Katseluvinkit

Telia TV maaliskuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 10 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 117 katselukertaa
Telia TV maaliskuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Kevät lähestyy ja niin tekee myös Vuokraamon maaliskuun uutuusleffat! Jos kaipaat iltoihisi mukavaa ajanvietettä, niin näistä leffoista löydät varmasti mieleisesi, sillä katsottavaa on moneen makuun. Tässä artikkelissa esittelen useamman leffan, jotka tulevat vuokrattavaksi Telia TV Vuokraamoon maaliskuun aikana.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton!

 

Sisällysluettelo:

 

Kikka!

 

Vuokraamossa: 6.3.

IMDb: 6.8
Genre: Draama, Musiikki
Ikäraja: K12
Kesto: 1 tuntia 55 minuuttia

 

Kikka! on musiikkia pursuva elokuva artisti Kikasta (Sara Melleri) ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Kikka! kertoo viihdetaiteilijan polusta tähdeksi ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

Kosmetiikkamyyjä Kirsi Viilonen haaveilee tähtiartistin urasta. Kun Kirsi tutustuu DJ ja radiotoimittaja Paulaan, päättää hän antautua kokonaan laulajaunelmalleen. Paula tunnistaa Kirsissä tähden ainekset ja yhdessä he hankkivat hänelle levytyssopimuksen. Artisti Kikka on syntynyt. Kikan ura lähtee jyrkkään nousukiitoon, kun hänen nänninsä vilahtaa tahattomasti Jukebox-ohjelmassa. Kikasta tulee välittömästi koko maan tuntema julkkis ja yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista.

 

 

Devotion

 

Vuokraamossa: 13.3.

IMDb: 6.6 
Genre:  Draama, Toiminta
Ikäraja: K12
Kesto: 2 tuntia 19 minuuttia

 

Tosi tapahtumiin perustuvassa Devotion-elokuvassa kaksi Yhdysvaltain laivaston hävittäjälentäjää vaarantaa henkensä Korean sodan aikana ja heistä tulee yksi laivaston tunnetuimmista siipimiehistä. Elokuva kertoo Korean sodan karuudesta ja tapahtumista sekä ystävyydestä höystettynä hienoilla toimintakohtauksilla. Pääosissa nähdään muun muassa Jonathan Majors, Glen Powell, Christina Jackson, Thomas Sadoski, Joe Jonas, Daren Kagasoff, Spencer Neville ja Nick Hargrove.

 

 

Black Panther Wakanda Forever

 

Vuokraamossa: 17.3.

IMDb: 6.8
Genre: Seikkailu, Toiminta, Draama
Ikäraja: K12
Kesto: 2 tuntia 41 minuuttia

 

Marvel Studiosin Black Panther Wakanda Forever on jatko-osa aiemmalle Black Pantherille. Elokuvassa kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (mm. Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa.

Wakandalaisten ponnistellessa aloittaakseen elämässään uuden luvun, sankariemme täytyy lyöttäytyä yhteen Nakian (Lupita Nyongó) ja Everett Rossin (Martin Freeman) kanssa ja takoa uusi tulevaisuus Wakandan kuningaskunnalle.

 

 

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

 

Vuokraamossa: 20.3.

IMDb: 6.7
Genre: Draama, Musiikki
Ikäraja: K12
Kesto: 2 tuntia 24 minuuttia

 

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie on vahva ja voitonriemuinen ylistys vertaansa vailla olevalle Whitney Houstonille. Elokuvan on ohjannut Kasi Lemmons, käsikirjoittanut Oscar®-ehdokas Anthony McCarten, tuottanut legendaarinen musiikkialan vaikuttaja Clive Davis ja sen pääosaa esittää BAFTA® -palkittu Naomi Ackie. Elokuva on peittelemätön kertomus monitahoisesta naisesta, joka tunnettiin myös nimellä “The Voice”.

 

Katsoja pääsee koskettavalle ja hyvin tunteelliselle matkalle läpi Houstonin uraauurtavan elämän newjerseyläisestä kuorotytöstä yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmistä ja palkituimmista artisteista. Elokuvassa tykitetään ikonin pysäyttävimmät esiintymiset ja ääniraidat hänen rakastetuimmista hiteistään kuin kuulisit ne ensi kertaa.

 

 

Bros

 

Vuokraamossa: 20.3.

IMDb: 6.4
Genre: Komedia, Romantiikka
Ikäraja: K12
Kesto: 1 tuntia 55 minuuttia


Räiskyvä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King) ja hittikomedioiden tekijöinä tunnetut Nicholas Stoller (Naapurit-elokuvat) sekä Judd Apatow (Ihan yössä) ovat luoneet älykkään, tunteita herättävän ja sydämellisen komedian siitä, kuinka vaikeaa on löytää toinen siedettävä ihminen vierelleen elämän polulle.


Elokuvaa tähdittää Billy Eichner, joka on toiminut käsikirjoittajana omassa suuren studion elokuvassaan. Kaikissa elokuvan avainrooleissa nähdään LGBTQ+-näyttelijöitä kuten Luke Macfarlane (Killjoys), Ts Madison (The Ts Madison Experience), Monica Raymund (Chicago Fire), Guillermo Díaz (Scandal), Guy Branum (The Other Two) ja Amanda Bearse (Pulmuset). Brosin on ohjannut Nicholas Stoller yhdessä Eichnerin kanssa tekemänsä käsikirjoituksen pohjalta.

 

 

Emily

 

Vuokraamossa: 27.3.

IMDb: 6.9
Genre: Draama, Romantiikka
Ikäraja: K12
Kesto: 2 tuntia 10 minuuttia

 

Emily kertoo yhden kaikkien aikojen tunnetuimman kirjailijan, Emily Brontën, kuvitteellisen elämäntarinan. Emma Mackey (Sex Education, Kuolema Niilillä) nähdään elokuvan nimiroolissa kapinallisena ja omalaatuisena nuorena naisena, joka löytää oman äänensä ja kirjoittaa kirjallisuuden klassikkoteoksen ”Humiseva harju”. Elokuvassa seurataan Emilyä innoittaneita ihmissuhteita, kuten hänen karkeaa ja kiihkeää suhdetta sisariinsa Charlotteen (Alexandra Dowling) ja Anneen (Amelia Gething), ensimmäistä tuskallista ja kiellettyä rakkauttaan herra Weightmaniin (Oliver Jackson-Cohen) sekä hänen huolehtivaa suhtautumistaan kapinalliseen veljeensä Branwelliin (Fionn Whitehead), jota hän ihailee.

Frances O’Connor esikoisohjaa elokuvan oman käsikirjoituksensa pohjalta. Elokuvaa tähdittävät myös Adrian Dunbar (Line of Duty) ja Gemma Jones (Bridget Jones’s Baby, Gentleman Jack).

 

 

Magic Mike: The Last Dance

 

Vuokraamossa: 27.3.

IMDb: 5.4
Genre: Komedia, Draama
Ikäraja: K12
Kesto: 1 tuntia 52 minuuttia

 

Ensimmäinen Magic Mike -elokuva sai kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, ja sen takana oleva luova tiimi yhdistääkin jälleen voimansa sytyttääkseen tutun kipinän. Channing Tatum astuu tuttuun rooliin Mike Lanena ja Steven Soderbergh tarttuu ruoriin saattaakseen valkokankaille edellisistäkin osista vastanneen Reid Carolinin käsikirjoituksen. Tatumin rinnalla elokuvassa nähdään Salma Hayek Pinault (House of Gucci, Hitman’s Wife’s Bodyguard).

”Magic” Mike Lane palaa lavalle pitkän hiljaiselon jälkeen toiveenaan paistatella suosiossa viimeisen kerran. Lupaavan bisnesdiilin kaaduttua ja jätettyä Miken puille paljaille, hän päätyy tekemään keikkaa baarimikkona Floridassa. Hän tapaa äveriään seurapiirijulkkiksen (Hayek Pinault), jolla on omat suunnitelmansa Miken suhteen sekä tarjous, josta on mahdoton kieltäytyä. Mike lähtee Lontooseen seurapiirirouvan kanssa, ja kun hänelle selviää, mitä naisella on oikeasti mielessään, Mike joutuu puntaroimaan pystyykö hän ja hänen nuorista tanssijoista koottu tanssiryhmä vastaamaan haasteeseen.

 

 

Herättikö jokin elokuvista kiinnostuksesi? Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa