Telia Play Vuokraamon lokakuun uutuuselokuvat

  • 10 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 92 katselukertaa
Telia Play Vuokraamon lokakuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Lokakuussa saadaan Telia Play Vuokraamoon jälleen uutta katsottavaa moneen makuun. Olen koonnut tähän esittelyyn muutaman mainioita arvosteluja saaneita elokuvia.  Osa leffoista on jo katsottavissa, osan pariin pääset myöhemmin lokakuun aikana.

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia).

Huom! Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuorahinta on niissä korkeampi.

 

Sisällysluettelo:

 

Blue Beetle

 

Vuokrattavissa jo nyt
IMDB
: 6.3
Genre: toiminta, sci-fi, seikkailu
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 7 min.
 

Blue Beetle on vuonna 2023 ensi-iltansa saanut Ángel Manuel Soton ohjaama sekä Gareth Dunnet-Alcocerin käsikirjoittama yhdysvaltalainen supersankarielokuva, joka pohjautuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Jaime Reyes / Blue Beetle. Päähenkilö on Jaime Reyes palaa kotikaupunkiinsa Palmera Cityyn valmistuttuaan Gotham Law Universitystä. Reyesin perhe on taloudellisissa vaikeuksissa, ja heidän kotinsa uhkaa joutua pakkohuutokaupattavaksi. Reyes saa työpaikan Victoria Kordin kartanosta, mutta menettää sen pian alun jälkeen. Kordin suunnitelmat ovat suuremmat kuin Reyes voisi kuvitellakaan, ja pian hän löytääkin itsensä keskeltä taistelua maailman kohtalosta. Elokuvan pääosissa ovat Xolo Maridueña, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon ja George Lopez

 

 

Mending the Line

 

Vuokrattavissa jo nyt
IMDB
: 6.7
Genre: draama
Ikäraja:
Kesto: 2 t 2 min.

 

Mending the Line on amerikkalainen draamaelokuva, jonka on ohjannut Joshua Caldwell ja käsikirjoittanut Stephen Camelio. Juoni kertoo John Colterista, Afganistanissa haavoittuneesta merijalkaväen sotilaasta, joka palaa kotiin Yhdysvaltoihin ja kamppailee syvästi sodan traumojen kanssa. Hänellä on painolastinaan kaatuneiden ystäviensä muistot ja selviytyjän syyllisyyden taakka, ja tämän lisäksi kärsimyksenä on fyysiset vammat , jotka tekevät päivittäisestä elämästä vaikeaa. Elokuvan pääosissa ovat Brian Cox, Sinqua Walls, Perry Mattfeld, Patricia Heaton ja Wes Studi. Elokuva sai ensi-iltansa Woodstockin elokuvajuhlilla 29. syyskuuta 2022.

 

 

Haunted Mansion

 

Vuokrattavissa: 17.10.
IMDB: 6.2
Genre: komedia, seikkailu, perhe-elokuva
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 7 min.

 

Disney-yhtiön kauhuelokuva Haunted Mansion perustuu samannimiseen huvipuistolaitteeseen, joka löytyy useasta Disney-puistosta eri puolilta maailmaa. Elokuvan juoni kertoo yksinhuoltajaäiti Gabbiesta, joka muuttaa unelmataloonsa yhdessä yhdeksänvuotiaan poikansa Travisin kanssa. He huomaavat pian talon olevan kummitusten asuttama. Gabbie pyytää apua astrofyysikko Beniltä, papilta, henki-kanavointiin erikoistuneelta Harrietilta sekä kummitusasiantuntija Bruce Davisilta. Elokuva on täynnä kauhuelementtejä humoristisella otteella. Elokuvan on ohjannut Justin Simien, ja pääosissa nähdään Rosario DawsonChase Dillon, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Tiffany Haddish ja Danny DeVito. Elokuvan ensi-ilta oli Kalifornian Disneylandissa kesällä 2023. 

 

 

Shortcomings

 

Vuokrattavissa: 23.10.
IMDB: 6.6
Genre: komedia, draama, romantiikka
Ikäraja: 12
Kesto: 1 t 32 min.

 

Shortcomings on yhdysvaltalainen draamakomedia, jonka on ohjannut ja tuottanut Randall Park. Elokuvan käsikirjoitus perustuu Adrian Tominen samannimiseen sarjakuvaan. Elokuva kertoo Ben Tanakasta, joka on kalifornialainen elokuvantekijä. Ben asuu Berkeleyn kaupungissa yhdessä tyttöystävänsä Mikon kanssa, joka työskentelee paikallisilla aasialais-amerikkalaisilla elokuvafestivaaleilla. Benin päivätyö on arthouse-elokuvateatterin johtaminen. Vapaa-aikanaansa Ben viettää katsomalla Criterion Collection -DVD-levyjä ja illallistamalla queer-grad-opiskelijaystävänsä Alicen kanssa. Benin tyttöystävä Miko muuttaa New Yorkiin työharjoitteluun ja Ben jää omilleen pohtimaan, mitä hän haluaa elämältään. Pääosia näyttelevät Justin H. Min, Sherry Cola ja Ally Maki.

 


Nunna II
 

Vuokrattavissa: 23.10. (Premium-elokuva)
IMDB: 5.9
Genre: jännitys, kauhu
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 50 min.

 

Sisar Irene on ainoa, joka on selvinnyt hengissä romanialaisesta nunnaluostarista, jossa demoninunna Valak aiheutti kauhua. Irene lähetetään Ranskaan tutkimaan pappien outoja kuolemia, jotka liittyvät Valakin paluuseen. Hän saa seurakseen nuoren ja epävarman nunnan, sisar Debran. Yhdessä he yrittävät selvittää Valakin salaisuuden ja pysäyttää tämän ennen kuin on liian myöhäistä. Matkalla he kohtaavat myös Frenchie-nimisen miehen, joka oli mukana ensimmäisessä Nunna-elokuvassa ja joka on nyt riivattu Valakin toimesta. Elokuvassa nähdään myös cameo-rooleissa Ed (Patrick Wilson) ja Lorraine Warren (Vera Farmiga), jotka ovat tuttuja Kirottu-elokuvista. Elokuva on jatko-osa vuoden 2018 elokuvalle Nunna sekä The Conjuring -leffasarjan yhdeksäs elokuva. Nunna II:n on ohjannut Michael Chavesin käsialaa. Elokuvan muissa osissa nähdään Taissa Farmiga ja Bonnie Aarons.

 

 

The Equalizer 3 

 

Vuokrattavissa: 23.10. (Premium-elokuva)
IMDB: 7.1
Genre: toiminta, jännitys, trilleri
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 49 min.

 

Juuri syyskuun alussa ensi-iltansa saaneen Equalizer 3 -elokuva kertoo hallituksen entisestä salamurhaaja Robert McCallista, joka on jättänyt väkivaltaisen menneisyytensä taakseen ja yrittää sopeutua rauhalliseen elämään Etelä-Italiassa. Hän tutustuu paikallisiin asukkaisiin, jotka ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, mutta myös pelon vallassa. Heitä uhkaa paikallinen mafioso Marco, joka kiristää, pahoinpitelee ja tappaa kenenkään vastustamatta. McCall ei halua sekaantua asiaan, mutta päättää ryhtyä toimiin, kun hän näkee Marcon julmuuden omakohtaisella kokemuksella. Hän käyttää taitojaan ja oveluuttaan taistellakseen Marcon rikollisjärjestöä vastaan ja vapauttaakseen kyläläiset heidän ikeestään. McCall joutuu samalla kohtaamaan myös oman synkän puolensa ja menneisyytensä haamut. Elokuva on ohjannut Antoine Fuqua ja sen käsikirjoittivat Richard Wenk, Michael Sloan ja Richard Lindheim. Elokuvan pääosassa nähdään Denzel Washington ja tähtiä ovat Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea ja David Denman.

 

 

Joy Ride


Vuokrattavissa: 30.10. 
IMDB: 6.5
Genre: komedia
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 35 min.

 

Joy Ride kertoo neljästä aasialaisamerikkalaisesta ystävästä, jotka matkustavat Kiinaan löytääkseen yhden porukkaan kuuluvan naisen biologisen äidin. Päähenkilö Audrey Sullivan on kunnianhimoinen asianajaja, joka saa mahdollisuuden elämää mullistavaan ylennykseen, kun hänen pomonsa lähettää hänet Kiinaan tekemään suurta liiketoimintasopimusta. Audreyn ystävä Lolo lähtee mukaan matkalle kääntäjäksi. Matkan aikana heidän seurassaan ovat myös Deadeyeja Kat. Elokuva käsittelee identiteettiä ja yhtenkuuluvuuden tunnetta, ja se sisältää myös paljon huumoria ja komediaa. Leffan on ohjannut Adele Lim ja pääosissa nähdään Ashley ParkSherry ColaSabrina Wu ja Stephanie Hsu.

 

 

Jesus Revolution

 

Vuokrattavissa: 30.10.
IMDB: 7.1
Genre: draama
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t

 

Jesus Revolution kertoo hippiaikojen hurmoksellisen Jeesus vallankumous -liikkeen syntyajoista. Elokuva perustuu siis tositapahtumiin ja se kertoo vuonna 1968 lukiota käyvästä Gregistä, joka kyllästyy sotilasakatemian kovaan kuriin ja lähtee koulusta. Läheisen koulun pihamaalla hän kohtaa hippinuoria, joista erityisesti kaunis Cathe herättää nuorukaisen kiinnostuksen. Niinpä Greg hyppää hippien matkaan. Vakavamielinen ja konservatiivinen pienen seurakunnan pastori Chuck puolestaan tuskailee pienenevän seurakuntansa vuoksi. Kun sitten eräänä päivänä tytär Janette tuo kotiinsa tien laidalta löytämänsä hipin Lonnien, kaikki muuttuu. Aluksi Chuck järkyttyy tulokkaasta, ja vielä enemmän kun tämän mukana taloon ilmestyy lauma muitakin hippejä. Kun käy ilmi, että Lonnie on karismaattinen Jeesuksen saarnamies, alkavat miehet tehdä yhteistyötä. Seurakunnan pahimmat vastarannan kiisket häipyvät ja näin tie on avoin kasvavalle seuraajaporukalle. Suuntaansa etsivän Cathen perässä Greg päätyy myös tähän uuteen hippiseurakuntaan ja tempautuu voimalla yhteisön toimintaan. Elokuva on ohjannut Andrew Erwin ja Jon Erwin. Pääosia näyttelevät muun muassa Joel Courtney, Jonathan Roumie, Kimberly Williams-Paisley, Anna Grace Barlow ja Kelsey Grammer.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa