Katseluvinkit

SkyShowtimen marraskuun leffat ja sarjat

  • 25 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 145 katselukertaa
SkyShowtimen marraskuun leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

On aika ottaa jälleen katsaus SkyShowtimen viihdetarjontaan! Marraskuun SkyShowtimen uutuuksiin kuuluu muun muassa animaatioelokuva, kauhua sekä draamaa mahan täydeltä. Marraskuussa sisältö täydentyy Super Mario Bros-elokuvalla, Nicolas Cagen tähdittämällä Renfieldillä, ikonisen Frasier -komedian paluulla sekä Dreamlandilla. Tutustutaan seuraavaksi uutuuksiin tarkemmin.

 

The Super Mario Bros. Movie


IMDb: 7.1
Genre: Toiminta, seikkailu, animaatio
Ikäraja: K7
Kesto: 1 h 32 min

 

Super Mario Bros. on suuri hittielokuva, jonka ohjaajina toimivat Aaron Horvath ja Michael Jelenic. Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black ja Anya Taylor-Joy. Elokuva perustuu Nintendon Mario-pelien maailmaan ja kutsuu katsojat mukaansa värikkääseen ja jännittävään uuteen universumiin, joka on ainutlaatuinen toiminnantäyteinen komediaelokuva.

Näyttelijät ovat pistäneet parastaan suorituksissaan ja erityisesti Jack Black on saanut kiitosta Bowserin roolistaan. Elokuva herättää paljon nostalgiaa pelisarjan faneissa, mutta se sopii myös hyvin sellaiselle, joka ei ole pelejä aiemmin pelannut. Tässä olisi siis loistava valinta esimerkiksi koko perheen leffailtaan!

 

 

Renfield


IMDb: 6.4
Genre: Komedia, fantasia, kauhu
Ikäraja: K16
Kesto: 1 h 33 min

 

Renfield on moderni hirviötarina, joka kertoo tarinan uskollisesta, mutta kidutetusta palvelijasta. Hän toimii Draculan, historian kaikkien aikojen narsistisimman pomon alaisena. Elokuva on saanut kiitosta sen komediallisesta sävystä ja näyttelijöiden suorituksista. Elokuvan pääroolissa nähdään Nicholas Hoult nimiroolissa, sekä mukana ovat Awkwafina, Shohreh Aghdashloo ja Oscar®-voittaja Nicolas Cage, joka esittää Draculaa.

 

 

Frasier

 

IMDb: 7.1
Genre: Komedia
Ikäraja: K12
Kausia: 1

 

Frasier, ikonisen komedian riemukas paluu, tulee saataville SkyShowtime-palvelussa marraskuussa. Sarjan pääosassa ja toisena tuottajana loistaa Kelsey Grammer. Uusi sarja kertoo Frasier Cranesta (Grammer) hänen elämänsä seuraavassa luvussa. Hän palaa Bostoniin, Massachusettsiin kohtaamaan uusia haasteita, rakentamaan uusia ihmissuhteita ja viimein toteuttamaan joitakin vanhoja unelmiaan.

Grammerin lisäksi uudessa sarjassa nähdään Jack Cutmore-Scott Frasierin poikana Freddyna, Nicholas Lyndhurst Frasierin vanhana ystävänä ja nykyään yliopiston professorina, joka tunnetaan nimellä Alan. Toks Olagundoye esittää Oliviaa, Alanin kollegaa ja yliopiston psykologian osaston päällikköä. Lisäksi Jess Salgueiro nähdään Freddyn kämppäkaverina Evenä ja Anders Keith esittää Frasierin sisarenpoikaa Davidia.

 

 

Dreamland


IMDb: 6.3
Genre: Draama, komedia
Ikäraja: K12
Kausia: 1

 

Dreamland on suurisydäminen draama salaisuuksista, valheista, rakkaudesta ja pyrkimyksistä neljän sisaren perheessä. Tarina sijoittuu aurinkoisen brittiläisen merenrantakaupungin, Margaten ympäristöön, ja se on tumman komediallinen tutkimus monisukupolvisten naissuhteiden monimutkaisista perhedynamiikoista. Vanhin sisar, Trish (Agyeman), odottaa kolmatta lastaan kumppaninsa Spencen (Kiell Smith-Bynoe) kanssa. Tällä kertaa hän on päättänyt: siitä tulee tyttö. Hänen kaksi sisartaan, Clare (Gabby Best) ja Leila (Aimee-Ffion Edwards), tukevat häntä yhdessä äitinsä (Frances Barber) ja Margaten legendaarisen mummon (Sheila Reid) kanssa "mani-festivaaleilla", jossa he yrittävät saada pienen tytön manifestattua.

Mutta kun heidän toinen sisarensa, Mel (Allen), tekee odottamattoman paluun heidän elämäänsä, hänen paluunsa uhkaa horjuttaa koko perhettä. Yksi koputus heidän ovelle, ja heidän "Unelmiensa maa" on mennyttä.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa