Katseluvinkit

Skyshowtimen tammikuun leffat ja sarjat

  • 4 January 2024
  • 1 kommentti
  • 105 katselukertaa
Skyshowtimen tammikuun leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

On aika ottaa jälleen katsaus SkyShowtimen viihdetarjontaan!
Alkanut vuosi ja tammikuu tuo meille lisää uutta katsottavaa niin elokuva- kuin sarjarintamalla. Mitä sanot sellaisista legendaarisista elokuvista kuin Fast and Furios tai Turtles? Niiden uusimmat löydät pian SkyShowtimelta! Sarjoista esittelyssä on kaksi uutuutta: The Curse ja The Envoys. Tutustutaan mainittuihin alla tarkemmin.

 

Tiesitkö, että SkyShowtime on saatavilla Telia Play -sovellukseen hintaan 6,99€/kk? Voit myös kokeilla ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan ja päättää sen jälkeen, jatkatko tilausta.

 

The Curse

Kausi 1 katsottavissa 5.1.

 

IMDb: 6.7
Genre: draama, komedia

The Curse on musta komedia, joka kertoo vastanaineen pariskunnan ja tosi-tv-tuottajan kohtaamisesta. Sarjan pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. He esittävät Whitney ja Asher Siegeliä sekä heidän HGTV-ohjelmansa tuottajaa Dougie Schecteriä. Sarjan ovat luoneet ja kirjoittaneet Fielder ja Safdie, ja he ovat myös ohjanneet joitakin jaksoja yhdessä David ja Nathan Zellnerin kanssa. Sarjan musiikin ovat säveltäneet Daniel Lopatin ja John Medeski. Sarjan 10:stä jaksosta nähdään ensimmäiset viisi julkaisupäivänä 5. tammikuuta.

 

 

The Envoys

Kausi 1 katsottavissa 26.1. alkaen

 

IMDb: 7.1
Genre: kauhu, trilleri
SkyShowtime Original -sarja The Envoys kertoo kahdesta papista, jotka lähetetään Vatikaanista tutkimaan väitettyjä kirkon jäsenten tekemiä ihmeitä ja parantumisia eri puolilla maailmaa. Sarjan alkuperäisnimi on espanjankielinen Los aviados, ja sarja onkin kuvattu Meksikossa ja pääasiallinen kieli sarjassa on espanja. Sarja on toimintatrilleri, jonka on tuottanut tunnettu argentiinalainen ohjaaja, käsikirjoittaja ja Oscar®-voittaja Juan José Campanella. Pääosissa ovat Miguel Ángel Silvestre, Luis Gerardo Méndez ja Irene Azuela

 

 

Fast X

Katsottavissa  18.1.

 

IMDb: 5.8
Genre: rikos, toiminta
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 21 min

Yli kolmekymmenvuotinen Fast and Furios -leffasaaga on aina vaan voimissaan, ja tässä sen uusimmassa versiossa on tutut päänäyttelijätkin yhä mukana. Dominic Toretto ja hänen tiiminsä joutuvat kohtaamaan vaarallisen uhan menneisyyden varjoista. Uhka on Dante Reyes, joka haluaa kostaa isänsä kuoleman ja perheensä menetetyn omaisuuden. Dante on huumekuningas Hernan Reyesin poika, jonka Dom ja hänen tiiminsä kukistivat vuoden 2011 Fast Five -elokuvassa. Dante on viettänyt viimeiset 12 vuotta suunnitellen, miten saada Dom maksamaan korkeimman hinnan.

Danten juoni hajottaa Domin perheen Los Angelesista Rooman katakombeihin, Brasiliasta Lontooseen ja Portugalista Etelämantereelle. Kaikki muuttuu, kun Dom saa selville, että hänen oma 8-vuotias poikansa on Danten koston lopullinen kohde. Pääosissa nähdään Vin Diesel, Jason Momoa ja Leo Abello Perry

 

 

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

 

IMDb: 7.2
Genre: toiminta, animaatio
Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 39 min

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem on animoitu supersankarianimaatio, joka perustuu alkujaan Peter Lairdin ja Kevin Eastmanin luomiin Teenage Mutant Ninja Turtles -hahmoihin. Elokuva seuraa kilpikonnaveljeksiä näiden pyrkiessä valloittamaan newyorkilaisten sydämet samalla kun he kohtaavat mutanttiarmeijan.

Elokuva on saanut postitiivisen vastaanoton, ja monet pitivätkin sitä parhaana Turtles-elokuvana. Pääosissa ovat Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu ja Brady Noon, jotka ääninäyttelevät neljää kilpikonnaa - Donatelloa, Michelangeloa, Leonardoa ja Raphaelia. Suomalaiset ääninäyttelijät näissä rooleissa ovat Jeremy Kiberu, Waltteri Helisalo, Tommi Bäckman ja Vilppu Uusitalo.

 

 

Lue myös:

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

2kk ollu käytössä ja ihan hyvä on ollu.meidän perheellä on MTV Katsomo,ruutu,Disney,HBO.ennen oli Elisa viihde Viaplay mutta nyt on osa ruutua ja cmore ja Katsomo nyt ne on onneksi yhdistynyt.netflix tilaus peruttiin vuosi sitten.


____
Muokkaus AaTanja: lainaus poistettu, pysyy ketju lyhyempänä ja tiiviimpänä. 

Vastaa