Katseluvinkit

Telia Play Vuokraamon uutuus: Risto Räppääjä ja villi kone

  • 5 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 78 katselukertaa
Telia Play Vuokraamon uutuus: Risto Räppääjä ja villi kone
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Risto Räppääjä on Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamien lastenkirjojen päähenkilö, joka soittaa rumpuja ja räppää. Risto asuu yhdessä Rauha-tätinsä kanssa ja he yrittävät elää aivan tavallista arkea, mutta erilaisten sattumien johdosta päätyvät aina mitä kummallisimpiin seikkailuihin. Uutuuselokuva Risto Räppääjä ja villikone on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa 5.6. alkaen! 

Tässä uusimmassa yhdeksännessä Risto Räppääjä -elokuvassa Risto Räppääjän ja Nelli Nuudelipään rooleissa nähdään uudet lapsitähdet Otso Törmälä ja Meri Lahikainen. Vierailevana tähtenä elokuvassa vilahtaa jo aiemminkin näissä leffoissa pikkuroolissa ollut Jari Litmanen.

Risto Räppääjä haluaisi ystävänsä Nelli Nuudelipään mukaansa nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä. Nuori poppari Ville Pyry (Benjamin Willamo) vie kuitenkin sillä hetkellä täysin Nellin mielenkiinnon. Tylsistynyt Risto saa alakerran naapurilta Lennartilta (Ylermi Rajamaa) lainaan mystisen pelikoneen ja kamppailupelin, johon Risto jää pahasti koukkuun ja Nelli jääkin yhtäkkiä kakkoseksi. Rauha-täti (Minka Kuustonen) ei ole aivan tietoinen siitä mitä Risto puuhailee. Rauha uskoo Riston runoilevan omassa huoneessaan ja on vain iloinen saamastaan omasta ajasta Lennartin kanssa. Kohta kuitenkin selviää, että poika on aivan pelin lumoissa. Lennart yrittää olla avuksi pelistä vieroittamisessa, mutta on kohta myös itse pelin pauloissa ja lopulta pelistä irrottautumiseen tarvitaan Pakastaja-Elvin (Jenni Kokander) apua.

Tutut hahmot toimivat jälleen tässäkin elokuvassa, vaikka näyttelijät vaihtuvatkin elokuvasta toiseen. Näyttelijöistä pisimpään mukana ovat olleet Jenni Kokander ja Ylermi Rajamaa, jotka ovat näytelleet Pakastaja-Elviä ja Lennart Lindbergiä kahdessa edellisessäkin Risto Räppääjässä. Minka Kuustonen otti Rauha-tädin roolin edellisessä seikkailussa Väärä Vincent. Elokuvan on ohjannut Maria Sid.

 

Muita Telia Play Vuokraamossa saatavilla olevia Risto Räppäjä -elokuvia: 

  • Risto Räppääjä ja polkupyörävaras (2009)
  • Risto Räppääjä ja viileä Venla (2012)
  • Risto Räppääjä ja Liukas Lennart (2014)
  • Risto Räppääjä ja Sevillan Saituri (2015)
  • Risto Räppääjä ja pullistelija (2019)
  • Risto Räppääjä ja väärä Vincent (2020)

 

 

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa