Katseluvinkit

Skyshowtime huhtikuun suositut leffat ja sarjat

  • 9 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 26 katselukertaa
Skyshowtime huhtikuun suositut leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

SkyShowtime tarjoilee huhtikuussa katsottavaa koko perheelle. Luvassa on huippusuosittu lastenelokuva sekä kiinnostavia draama- ja trillerisarjoja, jotka viihdyttävät varmasti koko perhettä. Löydätkö sinä katsottavaa tältä listalta?

 

SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!
 

 

Boat Story

 

Katsottavissa: 5.4.

Genre: Draama, trilleri

IMDb: 7.3

 

Kun kovia kokeneet, toisilleen vieraat Janet (Daisy HaggardBack to Life, Breeders) ja Samuel (Paterson JosephVigil, Noughts & Crosses) löytävät haaksirikkoutuneesta veneestä kokaiinilastin, he eivät ole uskoa onneaan. He sopivat myyvänsä huumeet ja jakavansa tuotot, mutta pian tapaukseen sekaantuu poliiseja, naamioituneita palkkatappajia sekä laatupukuja suosiva gangsteri, joka tunnetaan ainoastaan Räätälinä (Tcheky KaryoBaptiste, The Missing). Sarjan kuusi jaksoa ovat saaneet erinomaiset arvostelut, joten ota sinäkin se katseluun!

 

 

PAW Patrol: The Mighty Movie

 

Katsottavissa: 9.4. alkaen

Genre: Perhe, komedia

IMDb: 5.9

 

The Mighty Movie on vuonna 2023 julkaistu kanadalainen animoitu supersankarikomediaelokuva, joka perustuu Keith Chapmanin luomaan PAW Patrol -televisiosarjaan. Se on myös jatko-osa PAW Patrol: The Movie (2021) -elokuvalle. Jännälän kaupunkiin iskee meteoriitti, jonka sisältämät kristallit antavat pennuille supervoimia. Ryhmän pienin jäsen, Kaja on uusista voimista erityisen innoissaan. Asiat ottavat kuitenkin ikävän käänteen, kun pentujen arkkivihollinen, Hanttinen vapautuu vankilasta ja lyöttäytyy yhteen hullun tiedemiehen kanssa. Kaksikon aikeena on varastaa supervoimat itselleen. Jännälän kohtalon ollessa vaakalaudalla Mahtipentujen on pysäytettävä viholliskaksikko ennen kuin on liian myöhäistä. Ja Kajan on opittava, että kaikkein pieninkin pentu voi saada aikaan suuria.

 

 

A Gentleman in Moscow

 

Katsottavissa: 18.4. alkaen

Genre: Draama, historia

IMDb: 6.6

 

Ewan McGregor esittää rikasta kreivi Alexander Rostovia uutuussarjan ensimmäisellä kaudella. Hän joutuu historian armottoman pyörän alle Venäjän vallankumouksen seurauksena. Vaikka Rostovia ei heti teloiteta, neuvostotuomioistuin passittaa hänet asumaan Hotel Metropolin upeaan kattohuoneistoon, josta hän ei saa poistua kuolemanrangaistuksen uhalla. Venäjän myllertävä historia vyöryy hotellin ulkopuolella, kun taas Rostov keskittyy tutkimaan omaa sisäistä maailmaansa rajoitetussa tilassaan. Hän luo itselleen uuden elämän hotellin rajojen sisällä ja oppii arvostamaan ystävyyttä, perhettä ja rakkautta uudessa valossa.

 

 

Book Club: The Next Chapter

 

Katsottavissa: 18.4. alkaen

Genre: Komedia

IMDb: 5.6

 

Book Club: The Next Chapter on jatko-osa vuonna 2018 ilmestyneelle Book Club -elokuvalle. Legendaaristen ikonien tähdittämän elokuvan pääosissa näyttelevät Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ja Mary Steenburgen. Jatko-osassa Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) ja Carol (Mary Steenburgen) lähtevät kirjakerhonsa kesken ikimuistoiselle tyttöjen hemmottelumatkalle Italiaan. Kun asiat karkaavat raiteiltaan ja salaisuudet alkavat paljastua, muuttuukin rentouttavaksi tarkoitettu lomamatka ikimuistoiseksi seikkailuksi Italian halki. Elokuvassa nähdään myös Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia ja Don Johnson.

 

 

Apples Never Fall

 

Katsottavissa: 23.4. alkaen

Genre: Draama

IMDb: 6.7

 

Apples Never Fall perustuu Liane Moriartyn New York Times -bestselleriin. Se keskittyy Delaneyn perheeseen, joka näyttää ulospäin täydelliseltä. Stan (Sam Neill) ja Joy (Annette Bening), entiset tennisvalmentajat ovat luopuneet menestyneestä tennisakatemiastaan ja odottavat nyt elämänsä parhaita vuosia. He toivovat viettävänsä aikaa neljän aikuisen lapsensa Amyn (Alison Brie), Troyn (Jake Lacy), Loganin (Conor Merrigan-Turner) ja Brooken (Essie Randles) kanssa. Tilanne muuttuu, kun loukkaantunut nuori nainen saapuu Joyn ja Stanin kotiin tuoden mukanaan kaivattua jännitystä. Kun Joy katoaa yllättäen, lapset alkavat nähdä vanhempiensa näennäisen täydellisen avioliiton uudessa valossa, ja perheen tummimmat salaisuudet alkavat tulla esiin.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa