Katseluvinkit

Spider-Man: Across The Spider-Verse – Kaikkien aikojen mahtavin Spider-Man elokuva?

  • 14 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 56 katselukertaa
Spider-Man: Across The Spider-Verse – Kaikkien aikojen mahtavin Spider-Man elokuva?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Spider-Man: Across The Spider-Verse jatkaa tarinaa siitä mihin Spider-Verse-saagan ensimmäinen osa Spider-Man: Into The Spider-Verse jäi. Aiemmista tapahtumista on kulunut useampi vuosi ja Miles Morales on kasvanut pojasta nuoreksi miehen aluksi. Brooklynin naapuruston ystävällinen Spider-Man on pitänyt rikolliset kurissa samalla yrittäen pärjätä koulun penkillä. Gwen Stacy matkaa Milesin universumiin tapaamaan Milesia ja pian alkaa heidän matkansa halki multiversumin.

 

Uutuuselokuva Spider-Man: Across The Spider-Verse on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa 14.8. alkaen!

 

Vuokraamossa: 14.8.
IMDb: 8.8
Genre: Toiminta, seikkailu, sci-fi
Ikäraja: K12
Kesto: 2 h 21 min

 

Spider-Man: Across The Spider-Verse

 

Elokuvan ohjauksen takana on taidokas kolmikko: Joaquim Dos SantosKemp Powers ja Justin K. Thompson. Miles Moralesin ääninäyttelijänä toimii myös aiemmasta osasta tuttu näyttelijä Shameik Moore, sekä myös Gwen Stacyn äänenä kuullaan taas Hailee Steinfeld.

Spider-Man: Across the Spider-Verse on jatko-osa Oscar®-palkitulle ja erittäin suositulle Into The Spider-Verse -elokuvalle. Miles Morales sinkoutuu yhdessä Gwen Stacyn kanssa halki multiversumin, missä hän kohtaa erittäin salaisen Spider-Man-yhteiskunnan. Elokuvan alkukohtaukset sisältävät perinteistä vauhdikasta matkaamista hämähäkkiseiteillä, mutta lisäksi elokuva kurkistaa syvemmin sankareiden elämään ja katsojat pääsevät samaistumaan ihmisiin maskien takana.

Kuin aiempi osa, myös saagan uusin lisäys Across The Spiderverse tarjoaa mielettömän näköisiä kohtauksia ja sen visuaalinen ulkoasu on todella erottuva muista animaatioelokuvista. Tykkäsin myös siitä, että visuaalinen ilme noudattaa sarjakuvista tuttuja ulkoasuja kaikkien hahmojen omissa universumeissa, jolloin voit tunnistaa selkeästi kenestä Spider-Manistä ja kenen maailmasta milloinkin on kyse.

 

Leffan art-style on todella uniikki ja tyyliä muutetaan kohtauksesta ja universumista riippuen.

Oma arvosanani elokuvalle olisi 9.5/10. Across The Spiderversen visuaalinen ilme ja toimintakohtaukset ovat alan huippua ja ne tuntuvat erittäin eläviltä. Ulkoasun ja toiminnan lisäksi tarina on koskettava ja sen käänteet pääsevät yllättämään katsojan useampaankin otteeseen. Omalta osaltani elokuvan kesto tuntui pikemminkin yhdeltä tunnilta ja lopputekstien pompahdus ruudulle tuli yllätyksenä, koska leffa jätettiin melkoiseen cliffhangeriin. Suosittelenkin siis elokuvaa vaikka et olisi supersankarileffojen ykkösfani, sillä elokuva tarjoaa viihdykettä katsojalle kuin katsojalle.

 

Kiinnostuitko leffasta? Katso elokuvan traileri alta!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa