Katseluvinkit

SkyShowtime maaliskuun suositut leffat ja sarjat

  • 6 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 41 katselukertaa
SkyShowtime maaliskuun suositut leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Maaliskuu tuo mukanaan huikeita uutuuksia SkyShowtimen valikoimaan. Tarjolla on valkokankaaltakin tuttu suosikkielokuva sekä paljon muutakin mielenkiintoista katsottavaa. Löydätkö sinä näistä oman suosikkisi?

 

SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!
 

 

Veronika, kausi 1

 

Katsottavissa: 22.3. alkaen
Genre: Psykologinen trilleri
IMDb: - 

 

Veronika on supersuositun ruotsalaisnäyttelijä Alexandra Rapaportin (Murha Sandhamnissa, Gåsmamman, Heder) tähdittämä uutuussarja, joka kertoo poliisina toimivasta Veronika Grenistä. Veronika on myös kahden lapsen äiti, joka kamppailee mutkikkaan perhe-elämän ja salatun lääkeriippuvuuden kanssa. Kun hän näkee yllättäen kuolleen pojan seisomassa edessään, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole aistiharha ja tajuaa, että näyillä on keskeinen rooli ratkaisemattomien rikosten tutkimisessa. Mielenkiintoista uutuussarjaa esitetään yhteensä kahdeksan jaksoa ja rooleissa nähdään Alexandra Rapaportin lisäksi muun muassa Tobias Santelmann, Arvin Kananian, Olle Sarri, Isac Calmroth ja Sarah Rodin.

 


 

Oppenheimer

 

Katsottavissa: 21.3. alkaen
Genre: Trilleri
IMDb: 8.4 

 

Christopher Nolanin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva kertoo fyysikko Oppenheimerista, joka johti maailman ensimmäisen ydinaseen kehitystä toisen maailmansodan aikana. Oppenheimer esiteltiin jo aiemmin Telia Yhteisössä, sillä se pääsi viime vuoden vuokratuimpien elokuvien listalle, vaikka päätyikin vuokraleffaksi vasta loppuvuodesta. Tarkemman esittelyn löydät siis tästä aiemmin kirjoitetusta esittelystä.

 

 

 

Mary & George, kausi 1

 

Katsottavissa: 8.3. alkaen
Genre: Draama
IMDb: 8.6

 

Seitsenosainen Mary & George uutuussarja kertoo tarinan Mary Villiersistä (Julianne Moore), joka valmensi kauniin ja karismaattisen poikansa Georgen (Nicholas Galitzine) viettelemään kuningas Jaakon (Tony Curran) ja nousemaan tämän vaikutusvaltaiseksi rakastajaksi. Mary on hyytävän kylmä vanhempi, joka ei koskaan anna lapsilleen minkäänlaista kiintymystä, mutta tekee silti kaikkensa, että heillä on runsaasti mahdollisuuksia elää yltäkylläistä elämää. Häpeilemättömän juonittelun avulla kaksikko nousee vaatimattomista oloista ja heistä tulee Englannin hovin kaikkien aikojen rikkaimmat, nimekkäimmät ja vaikutusvaltaisimmat pelurit sekä kuninkaan luotetuimmat neuvonantajat. Kun Englantia uhkaavat sekä espanjalaiset valloittajat että mellakoijat kaduilla, panokset ovat korkeimmillaan. IMDb arvion perusteellakin tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja.

 

 


Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain


Katsottavissa: 31.3.
Genre: Komedia, seikkailu
IMDb: 6.1

 

Saturday Night Live -ohjelman tähdet Martin Herlihy, John Higgins ja Ben Marshall, jotka ovat tunnettuja sketsikomediaryhmästä Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, toimivat käsikirjoittajina ja pääosan esittäjinä samannimisessä elokuvassa. Tämä Judd Apatow’n tuottama ja John Goodmanin kertojanäänen säestämä komedia seuraa, kuinka lapsuuskaverit Ben, Martin ja John lähtevät seikkailulle erämaahan etsimään mittaamattoman arvokasta kadonnutta aarretta. Matka ei kuitenkaan ole mutkaton, sillä heidän tielleen osuvat karvattomat karhut, uteleva metsänvartijakaksikko (Meg Stalter ja X Mayo) sekä tekopyhä kulttijohtaja (Bowen Yang). Komediaikoni Conan O’Brien puolestaan esittää Benin isää. Elokuva on täynnä hulvattomia tilanteita, joten naurua riittää viime metreille saakka. 

 

 

 

The Envoys (Los Enviados), kausi  2

 

Katsottavissa: 15.3. alkaen
Genre: Trilleri
IMDb: 7.2 

 

The Envoys -sarjan toisella kaudella papit Pedro Salinas (Méndez) ja Simón Antequera (Silvestre) sukeltavat mysteerien ja murhien verkkoon galialaisessa luostarissa. Kun kolme sokeaa nunnaa todistaa oletettua ihmettä, taistelu valheiden ja uskon välillä kiihtyy. Tutkimusten edistyessä he menettävät traagisesti ja yllättäen isäntänsä Joaquinin. Papit päätyvät tutkimaan samanaikaisesti kahta tapausta ja saavat kohdata mystiikan lisäksi myös maanläheisemmän totuuden. Petosten ja uskon välisen taistelun kiihtyessä uusi kausi lupaa sähköisen yhdistelmän mysteerejä, murhia ja sykettä nostattavaa jännitystä

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa