KATSELUVINKIT

Telia Play Vuokraamo: Black Friday -tarjoukset

  • 20 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 76 katselukertaa
Telia Play Vuokraamo: Black Friday -tarjoukset
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Black Fridayn kunniaksi löydät Telia Play Vuokraamosta valikoituja elokuvia vuokrattavaksi jopa 1 euron hintaan, aikavälillä 20-27.11. Oletpa sitten vailla naurua, jännitystä, suuria tunteita tai kenties lapsenomaista iloa - tästä kattauksesta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kokosin tähän artikkeliin muutamia Black Friday -kattauksen suosikkeja, ja tutustutaan niihin seuraavaksi tarkemmin.

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -tunnuksia, aktivoi ne nyt niin saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta. 

 

Sisällysluettelo:

 

Ammonite

 

Black Friday -tarjouksessa 1 €

IMDb: 6.5

Genre: Romanssi, Draama

Julkaisuvuosi: 2020

Ikäraja: 15+

Kesto: 1 t 53 min

 

1840-luvun Etelä-Englannin rannikolla yksinäinen paleontologi Mary Anning (Kate Winslet) saa seuraa meri-ilmaan tervehtymään tulleesta Charlotte Murchisonista (Saoirse Ronan). Charlotten mies palkkaa Maryn pitämään seuraa melankoliaan vaipuneelle vaimolleen. Ensi alkuun Mary pitää etuoikeutettua naista lähinnä rasitteena, mutta vähitellen naisten välille kuitenkin kehkeytyy keskinäinen kiintymys ja syvempi suhde. Elokuva tutkii naisten voimaa, itsenäisyyttä ja kiintymystä vaikeissa olosuhteissa, tarjoten samalla kauniita kuvia ja voimakkaita suorituksia pääosanesittäjiltä.

 

 

Uncharted

 

Black Friday -tarjouksessa 2 €

IMDb: 6.3

Genre: Seikkailu, Toiminta

Julkaisuvuosi: 2022

Ikäraja: 11+

Kesto: 1 t 54 min

 

Ruben Fleischerin ohjaama elokuva Uncharted perustuu suosittuun samannimiseen videopelisarjaan. Tarina seuraa nuorta seikkailijaa Nathan Drakea (Tom Holland), joka yhdessä salaperäisen kollegansa Victor "Sully" Sullivanin (Mark Wahlberg) kanssa lähtee etsimään aarretta, joka liittyy Draken kauan kadonneeseen veljeen. Matkalla he joutuvat kohtaamaan vaarallisia tilanteita, arvoituksia ja muita aarteen metsästäjiä. Elokuva on seikkailullinen ja täynnä toimintaa, tuoden videopelin seikkailut valkokankaalle. 

 

 

Ghostbusters: Afterlife

 

Black Friday -tarjouksessa 2 €

IMDb: 7.1

Genre: Komedia, Fantasia

Julkaisuvuosi: 2021

Ikäraja: 11+

Kesto: 2 t 4 min

 

Ghostbusters: Afterlife jatkaa alkuperäisen Ghostbusters-elokuvasarjan tarinaa. Egon Spengler (Harold Ramis) on menehtynyt ja jättänyt perinnökseen kartanon pikkukaupungissa. Hänen jälkeläisensä, kaksi lastenlasta ja heidän äitinsä, muuttavat kartanoon ja alkavat selvittää perheen salaisuuksia.

Perhe pian huomaa, että Egon oli osa Ghostbusters-ryhmää, joka taisteli yliluonnollisia voimia vastaan. He alkavat tutkia kartanon alla olevaa mysteeriä ja paljastavat yliluonnollisen vaaran, joka uhkaa kaupunkia. Lapset päättävät jatkaa isoisänsä perintöä ja ottaa taistelun yliluonnollisia voimia vastaan omiin käsiinsä. Ghostbusters: Afterlife yhdistää huumoria, seikkailua ja yliluonnollisia elementtejä.

 

 

Spider-Man: Across the Spider-Verse

 

Black Friday -tarjouksessa 3 €

IMDb: 8.7

Genre: Toiminta, Seikkailu, Sci-fi

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: 7+

Kesto: 2 t 21 min

 

Miles Morales (Shameik Moore) on nuori poika, joka on saanut hämähäkin voimat ja toimii Spider-Manina New Yorkissa. Hän on ystävystynyt Gwen Stacyn (Hailee Steinfield) kanssa, joka on Spider-Woman toisesta ulottuvuudesta. Heidät kutsutaan mukaan Spider-Societyyn, joka on ryhmä Spider-Maneja eri aikakausilta ja eri maailmoista. Heille selviää, että heidän on suojeltava moniversumia, joka on vaarassa tuhoutua uuden vihollisen, Spotin (Jason Schwartzman), takia.

Miles haluaa löytää rauhanomaisen ratkaisun ja pysäyttää viholliset tuhoamatta muita maailmoja. Hän päättää luottaa omaan vaistoonsa ja näyttää, mitä tarkoittaa olla todellinen sankari. Seikkailu on täynnä jännitystä ja toimintaa, ja elokuva onkin saanut erittäin hyvän vastaanoton sekä kriitikoilta että yleisöltä. Se on voittanut useita eri palkintoja animaation, ääninäyttelyn sekä musiikin saralla.

 

 

No Hard Feelings

 

Black Friday -tarjouksessa 3 €

IMDb: 6.4

Genre: Komedia

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: 7+

Kesto: 1 t 43 min

 

Maddie Barker (Jennifer Lawrence) on talousvaikeuksissa oleva Uber-kuski ja baarimikko. Varakas pariskunta palkkaa hänet viettelemään heidän 19-vuotiaan introvertin ja kömpelön poikansa, Percyn (Andrew Barth Feldman). Vastineeksi hän saa auton, jota hän todella tarvitsee tehdäkseen töitään. Maddien ja Percyn suhde johtaa moniin koomisiin tilanteisiin, ja yllättäviinkin tunteisiin.

Elokuva on satiiri helikopterivanhemmuudesta ja sen seurauksista, mutta se on myös hauska ja romanttinen tarina kahden hyvin erilaisen ihmisen välisestä suhteesta.

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa