Skip to main content
Katseluvinkit

SkyShowtimen elokuun leffa- ja sarjauutuudet

  • 8 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa
SkyShowtimen elokuun leffa- ja sarjauutuudet

On aika katsastaa elokuun uutuudet SkyShowtimessa! Tässä kuussa päästään nauttimaan täysin uusista leffoista ja sarjoista, mutta myös tutuista hahmoista uusien kausien merkeissä. Kattaus tarjoaa vaihtoehtoja niin komedian kuin scifin ystäville. Sarjauutuuksina nähdään mm. suositun Mayor of Kingstownin kolmas kausi, jonka uudet jaksot ilmestyvät joka torstai. Pidemmittä puheitta; hypätään ohjelmien pariin!

 

Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!

 

Sisällysluettelo:

 

Bob Marley: One Love

Katsottavissa nyt

 

Genre: elämäkerta, draama, musiikki
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 12
Kesto: 1 t 42 min
IMDb: 6.3

 

Tänä vuonna julkaistu musikaalielokuva Bob Marley: One Love perustuu jamaikalaismuusikko Bob Marleyn elämään. Se kuvaa rakkauden ja yhtenäisyyden sanomaa reggae-musiikin historiassa. Elokuvassa keskitytään etenkin Marleyn läpimurtoon ja huippuvuosiin. Reggae-musiikin ikonina ei kuitenkaan ollut helppoa, ja artisti koki paljon uhkia musiikkinsa takia. Elokuvaa tähdittää Kingsley Ben-Adir muusikkoikonina, sekä Lashana Lynch hänen Rita-vaimonaan.

 

 

Champions

Katsottavissa 15.8. alkaen

 

Genre: komedia, draama
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 59 min
IMDb: 6.8

 

Oletko roisin komedian ystävä? Pysy kuulolla! Marcus Marakovich (Woody Harrelson) on taitava, mutta heikkohermoinen koripallovalmentaja, joka päätyy poliisin kanssa ikäviin tekemisiin. Rangaistuksena hänet siirretään valmentamaan oppimisvaikeuksien koripalloryhmää. Ei siis aivan sitä tasoa, mihin hän on tottunut. Kehitystä kuitenkin alkaa tapahtumaan, joten Marakovich päättää kivenkovaa saada tiimistä muovattua todellinen voittajajoukkue. Tämä hyvän mielen leffa sopii myös hieman nuoremmille katsojille ikärajansa puolesta.

 

 

Mayor of Kingstown, kausi 3

Katsottavissa nyt

 

Genre: rikos, draama, trilleri
Julkaisuvuosi: 2021-
Ikäraja: 16
IMDb: 8.2

 

Suosittu Mayor of Kingstown tarjoaa taas uusia jaksojaan! McLuskyn vaikutusvaltainen perhe jatkaa vankilabisneksen pyörittämistä ja täten koko Kingstown-kaupungin hallitsemista. Mike McLusky (Jeremy Renner) toimii perheen päänä, kun vankiloissa kaikki ei sujukaan hyvin. Kuolemantapauksia alkaa ilmenemään ja hyökkäykset kohdistuvat Anchor Bayn vankilaan, joten Mikeltä vaaditaan nyt tarkkaa suunnitelmallisuutta. Kaiken lisäksi venäläinen mafia löytää tiensä Kingstownin kaupunkiin, mikä ei ainakaan edistä asiaa. Sarjan IMDb-luokitus on jopa 8.2 ja kaikki kaudet ovat nähtävillä SkyShowtimessa, joten ehdit vielä hypätä mukaan tämän draamatrillerin pariin!

 

 

School Spirits, kausi 1

Katsottavissa 9.8. alkaen

 

Genre: draama, fantasia
Julkaisuvuosi: 2023-
Ikäraja: 12
IMDb: 7.6

 

Maddie (Peyton List) on juuttunut tuonpuoleiseen ja päättää alkaa tutkimaan omaa kuolemaansa. Hän ei pysty poistumaan paikasta, jossa hän kuoli – eli lukiosta. Hän löytää ystäviä muista kiirastulessa asuvista nuorista, mutta voiko keneenkään todella luottaa? Maddie seuraa vierestä, kun muut elossa olevat lukiolaiset alkavat surra ja selvittää hänen katoamistaan, eivätkä vanhat ystävät yhtäkkiä enää näe tai kuule häntä. Hän siis todella on menehtynyt, mutta totuus sen takana vaikuttaa monimutkaiselta. Kuka oikein murhasi Maddien ja miksi? Tämä yliluonnollinen teinidraamasarja on saanut hyvät arvostelut etenkin Peyton Listin roolisuorituksen ansiosta. 

 

 

12 apinaa, kausi 1

Katsottavissa 15.8. alkaen

 

Genre: scifi, seikkailu, draama
Julkaisuvuosi: 2015-2018
Ikäraja: 16
IMDb: 7.7

 

On vuosi 2043 ja tappava virus on tuhonnut yli 90 prosenttia ihmiskunnasta. Elinkautisvanki James Cole (Aaron Stanford) haluaa matkustaa ajassa takaisin vuoteen 2015 – ennen kuin virus levisi maailmanlaajuisesti. Tässä vaativassa aikamatkassa häntä auttaa lääkäri Cassandra Railly (Amanda Schull). Colen ainoa tarkoitus on pelastaa ihmiskunta tappavalta rutolta ja vaikuttaa tulevaisuuden kaameisiin seurauksiin. Vuonna 2015 aloitettu sarja perustuu samannimiseen vuonna 1995 julkaistuun elokuvaan, joka alunperin perustuu vuonna 1962 julkaistuun lyhytelokuvaan nimeltä Kiitorata

 

 

Star Trek: Prodigy, kausi 2

Katsottavissa 17.8. alkaen

 

Genre: scifi, animaatio, seikkailu
Julkaisuvuosi: 2021-
Ikäraja: 7
IMDb: 6.3

 

Star Trek: Prodigy -scifisarjan uudet jaksot saapuvat! Kuudesta hylkiöstä muodostuva Prodigy-miehistö saa tällä kaudella uuden tehtävän U.S.S. Voyager-A -tähtialuksella. Kapteeni Chakotay täytyy pelastaa, jotta Gwynin kotimaailmaan laskeutuisi rauha. Tehtävän suoritus ei kuitenkaan ole mutkatonta, vaan aikaparadoksi voi vaarantaa koko tulevaisuuden. Animaatiosarja sijoittuu vuoteen 2383, jossa ryhmä muukalaisia opettelevat elämään vieraassa galaksissa. Se on saanut kriitikoilta positiivisen vastaanoton toteutuksestaan, sekä voittanut lasten ja perheiden Emmy-palkinnon. 

 

 

Lähteekö jokin näistä katselulistallesi tai oletko jo katsonut jonkun? Ohjelmavinkkejä otetaan vastaan! 😍

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa