katseluvinkit

SkyShowtimen lokakuun sarjat

  • 27 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 70 katselukertaa
SkyShowtimen lokakuun sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Nyt on aika ottaa katsaus SkyShowtimen lokakuun viihdetarjontaan! SkyShowtime tarjoaa runsaasti koukuttavaa sisältöä muun muassa dokkareiden, realityn sekä koko perheen viihteen muodossa. Lokakuussa valikoima täydentyy mm. Fleeting Lies -alkuperäissarjalla, Sylvester Stallonen tähdittämällä The Family Stallone -realityllä sekä uutuussarjalla Special Ops: Lioness. Nosta siis jalat ylös ja anna viihteen viedä mennessään!

SkyShowtime on monipuolinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman viihdettä, mukaan lukien eksklusiivisia sarjoja ja elokuvia eri genreistä maailman suurimmilta studiolta ja kanavilta.

Tilaa suoratoistopalvelu täältä ja kokeile 14 vuorokautta maksutta. Kokeilujakson jälkeen palvelun hinta on 6,99 € /kk.


Sisällysluettelo:

 

Fleeting Lies


9.10. alkaen

Kuukausi ennen häitänsä ja juuri ennen ylennystään yrityksen johtajaksi Lucía (Elena Anaya) petetään Santi'n (Quim Gutiérrez), hänen kilpakumppaninsa, toimesta. Tämän seurauksena Lucíaa syytetään teollisuusvakoilusta, ja hänet erotetaan tehtävästään. Yhtäkkiä Lucían elämä ja tulevaisuus kääntyvät kohti epävarmuutta, ja hänellä on dilemma: miten todistaa syyttömyytensä ja siten vapautua vankilasta. Lucia aloittaa matkan laittomien toimintojen pariin jatkaakseen perheensä tukemista samalla kun hän salailee tapahtunutta heiltä. Valheet käyvät yhä kestämättömämmiksi, ja hänen elämänsä monimutkaistuu entisestään.

Espanjalainen SkyShowtime-alkuperäissarja Fleeting Lies (Mentiras Pasajeras) saa eksklusiivisen ensi-iltansa palvelussa 9. lokakuuta, ja uusia jaksoja voi striimata joka maanantai.  

 

 

The Family Stallone


2.10. alkaen

The Family Stallone on uusi dokumenttisarja, jonka pääosassa nähdään tietenkin nyrkkeilijämestari Rockyna tunnettu Oscar-palkittu Sylvester Stallone. Sarjassa esiintyvät myös hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallone sekä heidän kolme tytärtään: Sophia, Sistine ja Scarlet. The Family Stallone tarjoaa eturivin paikan yhden Hollywoodin kuuluisimpien perheiden arkielämään. Katsojat pääsevät seuraamaan Stallonea hänen elämänsä suurimmassa roolissa: isänä. Sarja saa ensi-iltansa 2.10.

 

 

Special Ops: Lioness


30.10. alkaen

Taylor Sheridanin luoma action-draamasarja Special Ops: Lioness perustuu tosielämään ja seuraa Cruz Manuelosin (Laysla De Oliveira), intohimoista mutta karkeaa Marine-sotilasta. Manuelos liittyy Lioness Engagement -ryhmään, jonka tarkoituksena on kukistaa terroristijärjestö sisältä päin. Zoe Saldaña näyttelee Joeta, Lioness-ohjelman tukikohtapäällikköä, jonka tehtävänä on kouluttaa, hallita ja johtaa naispuolisia salaisia operaattoreita. Sarja tulee katsottavaksi suoratoistopalveluun 30.10.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa