Katseluvinkit

Telia Play Vuokraamon marraskuun uutuuselokuvat

  • 10 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 75 katselukertaa
Telia Play Vuokraamon marraskuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Marraskuussa Telia Play Vuokraamo saa jälleen uutta katsottavaa moneen makuun. Uutuuksina nähdään muun muassa huippusuosittu vasta elokuvissa ollut Mission Impossible sekä tositapahtumiin perustuva Gran Turismo.

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia).

Huom! Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuorahinta on niissä korkeampi.

 

Sisällysluettelo:

 

You Hurt My Feelings

 

Vuokrattavissa jo nyt
IMDb
: 6.6
Genre: Komedia, draama
Ikäraja: 12
Kesto: 1 t 33 min
 

Beth (Julia Louis-Dreyfus) on kirjailija, joka opettaa kirjoituskurssia. Hänen aviomiehensä Don (Tobias Menzies) on ei-niin-hyvä terapeutti. Bethin nuorempi sisko Sarah (Michaela Watkins) on hänen paras ystävänsä ja naimisissa taiteilijanuraansa tavoittelevan Markin (Arian Moayed) kanssa. Eräänä päivänä Beth kuulee sattumalta miehensä puhuvan pahaa hänen uudesta kirjastaan, ja tämä musertaa hänet.

Tämä komediadraama paljastaa kaikki ne pienet valkoiset valheet, joita me kaikki kerromme, sekä nykyaikaisen kyvyttömyyden käsitellä totuutta.

 

 

Barbie

 

Vuokrattavissa jo nyt
IMDb
: 7.4
Genre: Seikkailu, komedia, fantasia
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 54 min
 

Barbie (Margot Robbie) kyseenalaistaa olemassaolonsa tarkoituksen ja joutuu eksistentiaalisen kriisin keskelle. Barbieland on hänen ainoa todellisuutensa, eikä tietoa muusta ole. Mitä siis tapahtuu kun täydellinen maailma alkaakin rakoilla? Barbie lähtee tosimaailmaan selättääkseen tämän kriisin – tietenkin yhdessä Kenin (Ryan Gosling) kanssa. Siellä he kohtaavat ennakkoluuloja ja egoistisuutta, sekä täysin uudenlaiset valta-asettelut sukupuolten välillä. Elokuvan laajemman esittelyn voit kurkata linkin takaa! Barbie-elokuva on nyt vuokrattavissa normaalihintaan Telia Playssa.

 

 

Mission Impossible: Dead Reckoning

 

Vuokrattavissa: 8.11.
IMDb: 7.8
Genre: Toiminta, jännitys, seikkailu
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 43 min
 

Ethan Hunt (Tom Cruise) ja hänen IMF-tiiminsä tarttuvat tähän mennessä vaarallisimpaan tehtäväänsä: heidän on pakko jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava, uudenlainen tuhoase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin. Alkaa tappava kilpajuoksu ympäri maapalloa. Pelissä on se, kuka kontrolloi tulevaisuutta ja maailman kohtaloa. Samalla synkät voimat Ethanin menneisyydestä lähenevät. Kohdatessaan mystisen, kaikkivoivan vihollisen Ethan joutuu hyväksymään, ettei mikään voi merkitä enempää kuin tämä tehtävä – eivät edes hänelle tärkeimpien ihmisten henget.

 

 

Ruby: Teini-ikäinen merihirviö

 

Vuokrattavissa: 13.11
IMDb: 5.7
Genre: Toiminta, seikkailu, animaatio
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 31 min
 

Hauska, sydämellinen toimintakomedia kertoo ujosta teinitytöstä, jolle selviää, että hän on legendaarista, kuninkaallista myyttisten merihirviöiden sukua, ja että hänen kohtalonsa valtamerten syvyyksissä on suurempi kuin hän koskaan osasi kuvitella. Herttainen, kömpelö 16-vuotias Ruby Gillman (Lana Condor) yrittää epätoivoisesti sopeutua Oceanside High’n elämään, mutta tuntee useimmiten olevansa näkymätön. Hän antaa matematiikan tukiopetusta skeittari-ihastukselleen (Jaboukie Young-White), joka tuntuu ihailevan vain Rubyn fraktaaleja, eikä Ruby voi hengailla rannalla suosittujen nuorten kanssa, koska ylisuojeleva superäiti (Toni Collette) on kieltänyt Rubya menemästä veteen.

Mutta kun Ruby rikkoo äidin tärkeintä sääntöä, hän saa selville olevansa krakensoturikuningatarten jälkeläinen, joka perii kruunun määräilevältä isoäidiltään (Jane Fonda), Seitsemän meren soturikuningattarelta. Krakenit ovat vannoneet suojelevansa valtameriä turhamaisilta, vallanhimoisilta merenneidoilta, jotka ovat taistelleet ikiajat krakeneita vastaan. Asiaan liittyy yksi iso ja pakottava ongelma: koulun kaunis, suosittu tulokas Chelsea (Annie Murphy) sattuu olemaan merenneito. Rubyn pitää hyväksyä kohtalonsa ja taistella kaikin voimin suojellakseen rakkaitaan.

 

 

Gran Turismo

 

Vuokrattavissa: 20.11.
IMDb: 7.2
Genre: toiminta, draama
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 15 min
 

Jann on intohimoinen pelaaja Cardiffista, joka viettää päivänsä pelaamalla Gran Turismoa ja kieltäytyy menestymästä oikeassa maailmassa. Samaan aikaan Tokiossa Danny, Nissan-autokorporaation markkinointipäällikkö, pyörittää mainoskampanjaa ja yhdessä Gran Turismon johdon kanssa kehittää suunnitelman lanseerata kilpailu, joka kutsuu pelaajat kokeilemaan onneaan oikeissa kilpa-autoissa. Tarvitessaan apua tapahtuman järjestelyissä, Danny kääntyy entisen kilpa-ajajan Jackin puoleen. Kun kohtalo yhdistää Jannin, Dannyn ja Jackin, videopelurista tulee Nissanin kilpa-auton kuljettaja. Jann joutuu sukeltamaan pää edellä taisteluun paikasta valokeilassa oikean kilpa-autoilun kilpailullisessa maailmassa.

"Gran Turismo" on uskomaton tositarina Jann Mardenboroughin matkasta pelaajasta kilpa-auton ratin taakse. Elokuva on todellinen toiveiden täyttymystarina teini-ikäisestä Gran Turismo -pelaajasta, joka voitti pelitaitojensa ansiosta useita Nissan-kilpailuja tullakseen ammattikilpa-ajajaksi.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa