Katseluvinkit

Telia TV helmikuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 10 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 134 katselukertaa
Telia TV helmikuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Telia TV Vuokraamo saa jälleen lisää sisältöä näin hiihtolomakaudenkin kunniaksi. Aiotko ottaa aikaa ja syventyä johonkin hyvään leffaan, antaa juonen viedä mukanaan? Alla esittelen muutamia jo julkaistua ja muutaman vielä tuloillaan olevan vuokraamouutuuden. Valikoima on kattava ja varmasti joka makuun löytyy jotakin. 

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton! 

 

Sisällysluettelo: 

 

The Woman King

 

Vuokrattavissa jo nyt
Genre: toiminta, draama 
Ikäraja: 16
Kesto: 2 h 15 min.

 

The Woman King on historiallinen eepos, joka on saanut inspiraationsa todellisista tapahtumista. Naissotureista koostunut Agojie-soturiyksikkö suojeli Länsi-Afrikan Dahomeyn kuningaskuntaa 1600- ja 1800-luvuilla taidolla ja raivolla, jota ei ole ennen nähty. Elokuva seuraa kenraali Naniscan henkisesti eeppistä matkaa hänen värvätessään ja kouluttaessaan uuden sukupolven taistelijoita, ja valmistellessaan heitä taisteluun vihollista vastaan, joka on päättänyt tuhota heimon elämäntavan.

 

Gina Prince-Bythewoodin ohjaama ja Dana Stevensin käsikirjoittama elokuva on saanut paljon huomiota ja kiitosta. Juoni perustuu tarinaan, jonka Stevens on aiemmin kirjoittanut yhdessä Maria Bellon kanssa. Elokuvan pääosissa nähdään palkittu ja vaikutusvoimainen Viola Davis ja muissa rooleissa muun muassa Sucho Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin ja John Boyega.

 

 

Kolmen tuhannen vuoden kaipuu

 

Vuokrattavissa jo nyt
Genre: draama, fantasia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 48 min.

 

Tasaista hyvää elämää elävä Alithea Binnie ei usko taruolentoihin kunnes hänen tielleen osuu Djinni, lampun henki! Tämä tarjoaa Alithealle kolme toivomusta oman vapautensa vastineeksi. Alithea tietää kolmen toivomuksen sudenkuopat ja niiden riskeistä mennä pieleen, onhan hän lukenut satuja. Jotta lampunhenki Djinni saisi Alithean puolelleen kertoo tämä uskomattomia tarinoita menneisyydestään. Alithea lumoutuneena kuuntelee ja lopulta tekee kolme toivetta, jotka lyövät heidät kummatkin ällikällä.

 

Kolmen tuhannen vuoden kaipuun on ohjannut George Miller. Pääosissa nähdään Tilda Swinton Alithean roolissa sekä Idris Elba Djinninä.

 

 

Punttikomedia

 

Vuokrattavissa: 17.2.
Genre: komedia, kotimainen
Ikäraja: 7
Kesto: 1 h 34 min.

 

Kerttu on terveyssyistä saanut määräyksen käydä kuntosalilla. Pian käykin ilmi, että hän on uudessa lajsissaan suorastaan luontainen superlahjakkuus. Kerttu päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi hänelle osuu entinen laji-ihme, kehonrakentaja Vili, joka on lopettamisen myötä kadottanut elämäntarkoituksensa. Pari täydentää toisiaan ja heillä on toisiltaan paljon opittavaa. Kumpikin kasvaa ihmisinä ja löytävät sen mitä tavoittelevat, mutta pääsy tähän pisteeseen vaatii työtä, jopa hikeä. 

 

Iina Kuustonen näyttelee Kerttua ja PT-Viliä Mikko Töyssy. Muissa salijermurooleissa nähdään Jucci Hellström, Elmeri Rantalainen ja Ivo Gonzalez. Epäsovinnaisen huumorin rajamailla leijuvan komedian on ohjannut Aleksi Delikouras, joka tunnetaan erityisesti nuorten keskuudessa sarjan Nörtti: DragonSlayer666 käsikirjoittajana ja ohjaajana.

 

 

Confess, Fletch

 

Vuokrattavissa: 15.2.
Genre: komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 38 min.

 

Fletchistä tulee useiden murhien pääepäilty, ja hän yrittää todistaa syyttömyytensä ja samalla etsiä sulhasensa varastettua taidekokoelmaa. Fletch, freelance-tutkintatoimittaja tekee enemmän kuin tavan etsivä jäljittäessään varastettua taidetta. Polku vie hänet Bostoniin, jossa mies heti saapumisyönä löytää ruumiin aivan kuin odottamassa häntä.

 

Gregory McDonald'sin suosittuihin Fletch-romaaneihin perustuva ensimmäinen Fletch-elokuva julkaistiin vuonna 1985 ja seuraava osa vuonna 1989. Nyt vuosien jälkeen ilmestyneen uusimman osan on ohjannut Greg Mottola ja pääosissa nähdään Jon Hamm, Marcia Gay Harden, Kyle MacLachlan, Roy Wood Jr. ja John Slattery.

 

 

Prey for Devil

 

Vuokrattavissa: 20.2.
Genre: kauhu
Ikäraja: 16
Kesto: 1 h 33 min.

 

Sisar Ann uskoo vastaavansa kutsuun olla ensimmäinen naispuolinen manaaja. Kuka tai mikä kutsuu häntä näin? Vastauksena demonisuuden maailmanlaajuiseen nousuun Ann etsii paikkaa katolisen kirkon uudelleen avaamasta manaamiskoulusta. Tähän asti nämä koulut ovat kouluttaneet pappeja vain manaamisriittiin, mutta professori tunnistaa sisar Annin lahjat ja suostuu kouluttamaan häntä.

 

Prey for Devil -leffan on ohjannut saksalainen erityisesti kauhugenreen erikoistunut Daniel Stamm. Pääosissa nähdään nuoren Annin roolissa Debora Zhecheva ja varttuneempana Annina Jacqueline Byers. Muissa rooleissa näyttelee muun muassa Christian Navarro ja Posy Taylor.

 

 

Mimmi Lehmä löytää kodin

 

Vuokrattavissa: 24.2.
Genre: perhe-elokuva, animaatio
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 h 6 min.

 

Maailmalla kierrellyt ja lopulta Mimmi Lehmän maatilalle laskeutuva haikara saa Mimmin miettimään syntyjä syviä. Mikä onkaan oikeasti koti? Mistä Mimmi voi tietää, että ympäröivät niityt ja maatila on juuri hänen kotinsa? Ajatus saa Mimmin miettimään voisiko jossain olla tarjolla jotain vielä parempaa! Jos ruoho onkin vihreämpää aidan toisella puolen. Ystävänsä varis koittaa näyttää ystävälleen ettei näin välttämättä ole, vaan kotona on juuri paras paikka.

 

Elokuvan on ohjannut mm. Bamse-elokuvista ja vuoden 2020 Pekka Töpöhännästä tuttu Christian Ryltenius. Suomalaisina ääninäyttelijöinä rooleissa esiintyvät Ona Kamu, Santtu Karvonen, Raili Raitala, Senni Peltoniemi.

 

 

Rouva Harris lähtee Pariisiin

 

Vuokrattavissa: 27.2.
Genre: draama
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 h 56 min.

 

Mukaansatempaava tarina kertoo Pariisiin lähtevästä brittiläisestä taloudenhoitaja rouva Harrisista. Nöyrä ja ahkera taloudenhoitaja usein asettaa muut itsensä edelle eikä hän vaatimattomuudessaan odota liikoja, mitä nyt 10 vuotta sodan päättymisestä yhä miestään rintamalta. Eräänä päivänä yhden asiakkaansa luona rouva Harris näkee upean haute couture -muotiluomuksen, ja tajuaa haluavansa elämältä enemmän! Haave johdattaa hänet mitä uskomattomampiin seikkailuihin. 

 

Tarina perustuu kirjailija Paul Gallicon romaaniklassikkoon Kukkia rouva Harrisille. Elokuva on ehdolla vuoden 2023 Oscar-palkinnon saajaksi parhaan puvustuksen kategoriassa. Ohjauksesta vastaa Anthony Fabian, ja pääosissa näyttelevät Lesley Manville, Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Lambert Wilson ja Anna Chancellor.
 

 

The Lost King

 

Vuokrattavissa: 27.2.
Genre: draama, komedia
Ikäraja: 7
Kesto: 1 h 48 min.

 

Amatöörihistorioitsija Philippa Langley on päättänyt ei sen enempää eikä vähempää kuin löytää kuningas Richard III:n yli 500 vuotta kadoksissa olleet jäännökset. Moni suhtautuu tähän ajatukseen skeptisesti ja epäillen, tutkijajoukon lisäksi aivan hänen oma lähipiirinsäkin. Langley laittaa työllään monet historioitsijat ajattelemaan Englannin historian yhdestä kiistanalaisimmasta kuninkaasta aivan uudella tapaa. 

 

Erityisen mielenkiintoiseksi The Lost Kingin tekee se, että se perustuu tositapahtumiin. Stephen Frearsin ohjaama elokuva kertoo hämmästyttävän sitkeästä aivan tavallisesta historiasta kiinnostuneesta naisesta, joka tekee historiallisesti merkittävän löydön. Pääosaa näyttelee monesti palkittu Sally Hawkins. Tässä elokuvassa hän oli ehdolla British Independent Film Awardseissa kategoriassa paras pääosan esittäjä. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Steve Coogan ja Harry Lloyd

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa