Telia Play kesäkuun uusimmat vuokraelokuvat

Telia Play kesäkuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Kesä on täällä ja niin on myös Telia Play Vuokraamon uutuuselokuvat! Kesäkuun uutuuksissa onkin luvassa useita hittielokuvia, joista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

 

Elokuvien vuokraaminen netistä on helppoa ja Telia TV:n laajasta vuokraamosta löytyy jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -tunnuksia, kannattaa nyt viimeistään hankkia ne. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton.

 

Uncharted

 

Vuokraamossa: 6.6.

Genre: Toiminta, seikkailu

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 54min

 

Uncharted esittelee katujen kasvatti Nathan Draken (Tom Holland) ja kertoo hänen ensimmäisestä aarteenmetsästysseikkailustaan viisaan partnerinsa Victor "Sully" Sullivanin (Mark Wahlberg) kanssa. Elokuva alkaa tutustumalla nuoreen Nathan Drakeen, joka toimii baarimikkona. Nathan ja hänen veljensä suunnittelivat aarrejahtia, mutta Nathanin veljen katoamisen vuoksi suunnitelma kariutuu. Nathanin tavatessa Sullyn kaikki kuitenkin muuttuu. Eeppinen toimintaseikkailu seuraa Natea ja Sullya vaarallisella matkalla, jonka tavoitteena on löytää "kaikkien aikojen suurin aarre" samalla, kun he seuraavat vihjeitä löytääkseen Naten pitkään kadoksissa olleen veljen.

 

Huippusuosittuun Uncharted videopelisarjaan perustuva elokuva tarjoaa nopeatempoisia toimintakohtauksia, seikkailua upeissa maisemissa sekä hyvää huumoria. Etenkin Nathanin ja Victorin väliset vuoropuhelut luovat hauskoja hetkiä. Elokuva sopiikin hyvin moneen makuun eikä jätä katsojaa kylmäksi. Elokuvan ohjaajana toimii Ruben Fleischer ja käsikirjoittajina Art Marcum sekä Matt Holloway.

 

 

70 on vain numero

 

Vuokraamossa: 6.6.

Genre: Komedia

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 42min

 

Lavalla Seija (Hannele Lauri) säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa.

 

Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittikappaleita.

 

 

I'm Your Man

 

Vuokraamossa: 6.6.

Genre: Komedia, draama, sci-fi

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 48min

 

Berliiniläinen yhtiö on kehittänyt androidin, joka on suunniteltu ihannekumppaniksi, ja arkeologi Alma (Maren Eggert) lähtee hieman epäileväisenä mukaan mallin testikäyttäjäksi varmistaakseen rahoituksen omalle työlleen. Kohta Alman kiireiseen elämään astuu keinotekoinen joka äidin unelmavävy Tom (Dan Stevens), joka osaa kaikki maailman runot ja tietää, että 93 % saksalaisista naisista haaveilee kylpyhuoneesta täynnä ruusuja ja kynttilöitä. Mihin prosenttiin Alma kuuluukaan? Tom on ohjelmoitu sopimaan Almalle täydellisesti niin emotionaalisesti kuin älyllisesti, mutta testi alkaa kivisesti siitä huolimatta, että heidän tulisi olla täydellinen pari. Tarina seuraa kuinka heidän välinen suhteensa kehittyy Alman yksityiselämän vastoinkäymisten ja töiden rinnalla. Elokuvan ohjaajana toimii Maria Schrader.

 

Ajatusmaailmaa avartava elokuva kertoo mielenkiintoisen tarinan siitä, kuinka androidi ja ihminen voivat kiintyä toisiinsa. Päänäyttelijöiden huikeat suoritukset tekevät kohtauksista uskottavia ja koskettavia.

 

 

The Mauritanian

 

Vuokraamossa: 13.6.

Genre: Draama, trilleri

Ikäraja: K16

Kesto: 2h 9min

 

The Mauritanian kertoo tositarinan Mohamedou Ould Slahista (Tahar Rahim), jota pidettiin vankina ja kidutettiin 10 vuoden ajan Yhdysvaltojen Guantanamo Bayn vankileirillä ilman syytettä tai oikeudenkäyntiä. Mohamedou napataan 9/11 jälkeen poliisien toimesta ja vangitaan. Hänet viedään Guantanomo Bayhin, josta vuosien kauhu alkaa. Toivo on jo hiipumassa, kun Mohamedou kohtaa puolustusasianajaja Nancy Hollanderin (Jodie Foster) ja tämän kumppanin Teri Duncanin (Shailene Woodley), jotka kohtaavat lukemattomia esteitä oikeutta vaatiessaan. Elokuvan on ohjannut Kevin Macdonald, ja käsikirjoituksesta vastaavat Michael Bronner, Rory Haines ja Sohrab Noshirvani.

 

Elokuva on pysäyttävä tositarina kauheuksista, joita Mohamedou joitui käymään läpi. Jännityksen ja surun keskellä on kuitenkin myös pilke toivoa oikeudesta. Viisi BAFTA Awards -nimitystä ei tule yllätyksenä kun elokuvan takana on huippunimiä. Etenkin Tahar Rahim on erittäin uskottava roolissaan.

 

 

The Batman

 

Vuokraamossa: 16.6.

Genre: Toiminta, draama

Ikäraja: K16

Kesto: 2h 56min

 

Bruce Wayne (Robert Pattinson) on vartioinut Gotham Cityn katuja Batmanina kahden vuoden ajan. Sadistisen tappajan Riddlerin (Paul Dano) ottaessa kaupungin eliitin tähtäimeensä koko Gotham menee hämilleen. Rikospaikkojen arvoituksellisten vihjeiden sarja vie Batmanin ja komisario Gordonin (Jeffrey Wright) suoraan alamaailman ytimeen. Samalla auki punoutuva juoni johtaa yhä lähemmäksi Brucen omaa perhettä ja tappajan suunnitelman mittakaava paljastuu - Batmanin on löydettävä uusia liittolaisia ja paljastettava rikollisen henkilöllisyys Gothamin pelastamiseksi.

 

The Batman ottaa katsojan haltuunsa jo ensimmäisestä kohtauksesta lähtien. Elokuva esittää Batmanin ja Gothamin eri tavalla kuin koskaan aiemmin. Katsoja voi melkein tuntea Gothamin synkkyyden ja korruption. Batmanista nähdään paljon karaistuneempi versio ja myös hänen etsivän taitoja on nostettu selkeästi esille. Elokuvan ohjaaja Matt Reeves on todella onnistunut luomaan synkän ja realistisen ilmapiirin. Myös visuaalisesti elokuva säväyttää upealla ulkoasullaan. Lyhyesti The Batman on "must see" elokuva ja suosittelenkin sen katsomista, jos edes hieman olet kiinnostunut supersankari- tai salapoliisiteemaisista sisällöistä.

 

 

Father Stu

 

Vuokraamossa: 27.6.

Genre: Elämänkerta, draama

Ikäraja: K16

Kesto: 2h 4min

 

Kun loukkaantuminen lopettaa hänen uransa amatöörinyrkkeilijänä, Stuart Long (Mark Wahlberg) muuttaa unelmansa perässä L.A:han tullakseen elokuvatähdeksi. Työskennellessään myyjänä hän tapaa Carmenin (Teresa Ruiz), katolisen pyhäkoulun opettajan, joka vaikuttaa olevan immuuni Stuartin kovalle viehätysvoimalle. Hän on päättänyt voittaa Carmenin huomion ja alkaa käydä kirkossa. Vastoinkäymiset kuitenkin jatkuvat ja Stuart joutuu hirvittävään moottoripyöräonnettomuuteen. Stuart selviytyy onnettomuudesta ja hän alkaa miettiä, onko hänen tarkoitus käyttää toista mahdollisuuttaan auttaakseen muita löytämään tiensä. Tämä johtaa yllättävään oivallukseen, että hänen kohtalonsa on tulla katoliseksi pappiksi.

 

Elokuvan on osaksi rahoittanut Mark Wahlberg itse, koska hän on tahtonut saada Stuartin tarinan valkokankaalle jo kuusi vuotta. Markin intohimo roolia kohtaan näkyy myös selkeästi elokuvassa, sillä hänen suorituksensa ja muodonmuutoksensa on huikea. Mark kertoi joutuneensa syömään rooliaan varten 4 viikon dieetillä 7-11 tuhatta kilokaloria päivässä nostaakseen kehonpainoaan. Elokuva on tositarina Stuartin elämästä, joka saakin tarinan tuntumaan vieläkin koskettavammalta.

 

 

Sonic The Movie 2

 

Vuokraamossa: 29.6.

Genre: Komedia, toiminta, sci-fi

Ikäraja: K7

Kesto: 2h 2min

 

Asetuttuaan aloilleen Green Hillsin pikkukaupunkiin Sonic (Ben Schwartz) haluaa todistaa, että hänessä on ainesta oikeaksi sankariksi. Hän joutuu todelliseen koetukseen kun Dr. Robotnik (Jim Carrey) tekee paluun. Robotnikilla on mukanaan uusi aisapari, tappelupukari Knuckles (Idris Elba), ja kiikarissa mystinen smaragdi, joka kätkee sisäänsä tuhoavan voiman. Sonic löytää apurikseen uuden ystävän, etevän Tailsin (Colleen O'Shaughnessey). Yhdessä he lähtevät etsimään smaragdia ennen kuin se päätyy vääriin käsiin.

 

Suosittu Sonic The Movie on saanut jatkoa. Elokuvassa nähdään uusia ikonisia hahmoja Sonicin maailmasta. Tunnelma onkin muuttunut hieman lähemmäksi Sonic pelimaailmaa, sekä seikkailua ja toimintaa nähdään tällä kertaa huomattavasti enemmän. Ohjaaja Jeff Fowler onkin onnistunut keskittämään huomion enemmän Sonicin kuin myös Tailsin ja Knuclesin ympärille. Jim Carrey ylittää itsensä taas Dr. Robotnikin roolissa ja tuo huumoria valkokankaalle pitkin elokuvaa. Elokuva sopii hyvin perheen nuorempien lisäksi myös aikuisille.

 

 

Kiinnostuitko jostakin elokuvasta, tai oletko kenties nähnyt jo jonkin kyseisistä elokuvista? Kerro alla kommenteissa!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa