Katseluvinkit

Telia TV huhtikuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 11 April 2023
  • 0 kommenttia
  • 96 katselukertaa
Telia TV huhtikuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Telia TV Vuokraamon leffavalikoima kasvaa huhtikuussa mukavasti. Saamme nauttia kattavasti monen eri genren elokuvauutuuksista, kuten komediasta, draamasta ja kauhusta. Ja onpa mukana myös kotimaisia lastenelokuviakin. Listasin artikkeliin muutamia varsin varteenotettavia poimintoja, joten ei muuta kuin valot sammuksiin ja kipin kapin telkkarin ääreen!

Ja muuten: Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne nyt käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton! 

Sisällysluettelo:

 

Babylon


Vuokraamossa: 3.4.
IMDb: 7,4
Genre: Komedia
Ikäraja:  16
Kesto:  3 t 8 min

Tämän 1920-luvun loppuun sijoittuvan elokuvan on ohjannut Damien Chazelle. Babylon sivuaa elokuvahistoriallisesti merkittävää aikakautta, kun Hollywoodissa siirryttiin mykkäelokuvista äänielokuviin.

Babylon oli ehdolla kuluvana vuonna Oscar-voittajaksi peräti kolmessa kategoriassa, joskaan ei voittanut niistä yhdessäkään. Kriitikoidenkin ylistämän komedian päärooleissa nähdään Brad Pitt (Jack Conrad), Jean Smart (Elinor St. John), Jovan Adepo (Sidney Palmer), Li Jun Li (Lady Fay Zhu) sekä Margot Robbie (Nellie LaRoy).

 

 

She Said
 

Vuokraamossa: 7.4.
IMDb: 7,2
Genre: Draama
Ikäraja:  12
Kesto:  2 t 9 min

She Said on älykäs draama kahdesta naisreportterista, Jodista ja Meganista, jotka paljastavat Harvey Weinsteinin vuosia jatkuneet hyväksikäyttötapaukset Hollywoodin sydämessä. Tositapahtumiin pohjautuneen elokuvan jännitysmomentti ei kumpua itse tapauksesta, joka onkin useimmille tuttu, vaan uhrien uskalluksesta kertoa oma tarinansa.

Draaman pääosissa nähdään mm. Zoe Kazan (Jodi Kantor) Carey Mulligan (Megan Twohey), Lola Petticrew (nuori Laura) sekä Tom Pelphrey (Vladim Rutman). Elokuvan on ohjannut saksalainen näyttelijä-käsikirjoittaja Maria Schader.
 

 

We Might As Well Be Dead
 

Vuokraamossa: 10.4.
IMDb: 6,3
Genre: Draama
Ikäraja: 12
Kesto:  1 t 33 min

We Might As Well Be Dead on dystooppinen draama, joka kertoo metsässä elävästä kommuunista yhteiskunnan romahduksen jälkimainingeissa. Kun talonmiehen koira katoaa mystisesti, alkaa Anna (Ioana Iacob) tutkia tilannetta. 

Tämän saksalaistuotannon on ohjannut Natalia Sinelnikova. Päärooleissa nähdään mm. Siir Eloglu (Ursel) ja Jörg Schüttauf (Gerti Posner).

 

UFO Sweden
 

Vuokraamossa: 11.4.
IMDb: 7,3
Genre: Seikkailu
Ikäraja: 12
Kesto:  1 t 55 min

Tämä 90-luvulle sijoittuva seikkailuelokuva on humoristinen tarina sijaiskodissa asuvasta teinistä, joka epäilee kuolleeksi luulemansa isänsä olevankin yhä elossa. Teini on päättänyt selvittää totuuden UFO-yhdistyksen avulla.

UFO Swedenin on ohjannut Victor Danell. Päärooleja näyttelevät Inez Dahl Torhaug (Denise), Jesper Barkselius (Lennart) sekä Sara Shirpey (Tomi).

 

 

Violent Night
 

Vuokraamossa: 17.4.
IMDb: 6,7
Genre: Lomalla, Toiminta, Komedia
Ikäraja: 16
Kesto:  1 t 52 min

Varakkaan perheen kotiin hyökätään jouluaattona, ja kaikki otetaan panttivangeiksi. Hyökkääjät eivät vain ole varautuneet yllätystekijään: Joulupukki on paikalla ja näyttää, ettei tämä pukki ole kiltti. 

Tämän toimintakomedian ohjaustyö on norjalaisohjaaja Tommy Wirkolan (mm. Hannu ja Kerttu: Noitajahti) käsialaa. Rooleissa nähdään Beverly D'Angelo, Brendan Fletcher, David Harbour sekä John Leguizamo.

 

A Man Called Otto
 

Vuokraamossa: 17.4.
IMDb: 7,6
Genre: Komedia
Ikäraja: 12
Kesto:  2 t 6 min

Tom Hanksin esittämä Otto on leskeksi jäänyt juro mies, jonka kaikki tuntevat naapuruston yrmynä. Oton synkkiin suunnitelmiin tulee muutos, kun naapuriin muuttaa uusi perhe.

Tämän koskettavan komedian on ohjannut saksalaissyntyinen ohjaaja-käsikirjoittaja Marc Forster, joka tunnetaan myös elokuvien, kuten Monster’s Ball, 007 Quantum of Solace sekä World War Z ohjaajana. Rooleissa nähdään Hanksin lisäksi myös Kailey Hyman (Barb), Rachel Keller (Keller) ja Mariana Treviño (Marisol).

 

 

Kiljuset
 

Vuokraamossa: 17.4.
IMDb: 5,2
Genre: Lapset
Ikäraja: S
Kesto:  1 t 23 min

Kotimainen lastenelokuva Kiljuset perustuu Jalmari Finnen hilpeään Kiljusten Herrasväki -kirjasarjaan. Kiljusten äänekäs, mutta hyväsydäminen perhe pitää yhtä, vaikka mitä tapahtuisi. Luvassa on kuitenkin varsin vauhdikkaita tilanteita, kun perheen Pulla-koira vaihtuu presidentin lemmikkiin.  

Elokuvan on ohjannut Reetta Huhtanen, ja pääosissa nähdään mm. Aarne Lehti, Hugo Koivulehto sekä Nino Kröger.

 

 

The Offering

Vuokraamossa: 24.4.
IMDb: 5,2
Genre: Kauhu
Ikäraja: 16
Kesto:  1 t 33 min

The Offering on tarina pienestä perheestä, jonka isä Arthur vapauttaa vahingossa ja koko perheen epäonneksi muinaisen demonin. 

Päärooleissa ovat Nick Blood (Arthur) Emily Wiseman (Claire). Elokuvan on ohjannut Vicious-lyhytelokuvasta tuttu Oliver Park

 

Miltä nämä poiminnat kuulostivat? Innostuitko katsomaan näistä jonkun, tai kenties kaikki? Kommentoi alle 😀

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa