Syyskuun uutuussarjat

  • 31 August 2022
  • 0 kommenttia
  • 18 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

 

Syyskuu ja uutuussarjat kuuluvat ehdottomasti yhteen. Mikä onkaan ihanempaa kuin sytyttää kynttilät hämyisenä iltana ja uppoutua sarjojen maailmaan.

 

Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)! HBO Max on tilattavissa hintaan 8,90€/kk, saat sen suoraan sovelluksena digiboksillesi.

 

Why Women Kill, 2. kausi

 

5.9. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More Series -kanavalla

 

Amerikkalaisen draamakomediasarjan toinen kausi kertoo loistosta unelmoivasta Alma Fillcotista (Allison Tollman), joka toivoo saavansa paikan Rita Castillon (Lana Parilla) johtamasta seurapiirikerhosta. Kaikki kuitenkin mutkistuu, kun Alma saa tietää miehensä järkyttävän salaisuuden. Marc Cherryn (Täydelliset naiset) luoman sarjan uudella kaudella nostetaan esille, miten välinpitämättömyys ja ylenkatse voivat vaikuttaa herkkään mieleen. Jaksoja on yhteensä kymmenen ja niitä julkaistaan kaksi viikossa.

 

 

 

Just One Look (orig. Juste un reagard), kausi 1

 

5.9. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More Series -kanavalla

 

Mitä jos koko elämäsi olisi valhetta? Jos mies jonka kanssa menit naimisiin 15 vuotta sitten ei olisikaan se, jonka luulit hänen olevan. Eva Beaufils (Virginie Ledoyen) löytää vanhan valokuvan, joka kääntää koko hänen elämänsä päälaelleen. Pian sen jälkeen hänen miehensä Bastien (Thierry Nauvic) katoaa. Evalla on enää vain yksi asia mielessään - löytää mies, vaikka se avaisi uudelleen vanhat haavat ja vaarantaisi heidän lapsensa. Voiko rakkaus voittaa epäluottamuksen? Ranskalaisen kuusiosainen sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

 

The Eagle, kaudet 1-3

 

12.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

Rikosten ja laittoman maahantulon kasvun myötä Tanskan poliisi luo kansainvälisen rikostutkintaryhmän, jota johtaa tanskalais-islantilainen Ørn Hallgrimsson. Ryhmä tutkii muun muassa moottoripyöräjengien toimintaa, terrorismin uhkaa sekä kansainvälisiä petoksia. Pääosaa näyttelee Jens Albinus (Nymphomaniac, Deutschland 83). Sarjan kaikki kolme kautta julkaistaan kerralla.

 

 

 

Long Slow Exhale, kausi 1

 

13.9. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More Series -kanavalla

 

Koripallovalmentaja JC Abernathy (Rose Rollins) on juuri johtanut Colton State Universityn naisten joukkueen tärkeään turnausvoittoon, kun joukkueessa leviää järkyttävä väärinkäytössyytös. JC:n on yritettävä selvittää totuus hyväksikäyttöskandaaliin liittyen paljastamatta omaa suurta salaisuuttaan. Vaikeat päätökset vaikuttavat myös hänen perheeseensä ja naisurheilijoihin, joka kaikki luottavat häneen. Sarjan muissa pääosissa nähdää Josh Lucas (Yellowstone), Ian Harding (Pretty Little Liars) ja Famke Janssen (X-Men, How to Get Away with Murder). Sarjassa on kymmenen jaksoa ja niitä julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.

 

 

 

Idris Elba’s Fight School, kausi 1

 

14.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

BritBoxin uutuussarjassa näyttelijä, muusikko ja aktivisti Idris Elba (Luther) pyrkii kohentamaan kahdeksan brittinuoren elämää opettamalla näille nyrkkeilyä. Intensiivinen kurssi tarjoaa nuorille paitsi fyysistä treeniä myös tilaisuuden hankkia uusia elämäntaitoja. Jokaisella osallistujalla on taustalla haastavia olosuhteita ja henkilökohtaisia tarinoita. He kaikki haluavat käyttää tätä tilaisuutta parantaakseen tulevaisuuttaan ja hankkiakseen uusia elämäntaitoja. He harjoittelevat kahdesti päivässä, kuutena päivänä viikossa, ja heillä on pääsy myös elämäntapavalmentajien ja mentoreiden puheille. Kauden kaikki viisi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

 

Rantabaari, kausi 5

 

19.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

C More -alkuperäissarja Rantabaari jatkuu uusin jaksoin. Viidennellä kaudella aiemmista tapahtumista on kulunut tovi. Krista (Emilia Jansson) on vihdoin valmis uuteen rakkauteen, jota joskus on vähän liikaakin tarjolla. Suvi (Jaana Joensuu) nauttii uusperheen arjesta Villen (Jaakko Wuolijoki) kanssa, mutta onko se kuitenkin hieman tylsää? Mainingissa on uusi yrittäjä, joka on todellinen yllätys Anssille (Matti Leino). Trissa-pizzerian omistaja Johanna (Sani Aartela) tarttuu tuon tuosta mikkiin ja viihdyttää asiakkaitaan Tina Turnerin biiseillä. Pizzerian henkilökuntaan on värvätty Akseli (Jasper Koivisto) ja Friida (Sara Nurmi). Lara (Anni Grönberg) viihtyy mallintyössään, mutta Jannea (Hemmo Karja) kutsuvat muutoksen tuulet. Luukaksen sisko Iiris (Saara Kaskilahti) saapuu Helsinkiin ystävänsä Mimosan (Joanna Wallinheimo) kanssa, ja seurassa onkin tuossa tuokiossa Eemeli (Samuel Glassar). Rantabaarin tiskillä nähdään myös muun muassa Venla (Jessica Öystilä) ja jo aiemmilta kausilta tutut Oskari (Ilkka Olavi) ja Mikael (Jarno Jussila) sekä tunnemyrskyjen ristiaallokkoon luotsaavat uudet Olavi (Misa Nirhamo) ja Patrik (Ilkka Hautala). Sarjaa esitetään neljä jaksoa viikossa ja uudet jaksot julkaistaan aina maanantaisin.

 

 

 

Unbroken, kausi 1

 

19.9. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More -kanavilla

 

Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluvassa saksalaisessa jännityssarjassa kovaksi keitetty etsivä Alex (Aylin Tezel) siepataan vähän ennen lapsensa synnytystä. Kun Alex myöhemmin ilmestyy uudelleen, hän ei muista tapahtumasta mitään. Myös lapsi on kadonnut. Kuka sieppaa syntymättömän lapsen? Kadonneen vauvan etsinnät alkavat. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

 

The Cry, kausi 1

 

21.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

Tiivistunnelmaisessa psykologisessa jännityssarjassa nuoret vanhemmat Joanna (Jenna Coleman) ja Alistair (Ewen Leslie) matkustavat Australiaan taistelemaan Alistairin tyttären Chloen huoltajuudesta. Matkalla he kohtaavat käsittämättömän tragedian ja heidän neljän kuukauden ikäinen vauvansa katoaa. Pariskunnan ympäröivä mediasirkus uhkaa tuhota pariskunnan suhteen ja mielenterveyden. Sarja oli ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi kansainvälisten sarjojen kategoriassa vuonna 2019. BritBox-sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

 

Appropriate Adult, kausi 1

 

28.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

Tositapahtumiin pohjautuva kaksiosainen rikostarina kertoo Janet Leachista (Emily Watson), joka loi monimutkaisen suhteen sarjamurhaaja Fred Westiin (Dominic West) toimiessaan tämän neuvonantajana poliisikuulusteluissa. Sarja valottaa sitä, kuinka toistakymmentä tyttöä ja naista Englannissa murhanneet Fred ja Rosemary West saatiin lopulta kiinni. BritBoxin sisältöihin kuuluva sarja on palkittu neljällä Bafta-palkinnolla. Sarjan jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

🍿> Mukavia hetkiä uutuussarjojen parissa 🍿>

 

Lue myös:

 

Elokuun sarjauutuudet

Murha Sandhamnissa - Uudet jaksot C Morella

Gåsmamman - odotettu kuudes ja viimeinen kausi alkaa

Telia TV elokuun uusimmat vuokraelokuvat

 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa