Skip to main content

Lokakuu tuo mukanaan jännittäviä uutuuksia SkyShowtimelle! Valmistaudu uppoutumaan uusiin sarjoihin ja elokuviin, jotka tarjoavat viihdettä laidasta laitaan. Olitpa sitten draaman, komedian tai toiminnan ystävä, SkyShowtimen lokakuun tarjonta ei jätä ketään kylmäksi. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea on luvassa ja valitse omat suosikkisi!

 

Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!

 

Sisällysluettelo:

 

She Came to Me

Katsottavissa 6.10. alkaen

She Came to Me on vuonna 2023 julkaistu amerikkalainen romanttinen komedia, jonka on ohjannut Rebecca Miller. Elokuvan pääosissa nähdään tunnettuja näyttelijöitä, kuten Peter Dinklage, Anne Hathaway, Marisa Tomei ja Joanna Kulig.

Elokuvan juoni keskittyy säveltäjään, joka kärsii vakavasta luovuuden puutteesta. Hän kamppailee löytääkseen inspiraatiota uuteen teokseensa, kunnes kohtaa sattumalta erikoisen naisen, joka muuttaa hänen elämänsä suunnan. Tämä kohtaaminen tuo mukanaan odottamattomia käänteitä ja uusia näkökulmia, ja ne auttavat häntä löytämään kadonneen luovuutensa.

Elokuva sijoittuu eloisaan ja monipuoliseen New Yorkiin, ja tarina kietoo yhteen useita rakkaustarinoita eri sukupolvien välillä. Se käsittelee sellaisia teemoja kuin rakkauden monimuotoisuus, inspiraation löytäminen ja henkilökohtainen kasvu. Leffa on kerännyt kiitosta erityisesti näyttelijäsuorituksistaan ja sydämellisestä tarinastaan.

 

 

Funny Woman 

2. kausi 11.10 alkaen

 

Funny Woman on brittiläinen draamakomediasarja, joka perustuu Nick Hornbyn romaaniin "Funny Girl". Sarjan on ohjannut Oliver Parker ja käsikirjoittanut Morwenna Banks. Pääosassa nähdään lahjakas Gemma Arterton, joka esittää päähenkilöä Barbara Parkeria. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään Tom Bateman, David Threlfall ja Rupert Everett, jotka kaikki tuovat oman erityisen panoksensa sarjan monipuoliseen hahmovalikoimaan.

Toinen kausi jatkaa Barbaran tarinaa. Nyt syvennytään entistä enemmän hänen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen elämäänsä. Jaksoissa käsittellään muun muassa sukupuolten tasa-arvoa, itsensä löytämistä ja komedian voimaa yhteiskunnallisten muutosten välineenä. Uudet jaksot tarjoavat katsojille sekä naurua että koskettavia hetkiä, kun Barbara navigoi monimutkaisessa viihdemaailmassa.

Sarjan visuaalinen tyyli ja ajankuvaus ovat saaneet paljon kiitosta, ja se tarjoaa autenttisen katsauksen 1960-luvun Lontooseen. Musiikki, puvustus ja lavastus luovat elävän ja uskottavan maailman, joka vie katsojat suoraan aikakauden sydämeen.

 

 

Devils

1-2 kausi 11.10. alkaen

 

Devils on italialais-brittiläinen draamasarja, joka sai ensi-iltansa vuonna 2020. Sarja perustuu Guido Maria Breran romaaniin ja sen ovat luoneet Ezio Abbate, Guido Maria Brera, Elena Bucaccio, Barbara Petronio, Mario Ruggeri, Alessandro Sermoneta ja Daniele Cesarano.

Sarjan keskiössä on Massimo Ruggero (Alessandro Borghi), lahjakas ja kunnianhimoinen italialainen pankkiiri, joka työskentelee Lontoossa suuren amerikkalaisen investointipankin, NYL:n, palveluksessa. Hänen mentorinsa ja esimiehensä on Dominic Morgan (Patrick Dempsey), yksi maailman vaikutusvaltaisimmista pankkiireista. Kun Massimo huomaa joutuneensa keskelle monimutkaista ja vaarallista taloussalaliittoa, hänen on päätettävä kenen puolella seistä, ja kuinka pitkälle hän on valmis menemään totuuden selvittämiseksi.

Sarja käsittelee väärinkäyttöä, korruptiota ja finanssimaailman moraalisia dilemmoja. Sarja on saanut kiitosta erityisesti sen intensiivisestä juonesta, monimutkaisista hahmoista ja vahvoista näyttelijäsuorituksista.

 

 

Hysteria

1.kausi 28.10. alkaen

Hysteria! on kiehtova uusi televisiosarja, joka sijoittuu 1980-luvun lopun Yhdysvaltoihin aikaan, jolloin saatananpalvontapaniikki oli huipussaan. Sarjassa seurataa lukiolaisporukkaa, joka perustavaa heavy metal -bändin. He huomaavat, että kaupungin asukkaat ovat kiinnostuneita okkultismista ja alkavat levittää huhuja, että heidän bändinsä on saatanallinen. Tämä johtaa siihen, että he saavat paljon huomiota, mutta samalla joutuvat keskelle vaarallista noitavainoa, kun kaupungin asukkaat alkavat uskoa heidän olevan oikeasti yhteydessä pimeisiin voimiin.

Sarjan keskiössä ovat nuoret, jotka yrittävät navigoida teini-iän haasteita samalla kohtaden yhteisönsä pelot ja ennakkoluulot. Pääosissa nähdään muun muassa Bruce Campbell, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Evil Dead -elokuvissa, sekä Julie Bowen, Anna Camp ja Emjay Anthony. Sarja yhdistää jännitystä, draamaa ja ripauksen kauhua, mikä tekee siitä täydellistä katsottavaa niille, jotka nauttivat 80-luvun estetiikasta ja mysteeritarinoista. Jos pidät sarjoista, joissa on vahva ajankuva ja jännittävä juoni, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva!

 

 

Ibiza Narcos

1.kausi 13.10. alkaen

Ibiza Narcos on kiehtova sarja, joka sukeltaa syvälle Ibizan pimeään puoleen. Se yhdistää dokumentaarisia elementtejä ja draamaa, ja kertoo tarinan siitä, miten saari muuttui rauhallisesta lomakohteesta kansainväliseksi huumeiden ja bileiden keskukseksi.

Sarja keskittyy erityisesti 1980-luvulta 2000-luvulle, jolloin LSD:n, ekstaasin ja kokaiinin salakuljetus ja kauppa kukoistivat saarella. Se esittelee huumekauppiaiden ja diilereiden elämää sekä heidän monimutkaisia ympäri maailman ulottuvia verkostojaan. Samalla sarja kuvaa poliisin ja viranomaisten epätoivoisia yrityksiä pysäyttää huumeiden virta saarelle.

Ibiza Narcos tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten huumekauppa on vaikuttanut Ibizan kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Se näyttää, miten saaren maine muuttui ja miten paikalliset asukkaat ja turistit reagoivat tähän muutokseen. Sarja on täynnä jännitystä, draamaa ja todellisia tapahtumia, jotka pitävät katsojan otteessaan.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa