katseluvinkit

Skyshowtimen joulukuun leffat ja sarjat

  • 27 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 89 katselukertaa
Skyshowtimen joulukuun leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Joulukuu on ihan kohta täällä, ja se tarkoittaa yhtä asiaa - aikaa rentoutua pehmeän viltin alla ja nauttia suosikkileffoista ja -sarjoista. Olemme koonneet yhteen joukon Skyshowtimen joulukuisia uutuuksia, joiden parissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin!

Tiesitkö, että SkyShowtime on saatavilla Telia Play -sovellukseen hintaan 6,99€/kk? Voit myös kokeilla ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan ja päättää sen jälkeen, jatkatko tilausta.

 

Transformers: Rise of the Beasts

Katsottavissa 15.12.


IMDb: 6.1
Genre: Toiminta, seikkailu, scifi
Ikäraja: K13
Kesto: 2 h 7 min

Steven Capler Jr:n ohjaama uusi tieteiselokuva Transformers: Rise of the Beasts on jatkoa Bumblebeelle ja Transformers-elokuvasarjalle. Tarina vie katsojan 90-luvun maailmanympärimatkalle yhdessä Autobottien kanssa ja esittelee uuden Transformers-ryhmän, Maximalsin, joka liittyy heidän liittolaisikseen taistelussa maapallon puolesta. Vuonna 2023 ilmestyneen elokuvan pääosissa näyttelevät Anthony Ramos (Noah Diaz), Dominique Fishback (Elena Wallace) sekä Luna Lauren Velez (Breanna Diaz).

 

 

Lawmen: Bass Reeves

Kausi 1. 18.12. alkaen


IMDb: 7.8
Genre: Draama, western

Chad Feehanin luoma minidraamasarja kertoo legendaarisesta lainvalvojasta Bass Reevesistä, yhdestä suurimmista rajaseudun sankareista ja ensimmäisistä mustista apulaissheriffeistä Yhdysvaltojen länsipuolella Mississippi-joen varrella. Uutuussarjan pääosissa nähdään mm. David Oyelowo (Bass Reeves), Dennis Quaid (Sherrill Lynn) ja Joaquina Kalukango (Esme).

 

 

Rubble & Kaverit (Rubble & Crew) 

1. kausi katsottavissa 15.12. alkaen

IMDb: 5.9
Genre: Lapset, animaatio
Ikäraja: S

Uusi Rubble & Kaverit on lasten rakastaman kanadalaisanimaatio Ryhmä Haun spinoff-sarja, joka keskittyy Rubbleen ja hänen perheeseensä. Rubble perheineen auttaa Builder Coven asukkaita rakentamalla uusia rakennuksia ja ratkaisemalla pulmia. Englanninkielisessä versiossa Rubblea ääninäyttelee Ryhmä Haustakin tuttu Luxton Handspiker.

 

 

Smothered

1. kausi katsottavissa 18.12. alkaen

IMDb: 7.1
Genre: romantiikka, komedia

Smothered on uusi romanttinen draamasarja, jonka ovat yhteistyössä luoneet Monica Heisey (Schitt's Creek), Danielle Vitalis ja Jon Pointing.

Sammy (Vitalis), itsenäinen nuori nainen, kohtaa Tomin (Pointing), jolla on suuri sydän ja paljon elämänkokemusta. Pariskunta päättää aluksi pitää suhteen rennolla tasolla, mutta tilanne monimutkaistuu, kun tunteet syttyvät. Sammy huomaa, että Tomin elämässä on toinen nainen - hänen kuusivuotias tyttärensä Ellie. Skyshowtime-alkuperäissarja Smothered on epätavallinen romanttinen komedia kahdesta erilaisesta maailmasta, joissa romantikka kukkii, mutta modernin deittailun haasteet vaanivat taustalla.

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa