Tammikuun uutuussarjat

  • 31 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 42 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Uusi vuosi tuo C Morelle tullessaan nipun uusia sarjoja, sekä vanhojen tuttujen sarjojen uusia kausia. Kotimaisista uutuuksista mainittakoon C More -alkuperäissarja Kämppikset, joka onkin erinomainen lisä draamakomedian ystäville.  Maininnan arvoista on myös C Moren juuri alkanut yhteistyö Walter Presentsin kanssa, joka tuo jatkossa enemmän eurooppalaisia laatusarjoja myös meidän katsottavaksi. Walter Presents on englantilainen tilausvideopalvelu, joka on erikoistunut vieraskieliseen draamaan ja komediaan. Tässä artikkelissa esittelen C Moren tammikuun mielenkiintoisimmat uutuussarjat.


 


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk (norm. 12,95 €/kk)!


 


 


Brain Dead


5.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Brain Dead on poliittinen satiirisarja, jossa valtion työntekijä löytää syyn kahden puolueen välisiin jännitteisiin: poliitikkojen aivoja syövät avaruudesta saapuneet hyönteiset. Robert ja Michelle Kingin luoman sarjan pääosassa nähdään Mary Elizabeth Winstead, joka on tuttu mm. Die Hard 4.2 -elokuvasta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa heti ensimmäisellä viikolla, ja sen jälkeen kaksi jaksoa viikossa.


  


 


Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus, kausi 2


11.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Kova laki on yhdysvaltalainen poliisi- ja lakisarja, jonka tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin. Sarjaa esitettiin aikoinaan peräti 20 tuotantokautta, vuodesta 1990 aina vuoteen 2010 saakka. C Moressa esitettävä versio on tuore spin-off -sarja suositusta televisiosarjasta, ja nyt se jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Toisella kaudella jaksoja on peräti 22 kappaletta, joista ensimmäiset kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. Sen jälkeen sarjaa voi seurata kahden jakson viikkotahdilla. Kausi jatkuu C Moressa myöhemmin keväällä.


  


 


Heartbeats


12.1. C More -suoratoistopalvelussa


 


Heartbeats on ruotsalainen C More -alkuperäissarja, jossa seurataan kahta nuorta, Andersia ja Mioa, joiden on tehtävä elämää mullistavia päätöksiä lyhyen suhteen jälkeen. Sarja perustuu Norjalaiseen Hjertslag-nimiseen aiemmin esitettyyn sarjaan, ja tapahtumapaikkana tässä on Tukholma. Luvassa on rakkautta, juonittelua ja vaikeita elämänvalintoja. Nuorille suunnattua alkuperäissarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.


  


 


Kämppikset


13.1. C More -suoratoistopalvelussa


 


Kotimainen alkuperäissarjauutuus Kämppikset tuo herkullisen lisäyksen draamakomedian kentältä. Hulvattomassa sukupolvikomediassa seitsemänkymppiset seniorit ja teini-ikäiset juniorit muuttavat kimppakämppään, ja elävät yhdessä kuin viimeistä päivää. Sarjassa nähdään suomalaisnäyttelijöiden kärkikastia, sillä mukana ovat muun muassa Pertti Sveholm, Eeva Litmanen, Jukka-Pekka Palo, Marja Packalén, Sinikka Sokka, Kiti Kokkonen ja Thelma Siberg. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.


  


 


Berlin Station


14.1. C More -suoratoistopalvelussa


 


Berlin Station on yhdysvaltalainen vakoojatrilleri, jossa seurataan Berliinissä salaisissa tehtävissä toimivaa CIA:n tiimiä. Dan Miller on juuri saapunut CIA toimistolle, ja hänen missionsa on paljastaa lähde, joka vuotaa tietoja CIA:n operaatiosta toiselle taholle. Johtolangat alkavat viitata kuitenkin laajempaan salaliittoon. Sarjan pääosissa nähdään Leland Orser, Michelle Forbes ja Mina Tander. Sarjaa on kuvattu autenttisilla paikoilla Berliinissä ja Babelsbergin studiolla. Sarjassa puhutaan sekä englantia että saksaa. Kolmas kausi on puolestaan kuvattu Unkarissa. Kaikki sarjan kolme tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla.


  


 


Hide and Seek


17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Ukrainalaisessa rikosdraamassa 6-vuotias Alisa leikkii piilosta asunnossaan isänsä kanssa, kun hän katoaa jäljettömiin. Myöhemmin Alisasta julkaistaan video jossa hän pitelee kylttiä, joka sisältää mystisen numerosarjan. Alisa on ensimmäinen monista lapsista, jotka katoavat jäljettömiin pienessä teollisuuskylässä. Nuoret etsivät Varta Naumova ja Max Shumov saavat tapauksen tutkittavakseen. He molemmat ovat kokeneet elämässään trauman, joten tapaus koskettaa heitä syvästi. Sarjasta julkaistaan kaikki jaksot kerralla. Rikossarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.


  


 


The Other Mother


17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More kanavilla


 


Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva ranskalainen trilleri kertoo kolmevuotiaasta pojasta Malonesta, joka kertoo psykologille ettei hänen äitinsä ole hänen oikea äiti. Poliisipäällikkö Marianne Aubrais on kiireinen väkivaltaisen ryöstön tutkinnan ympärillä, joten hän alkaa vastahakoisesti selvittää tapausta. Aikaa ei kuitenkaan ole sillä Malonen muistot haalistuvat nopeasti, ja jos hänen tarinansa onkin totta, olisi rikollista jättää se huomiotta. Voiko pieneen lapseen luottaa, jolla on vilkas mielikuvitus?


  


 


Gold Diggers


17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Venäjän eliitin luksusmaailmaan sijoittuva draamatrilleri on myös osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta. Se kertoo rikkaasta bisnesmiehestä, jonka tyttöystävällä Maria Levkoevalla vaikuttaa olevan kaikkea mitä voisi haluta, kunnes tapahtuu shokeeraava käänne. Sarjasta julkaistaan koko kausi kerralla. Venäjällä sarja julkaistiin alun perin vuonna 2019 nimellä Russian Affairs, ja siitä tuli todellinen menestys.


  


 


Vanished by the Lake


24.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva ranskalainen rikosdraama kertoo rikostutkija Lise Stockerista, joka palaa kotikaupunkiinsa hoitamaan Alzheimerin tautia sairastavaa äitiään. Samana päivänä naapurin teini-tyttö katoaa, ja täsmälleen samoissa olosuhteissa kuin Lisen kaksi parasta ystävää 15 vuotta sitten. Tapaus tuo pintaan muistot Lisen omasta teini-iästä ja hän haluaa ehdottomasti auttaa paikallista poliisia etsimään kadonnutta tyttöä. Sarjasta esitetään kaikki kuusi jaksoa kerralla.


  


 


The Good Wife, kaudet 1-3


24.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C Moren kanavilla


 


Palkittu amerikkalainen draamasarja seuraa Alicia Florrickia (Julianna Margulies), jonka puoliso Peter Florrick (Chris Noth), entinen valtionsyyttäjä joutuu vankilaan julkisen seksi-ja korruptioskandaalin vuoksi. Alician on palattava työhönsä asianajajana rakentaakseen uudelleen maineensa ja elättääkseen kaksi lastaan. Sarjan ovat luoneet Robert ja Michelle King. Pääosan esittäjä Julianna Margulies on palkittu suorituksestaan niin Emmy-palkinnolla, kuin parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnolla. Sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla ja loput kaudet 4-7 ovat tulossa palveluun helmikuussa.


  


 


Mitä sarjaa sinä odotat näistä eniten? 


 


Lue myös nämä:


  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa