Skip to main content

Aika tutustua paremmin SkyShowtimen kesän tarjontaan! Joka kuukausi ohjelmisto saa lisäystä uusilla leffoilla ja sarjoilla. Ne tarjoavat täydellisen tilaisuuden uppoutua mielenkiintoisiin juoniin ja hahmoihin. Tässä artikkelissa esittelen sinulle heinäkuun uutuuksia!

Psst! SkyShowtimen saat helposti Telia Play -sovellukselle tai -boksille. Kokeile 14 vuorokautta maksutta, jonka jälkeen hinta on 6,99€/kk. SkyShowtime sisältää viihdettä suurilta studioilta, kuten Universal Pictures, Paramount Pictures, DreamWorks, ja monilta muilta. Olitpa sitten jännityksen, draaman, komedian tai yllätyksien ystävä, SkyShowtimen valikoimasta löydät varmasti jotakin mieleistä katsottavaa. Sukelletaanpa sitten uutuuksien pariin!

 

Sisällysluettelo:

 

Babylon

Elokuva

Tulossa: 6.7.
Genre: draama, komedia, historia
IMDb: 7.2
Kesto: 3 t 9 min
Ikäraja: K16
 

Hyppää 1920-luvun Hollywoodin kulta-aikaan, kun Nellie LaRoy (Margot Robbie) ja Manny Torres (Diego Calva) lähtevät tavoittelemaan unelmiaan elokuvamaailmassa! Parhaasta sivuosastakin palkittu Matt Damon nähdään Jack Conradin roolissa mykkäelokuvien tähtenä. Tämä irstaaksi ja sekopäiseksi kuvailtu kolmen tunnin kokonaisuus ei varmasti jätä tunteitta. Elokuvassa on erittäin ronskeja kohtauksia, ja jo ensimmäisen 10 minuutin aikana saa käsityksen, millaisen elokuvan on juuri aloittanut. Babylonissa kuvataan elokuvamaailman rappiota ja tuhoa, eikä suorilta tabuiltakaan ole vältytty. Elokuva on toteutettu nerokkaasti, joten kaiken hurvittelun takana on oivaltava ja yksityiskohtainen käsikirjoitus.

Tämä paljon keskustelua herättänyt Damien Chazellen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia saapuu vihdoin SkyShowtimeen. Chazelle on lunastanut paikkansa huippuohjaajien joukosta elokuvillaan Whiplash (2014) ja La La Land (2016). La La Land löytyy myös Telia Play -palvelusta. Babylon on voittanut monia kymmeniä palkintoja ja ollut ehdolla mm. vuoden 2023 Oscar-gaalassa kolmessa eri kategoriassa: äänimaailma, puvustus ja tuotannon suunnittelu. Elokuva jakaa mielipiteitä sen verran, että tämä täytyy jokaisen itse nähdä!

 

 

Django

Kausi 1

Tulossa: 3.7. Uusi jakso viikottain
Genre: draama, western
IMDb: 4.4
Jaksot: 10
Ikäraja: K16

Django (Matthias Schoenaerts) vie sinut 1800-luvun Texasiin ja aitoon villiin länteen, jossa hän haluaa löytää kadonneen tyttärensä. Hän uskoo tyttärensä selvinneen jo vuosia sitten tapahtuneesta perhemurhasta. Vaikka sarja sijoittuukin villin lännen aikaan, käsittelee se nyky-yhteiskunnan tärkeitä teemoja, kuten feminismiä, perhesaagoja ja psykologisia ulottuvuuksia. Spaghetti western -tyylistä inspiroitunut ohjaaja Francesca Comencini tuo modernia säväystä sarjaan yhdessä tiiminsä kanssa. Sarjassa toiminut luova tiimi on ollut mukana toteutuksessa myös Gomorrah ja ZeroZeroZero -sarjoissa.

 

 

Ghosts of Beirut

Kausi 1

Tulossa: 3.7. Uusi jakso viikottain
Genre: trilleri, draama, tositapahtumiin perustuva
IMDb: 7.2
Jaksot: 4
Ikäraja: K16

Vaarallisin terroristi maan päällä. Eniten yhdysvaltalaisia tappanut ihminen. Näin kuvaillaan yhtä eniten tuhoa aiheuttanutta terroristi Imad Mughniyehia. Hän oli yksi Hizbollahin perustajajäsenistä, joka nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Beirutin itsemurhapommitusten jälkeen. CIA on kuvaillut Mughniyehia jopa heidän älykkäimpänä tapauksenaan, sillä hän ei luottanut keneenkään, sopinut tapaamisia puhelimessa, tai käyttänyt samaa autoa yhtä päivää enempää. CIA ja Mossad koittivat päästä hänen jäljilleen yli 20 vuotta; tuloksetta. 

Greg Barkerin ohjaama neliosainen Ghosts of Beirut perustuu Imad Mughniyehin elämäntarinaan ja jäljittämiseen. Mughniyehia syytetään lukuisten terrori-iskujen ja kidnappausten suunnittelusta. Päärooleissa nähdään Dina Shihabi (Lena Asayran), Navid Negahban (Ali Reza Asgari), Amir Khoury (Imad Mughniyeh, 1982) ja Hisham Suliham (Imad Mughniyeh, 2007). Sarjassa on dokumentaarisia ja journalistisia elementtejä, mutta ohjelma ei sovellu herkille katsojille.

 

 

She Said

Elokuva

Tulossa: 18.7.
Genre: draama, historia
IMDb: 7.2
Kesto: 2 t 9 min
Ikäraja: K12

Jodi Kantor (Zoe Kazan) on New York Timesin toimittaja, joka saa järkyttävän vihjeen Harvey Weinsteiniä koskevasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kantor alkaa selvittämään asiaa yhdessä Megan Twoheyn (Carey Mulligan) kanssa, jolloin he huomaavatkin jutun kasvavan entuudestaan. Uhreja alkaa löytymään yhä enemmän, mutta ovatko he valmiita saamaan äänensä kuuluviin? 

Tämä voimakas Maria Schraderin ohjaama elokuva kertoo yhdestä Hollywoodin suurimmasta skandaalista erittäin aidolla tavalla. Elokuvassa on haluttu säilyttää aitous, eikä sen vuoksi ylimääräistä draamaa ole lisätty. Katsoja toivoo uhrien saavan ansaitun ratkaisun tapaukselle, ja siitä elokuvan jännitys muodostuukin. She Said kertoo, kuinka Weinsteinin hirvittävät teot paljastui koko maailmalle. Tästä kaikesta #metoo -liike sai alkunsa.

 

 

Breaking

Elokuva

Tulossa: 27.7.
Genre: rikos, draama, trilleri
IMDb: 6.2
Kesto: 1 t 43 min
Ikäraja: K12

Sotaveteraani Brian Brown-Easley (John Boyega) on taloudellisissa vaikeuksissa, joten hän päättää ryöstää pankin ja ottaa panttivankeja. Tilanne kuitenkin venyy ja venyy, joten onko taustalla sittenkin jokin suurempi tarkoitus? 

Breaking on Abi Damaris Corbinin ohjaama elokuva, joka perustuu Task and Purpose -lehden They didn’t have to kill him -artikkeliin. Brown-Easleyn tarina saa kasvot elokuvan muodossa, ja katsoja pääsee elämään itse tämän jännittäviin tositapahtumiin perustuvan kokemuksen. 
 

 

Marcel the Shell with Shoes On

Elokuva

Tulossa: 15.7.
Genre: animaatio, komedia, perhe, fantasia
IMDb: 7.7
Kesto: 1 t 30 min
Ikäraja: S

Hyppää mukaan valloittavan Marcelin tarinaan! Dokumentin kuvaaja Dean (Dean Fleischer Camp) löytää pienen puhuvan simpukan, joka on täynnä elämää. Dean päättää ikuistaa Marcelin (ääni Jenny Slate) seikkailuita ja elämänasennetta, sillä niistä jokaisen tulisi ottaa mallia. Marcel elää yhdessä isoäitinsä Connien (ääni Isabella Rosselini) kanssa, joka alkaa olla jo vanha, joten Marcel päättää lähteä etsimään muuta perhettään.

Marcel the Shell with Shoes On -elokuvan on ohjannut myös pääroolia näyttelevä Dean Fleischer Camp. Camp loi elokuvan itsenäisenä indie-elokuvana, mutta sai erittäin lämpimän vastaanoton elokuvalleen. Marcel valloittaa myös katsojien sydämen ja saa varmasti ajattelemaan omaakin elämänasennetta.

 

 

Welcome to Utmark

Kausi 1

Tulossa: 14.7. Uusi jakso viikottain
Genre: komedia, draama
IMDb: 7.7
Jaksot: 8
Ikäraja: K16

Tervetuloa Utmarkiin! Jossakin Norjan metsien keskellä sijaitsee pieni kylä, jossa eletään täysin omilla säännöillä. Koska kyseessä on varsin erikoinen kylä, ovat asukkaatkin sen mukaisia: korruptoitunut seriffi, luontoa rakastava tuhopolttaja, alkoholisoitunut paimen, demonien riivaama kauppias ja jumalaa vihaava pastori. Kun optimistinen uusi asukas muuttaa kylään, hän huomaakin nopeasti, että ainoa edes hieman järkevä kyläläinen on 12-vuotias tyttö.

Tanskalaisen Kim Fupz Aakesonin kirjoittamassa draamakomediasarjassa kuvataan taitavasti Pohjolan luontoa ja kulttuuria. Sarja on saanutkin erittäin hyviä arvosteluita, jonka osoittaa myös IMDb-arvosana.

 

 

 

Knutby: I Blind Tro (Pray, Obey, Kill)

Kausi 1

Tulossa: 14.7. Uusi jakso viikottain
Genre: rikos, dokumentti
IMDb: 6.6
Jaksot: 6
Ikäraja: K16

Tammikuussa 2004 synkkä varjo laskeutui koko Ruotsin ylle, kun nuori nainen tunnusti murhan pienessä Knutbyn kunnassa. Nainen väittää saaneensa Jumalalta viestejä, jonka vuoksi hän syyllistyi murhaan. Journalistit Anton Berg ja Martin Johnson ottavat asian tutkiakseen, mutta onko tapaus sittenkin vain jäävuoren huippu? 

Henrik Georgssonin ohjaama dokumenttisarja tarjoaa haastatteluja ja aitoa tutkimusperäistä tietoa tapauksesta. Sarjassa nähdään kristillisen kulttitapauksen yksityiskohtia ja järkyttäviä löydöksiä. 

 

 

Miltä kuulostaa, löytyikö näistä jotakin mieluista? Itse kiinnostuin ainakin Breaking- ja She said -elokuvista, joten täytyy ehdottomasti pistää kokeiluun 😊

 

--

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa