Katseluvinkit

Telia TV joulukuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 9 December 2022
  • 0 kommenttia
  • 41 katselukertaa
Telia TV joulukuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Monella on joulukuussa lomaa ja tavallista enemmän vapaa-aikaa. Joulunaluskiireiden keskellä, itse joulun pyhinä, välipäivinä ja vuodenvaihteessa onkin kiva pysähtyä hetkeen. Silloin voi vaikka katsoa elokuvan jos toisenkin. Nyt onkin tarjolla monipuolisesti kovin erilaisia vuokraamouutuuksia, joten on vara mistä valita!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton! 

 

Sisällysluettelo:

 

 

Suon villi laulu

 

Vuokraamossa: jo katseltavissa

Genre: draama, jännitys

Ikäraja: 12

Kesto: 2 tuntia 5 minuuttia

 

Suon villi laulu kertoo hylätystä tytöstä Kyasta, joka kasvoi Pohjois-Carolinan soilla. Hän tuli yhteisönsä vainoamaksi ja eristämäksi, ja vain huhut liikkuivat tästä ”rämelikasta” Barkley Coven kaupungissa. Kaksi nuorukaista vetävät Kyaa puoleensa, ja heidän kauttaan Kyalle avautuukin mahdollisuus nähdä ihan toisenlainen maailma. Kun toinen miehistä löydetään kuolleena, osoittaa syyttävä sormi samantien Kyaan. Tutkinnan edetessä tapahtumien kulku muuttuu yhä epäselvemmäksi ja samalla suosta uhkaa paljastua vaiettuja salaisuuksia menneisyydestä.

 

Elokuva perustuu samannimiseen suursuosion saavuttaneeseen Delia Owensin romaaniin. Elokuvaksi sen on ohjannut Olivia Newman. Pääosaa näyttelee Daisy Edgar-Jones. Muissa rooleissa nähdään Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. ja David Strathairn.

 

 

Black Adam

 

Vuokraamossa: jo katseltavissa 
Genre: toiminta, seikkailu, sci-fi
Ikäraja: 12
Kesto: 2 tuntia 5 minuuttia

 

Kuvitteellinen Kahndaqin kaupunki on joutunut vuosisatojen ellei jopa vuosituhansien ajan kärsimään erilaisten sortovaltojen alla. Nyt tuhansia vuosia uinunut supervoima Black Adam, jolle on aikoinaan suotu muinaisten jumalten voimat, herää eloon ja alkaa puolustamaan kotikaupunkiaan. Tulevaisuus näyttäisi viimeinkin valoisammalta. Haudasta vapauduttuaan Black Adam jakaa oikeutta nykymaailmalle ehkä vähän epätavalliseen tyyliin.

 

Elokuvaa tähdittää - ei enempää eikä vähempää - antisasankarirooliin luotu Dwayne Johnson. Ohjauksesta vastaa Jaume Collet-Serra. Muissa osissa nähdään Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi ja Marwan Kenzari. Musiikista vastaa Lorne Balfe, ja hän olikin ehdolla työstään elokuvassa Hollywood Music in Media Awardeissa kategoriassa Best Original Score in a Sci-Fi/Fantasy Film.

 

 

 

Moonage Daydream

 

Vuokraamossa: 12.12.
Genre: dokumentti, musiikki
Ikäraja: 7
Kesto: 2 tuntia 15 minuuttia

 

Elokuvantekijä Brett Morgen on ensimmäinen henkilö ja elokuvantekijä, jolle vuonna 2016 menehtyneen David Bowien perikunta antoi luvan ja mittaamattoman määrän materiaalia, josta lähteä tekemään miehestä elokuvan. Morgan sai käyttöönsä jopa 5 miljoonaa artikkelia, jotka koostuivat niin lehtileikkeistä, päiväkirjoista, äänityksistä kuin ennennäkemättömistä taltioinneista.

 

David Bowie oli aikansa kulttuuri- ja musiikki-ikoni, joka vaikutti puolen vuosisadan ajan omalla tuotannollaan miljooniin ihmisiin - ja vaikuttaa yhä. Moonage Daydream tutkii Bowien elämänmatkaa tämän itsensä kertomana, ja siinä pyritään tuomaan esiin miehen korvaamatonta perintöä oppaana mielekkääseen elämään 2000-luvun maailmassa.

 

 

Rogue Agent

 

Vuokraamossa: 12.12.
Genre: draama, trilleri
Ikäraja: 12
Kesto: 1 tunti 55 minuuttia
 

Elokuva on poikkeuksellinen ja hyytävä tarina huijarista nimeltä Robert Freegard, joka naamioitui MI5-agentiksi ja huijasi lukuisia ihmisiä niin sanotusti maan alle IRA:n murhan pelossa. Nämä ihmiset jättivät koko elämänsä, omaisuutensa, kotinsa, jopa perheensä. Freegard veti rooliaan vuosia kunnes lankesi rakkauden pauloihin. Rakastajan väliseksi kissa ja hiiri -tarinaksi kuvattu elokuva seuraa yhden naisen päättäväisyyttä saada kiinni mies, joka piilottaa synkän ja vaarallisen salaisuuden.

 

Tämän brittiläisen tositapahtumiin perustuvan trillerin ovat ohjanneet Adam Patterson ja Declan Lawn. He myöskin yhdessä Michael Bronnerin kanssa käsikirjoittivat sen Bronnerin artikkelin "Chasing Agent Freegard" pohjalta. James Norton esittää Robert Freegardia ja Gemma Arterton näyttelee naista, joka mursi miehen salaisuuden. 

 

 

Laitapuolen hyökkääjä

 

Vuokraamossa: 19.12.
Genre: elämänkerta, draama, urheilu
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 38 minuuttia 

 

Elokuva kertoo fiktiivisesti jääkiekkoilija Marko Jantusen selviytymistarinan. Tarina alkaa Lahdesta vuonna 2015 vaiheesta, jolloin Jantunen oli saanut kodittomana ja velkaantuneena elämänsä pohjakosketuksen. Hänen perässään oli huumerahoja perivät velkojat, ja otteet olivat kovat. Jantusella oli vain vuorokausi aikaa haalia rahat kasaan. Jarnan huumehöyryinen, itseinhoinen ja välillä maaninen vauhti pelolla sekoitettuna johtavat lopulta onnettomuuteen. Hän ei enää jaksa paeta, vaan on luovuttamaisillaan. Kunnes pyytää apua.

 

Ohjauksesta vastaa Aleksi Mäkelä, käsikirjoituksesta puolestaan Mikko Kouki ja Petra Lähde. Severi Saarinen nähdään Jantusen roolissa, ja muissa rooleissa muun muassa Katariina Havukainen, Jorma Tommila ja Tommi Eronen.

 

 

The Good House

 

Vuokraamossa: 19.12.
Genre: draama, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 tuntia 56 minuuttia

 

Tarina kertoo jo elämän ehtoopuolella olevasta Hildysta ja Frankista, joilla oli liekki leimunnut nuorempana. Elämä vei heidät erilleen, kunnes nyt he jälleen kohtaavat ja romanssi syttyy uudelleen. HIldy on joutunut kokemaan avioeron, ja alkoholi ottaa valtaa hänen elämässään. Työ asunnonvälittäjänä kärsii, kun hänen entinen avustajansa Wendy varastaa häneltä asiakkaat katkaisuhoidon aikana. Hildy toteaa tarvitsevansa paremman vuoden. Tällöin Frank astuu kuvaan erään myyntikohteen remontoijana, ja he antavat vähitellen suhteelle uuden mahdollisuuden

 

The Good House perustuu kirjailija Ann Learyn samannimiseen menestysromaaniin. Elokuvan ovat ohjanneet Maya Forbes ja Wally Wolodarsky. Pääosissa näyttelevät Sigourney Weaver, Kevin Kline, Morena Baccarin ja Rob Delaney.

 

 

Poker Face

 

Vuokraamossa: 26.12.
Genre: toiminta, rikos, trilleri
Ikäraja: 12
Kesto: 1 tunti 34 minuuttia

 

Teknologiamiljardööri ja pokeripeluri Jake Foley isännöi korkeiden panosten pokeripeliä lapsuudenystäviensä välillä, ja tarjoaa näille mahdollisuuden voittaa enemmän rahaa kuin he ovat koskaan haaveilleetkaan. Jakella on kosto mielessä ja ilta saa käänteen, kun hän paljastaa monimutkaisen suunnitelmansa. Pelaajien on luovuttava yhdestä asiasta, jonka he ovat yrittäneent koko elämänsä pitää, salaisuudestaan. Pelin edetessä taloon murtautuu varkaita, ja yllättäen kaikkien onkin liittouduttava yhteen selviytyäkseen kauhun yöstä.

 

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Russell Crowe. Hän myös näyttelee yhtä rooleista. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Aden Young, Brooke Satchwell, Daniel MacPherson, Elsa Pataky, Jack Thompson, Liam Hemsworth, Paul Tassone, RZA ja Steve Bastoni.

 

 

Out of the Blue

 

Vuokraamossa: 26.12.
Genre: romanttinen trilleri
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 45 minuuttia 

 

Päästyään pahoinpitelysyytteen ja tuomion jälkeen vankilasta Connor Bates työskentelee nyt kirjastossa ja viettää vapaa-aikansa juoksemalla, uimalla sekä yrittämällä koota elämäänsä uudelleen. Hän tapaa varakkaan liikemiehen vaimon Marilynin, johon rakastuu päätä pahkaa ja he päätyvät nopeasti eskaloituvaan intensiiviseen suhteeseen. Se tuo mukanaan puheet Marilynin miehen murhasta, ja juoni onkin on valmis. Syyttääkö osoittava sormi Connoriin?

 

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Neil LaBute.Pääosissa nähdään Gia Crovatin, Diane Kruger ja Hank Azaria
 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa