Skip to main content
katseluvinkit

SkyShowtimen heinäkuun suositut leffat ja sarjat

  • 3 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 68 katselukertaa
SkyShowtimen heinäkuun suositut leffat ja sarjat

Heinäkuun helteet tuovat tullessaan uusia elämyksiä myös ruudulle, kun SkyShowtime esittelee kesän kuumimpia viihdeuutuuksia. Tiedossa on mm. rikosdraamasarja Kova laki uudet jaksot, Melissa McCarthyn tähdittämä satumainen komedia Genie sekä lastenanimaatiosarja Doran uudet seikkailut. Olitpa sitten trillerien, draaman tai komedian ystävä, näistä ensi-illoista löydät varmasti mielenkiintoista katsottavaa kesäiltojesi iloksi. 😎

 

SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!

 

Bargain

 

Katsottavissa: 4.7.
Genre: Draamasarja
IMDb: 6.7

Tässä korealaisessa kuusiosaisessa uutuussarjassa miehet houkutellaan syrjäiseen hotelliin seksuaalisten kohtaamisten varjolla, mutta he joutuvatkin ihmiskaupparenkaan ansaan. Tuhoisan maanjäristyksen jälkeen uhrit, kauppiaat ja ostajat jäävät loukkuun sortuvaan rakennukseen. Ulkomaailmasta eristyksissä heidän on taisteltava selviytyäkseen hinnalla millä hyvänsä.

Sarjassa näyttelevät Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) ja Chang Ryul (My Name). Sarja perustuu ohjaaja Lee Chung-hyunin samannimiseen palkittuun lyhytelokuvaan vuodelta 2015. Sarjan käsikirjoittaja on Jeon Woo-sung.

 

 

Law & Order (Revival)

 

Katsottavissa: 5.7. (3. kausi)
Genre: Draamasarja
IMDb: 7.8

Suosittu rikosdraamasarja Law & Order on saanut uudella Revival -kaudellaan, jossa nähdään useita faneille tuttuja elementtejä ja esitellään myös uusia hahmoja. Sarja jatkaa samaa kaavaa kuin alkuperäinen, yhdistäen rikostutkinnan ja oikeussalidraaman. Uudet jaksot ovat katsottavissa 5. heinäkuuta alkaen.

 

 

Sanctuary

 

Katsottavissa: 19.7.
Genre: Draamatrilleri
IMDb: 6.3

Varakas Hal (Christopher Abbott) yrittää lopettaa salaisen suhteensa domina Rebeccan (Margaret Qualley) kanssa. Edessä on tahdonvoimien taistelu yhden uskomattoman jännittävän yön aikana, kun molemmat osapuolet pyrkivät säilyttämään yliotteen tilanteesta. Zachary Wigonin ohjaama ja Micah Bloombergin käsikirjoittama Sanctuary (2022) on tarina intensiivisesta valtataistelusta, jossa panokset ovat korkealla.

 

 

Genie

 

Katsottavissa: 23.7.
Genre: Komedia 
IMDb: 5.9

Komedienne Melissa McCarthyn ja Paapa Essiedun tähdittämä Genie on satumainen komedia työhullusta Bernarnista (Essiedu), joka kutsuu apuun lampun hengen saadakseen perheensä takaisin ennen joulua. 

Elokuvan on käsikirjoittanut palkittu ohjaaja-käsikirjoittaja Richard Curtis, joka tunnetaan myös lukuisista klassikkoelokuvista, kuten Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Love Actually ja Notting Hill.

 

 

Dora

 

Katsottavissa: 27.7.
Genre: Animaatiosarja
IMDb: 6.9

Vamonos, nyt mennään! Lasten animaatiosarja Doran uusissa jaksoissa seurataan seitsenvuotiasta Doraa, Nuuti-apinaa, Reppua ja muita heidän ystäviään pulmia täynnä oleville oppimisseikkailuille. Lähde mukaan tutkimaan taianomaista sademetsää!

Interaktiivisen lastenohjelman ovat luoneet Valerie Walsh Valdes ja Chris Gifford, ja sen ensimmäiset jaksot nähtiin jo vuonna 2000.

 

 

Muutokset julkaisupäiviin ovat mahdollisia. 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa