamme nerokkaan kriminaalimestarin Jeremy Hornen, jota Courtney B. Vance loistavasti esittää. Hornen vankilatuomio on kolkuttamassa ovella, mutta hän ei aio alistua siihen ilman viimeistä suurta tempaustaan. Hän punoo suunnitelman, joka saa neljä nuorta pankkityöntekijää seuraamaan häntä kohti vaarallista ja jännittävää polkua.

Rikosdraama Heist 88 vie sinut mukaansa pankkijärjestelmän röyhkeään hyökkäykseen, jossa lähes 80 miljoonan dollarin saalis houkuttelee kääntämään selän lain ja järjestyksen periaatteille. Neljä nuorta työntekijää muuttuu pankkiryöstäjiksi, kun he astuvat rikollisen maailman synkkään ja jännittävään todellisuuteen.

Kiehtova tarina on täynnä Hornen nerokkaita suunnitelmia ja nuorten pankkiryöstäjien kohtalon koukeroita. Tässä elokuvassa on jännitystä, draamaa ja odottamattomia käännekohtia, kun neljä nuorta joutuvat kohtaamaan omat pelkonsa ja moraalinsa rajat varastaessaan pankista elämänsä suurinta saalista.

Courtney B. Vancen upea suoritus Jeremy Hornena sekä nuorten näyttelijöiden vangitseva esiintyminen tekevät elokuvasta kiehtovan ja unohtumattoman rikosdraaman. Tämä elokuva vie katsojan mukaansa vaaralliselle matkalle, joka jättää jälkensä niin valkokankaalle kuin katsojien mieliinkin.
 

 

Pääseekö jokin näistä sarjoista tai elokuvista sinun katselulistallesi? :) 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa