Telia TV:n huhtikuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 8 April 2022
  • 0 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13 Huhtikuu on jo pitkällä, ja jo hetken verran saattoi luulla keväänkin olevan. Nyt kuitenkin säät vihmoo, joten mikäpä mukavampaa kuin laittaa uusi leffa pyörimään! Elokuvien vuokraus netistä on helppoa ja valikoiman ollessa laaja kuten Telia TV Vuokraamossa, se tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, niin kannattaa nyt viimeistään hankkia ne. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton. Mukavia katseluhetkiä! Sisällysluettelo:Omerta 6/12Agentit 355The King's ManTunturin tarinaWest Side StorySpider-Man: No Way HomeThe Truffle HuntersTill Sun Rises Omerta 6/12 Vuokraamossa: jo katseltavissaGenre: toiminta, trilleriIkäraja: 12Kesto: 1 h 55 min. Paljon huomiota jo ennakkoon herättänyt elokuva Omerta 6/12 perustuu Ilkka Remeksen vuonna 2006 ilmestyneeseen kirjaan 6/12. Tarinan keskiössä on itsenäisyyspäivä ja sen perinteiset linnan juhlat, joihin tehdään terrori-isku tai ainakin isku, jonka halutaan vaikuttavan terrorismilta ja toivotaan vievän koko Eurooppa turvallisuuspoliittiseen kaaokseen. Valtionjohto joutuu serbikaappajien panttivangeiksi, ja vaatimuksena on vapauttaa yhden kaappaajan Haagin sotarikostuomioistuimsessa tuomituksi tullut isä.  Vaatimus vaikuttaa jonkin vielä vaarallisemman kuvion peitetarinalta. Tätä lähtee tutkimaan suojelupoliisista Max Tanner ruotsalaisen kollegansa Sylvia Madsenin kanssa. Alkuperäissuunnitelmien mukaan Antti J. Jokisen oli tarkoitus ohjata elokuva, ja hän olikin projektissa pitkään puikoissa, mutta lopulta sen vei loppuun kollegansa Aku Louhimies. Tämä ohjaajamuutos kesken kuvausten varmasti jätti jälkensä elokuvaan, mutta on turha lähteä spekuloimaan millainen lopputulos olisi ollut ilman ohjaajavaihdosta. Pääosissa nähdään Jasper Pääkkönen Suojelupoliisi Tannerina ja Säpön Madsenia esittää Nanna Blondell. 

 Agentit 355 Vuokraamossa: jo katseltavissaGenre: toiminta, trilleriIkäraja: 12Kesto: 2 h 3 min. CIA:n agentti Mason 'Mace' Brown yhdistää voimansa saksalaisagentti Marien, entisen MI6-liittolaistietokonespesialisti Khadijahin sekä kolumbialaisen psykologi Gracielan kanssa huippusalaisen aseen päädyttyä vääriin käsiin. Tämä tehokas neljän hengen porukka pyrkii vaarallisessa tehtävässään pysymään koko ajan askeleen edellä mystistä Lin Mi Shengiä, joka on heidän kintereillään seuraten naisten jokaista liikettä. Tehtävä vie nelikkoa pitkin maailmaa Pariisista Marokkoon ja Shanghaihin, ja pyrkiessään suojelemaan maailmaa naiset vaarantavat oman henkensä. Pääosissa tässä kansainvälisessä vakoilutrillerissä nähdään nimekkäitä näyttelijöitä kuten Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Sebastian Stan ja Edgar Ramírez. Ohjauksesta vastaa brittiläinen Simon Kinberg 

 The King's Man Vuokraamossa: jo katseltavissaGenre: toiminta, seikkailuIkäraja: 16Kesto: 2 h 11 minuuttia The King's Man kokoaa valkokankaalle maailman historian kamalimmat tyrannit ja rikollisnerot suunnittelemaan sotaa 1900-luvun alkupuoliskolla. Hintana olisi miljoonat ihmishenget, ja tämän suunnitelman estääkseen alkaa yhden miehen taistelu hirmuja vastaan.  Elokuva on aiemmin ilmestyneiden The Kingsman: Salainen palvelu (2014) ja The Kingsman: Kultainen kehä (2017) esiosa. Kaikki kolme leffaa perustuu Mark Millerin sarjakuvaan, ja tämä viimeisin osa paljastaa miten ensimmäinen itsenäinen tiedustelupalvelu sai alun perin alkunsa. Koko trilogian ohjauksesta vastaa Matthew Vauhgn. Pääosissa näyttelevät Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brühl, Charles Dance ja Djimon Hounsou.  Tunturin tarina Vuokraamossa: 25.4.Genre: dokumenttiIkäraja: sallittuKesto: 1 h 16 min. Tunturin tarina vie katsojansa visuaalisesti ja musiikillisesti upealla tavalla luonnon helmaan läpi Lapin erämaiden pohjoiseen kolkkaan aina Jäämerelle asti. Tarina on ajaton, sillä se alkaa aina maailman alusta miljardien vuosien takaa ja ollen kuitenkin koskemattomien erämaiden tätä päivää. Tähtinä tässä elokuvassa taivaan tähtien lisäksi loistavat metsän eläimet kuten ahma, poro, ryhävalas, kettu, lapinpöllö ja kotkat. Tarinassa kerrotaan uskomuksista, joita liitetään näihin eläimiin, mutta myös ihmisen suhteesta niihin sekä ympäröivään luontoon. Elokuvan on luonut kirjailija Antti Tuuri ja elokuvaohjaaja-tuottaja Marko Röhr. Röhrin käsialaa on myös aiemmin ilmestyneet Järven tarina, Metsän tarina ja Luontosinfonia. Musiikista vastaa säveltäjä Panu Aaltio ja Antti Tuurin tekstin lukee lempeän samettiääninen näyttelijä Peter Franzén. 

 

West Side Story Vuokraamossa: 21.4.Genre: draama, musikaaliIkäraja: 12Kesto: 2 h 36 min. Tuore West Side Story on elokuvaversio alkuperäisestä vuoden 1957 West Side Story -Broadway-musikaalista, joka taasen noudattelee William Shakespearen näytelmää Romeo ja Julia. Aiemminkin musikaalista on nähty elokuvaversiota, muun muassa vuonna 1961. Romeon ja Julian tarina on tuotu elokuvassa 1950-luvun New Yorkiin, jossa kahden eri etnisen taustan nuorisojengin ja kielletyn rakkauden tarina herää eloon.  West Side Storyn on ohjannut legendaarinen Oscar-voittaja Steven Spielberg. Pulitzer-palkittu näytelmäkirjailija-käsikirjoittaja Tony Kushner puolestaan vastaa käsikirjoituksesta. Pääosissa nähdään mm. Ansel Elgort, Rachel Zegler ja Rita Moreno 

 

Spider-Man: No Way Home Vuokraamossa: 11.4.Genre: toiminta, sci-fiIkäraja: 12Kesto: 2 h  min. Marvel Comicsin legenda Hämähäkkimies on päässyt jälleen valkokankaalle! No Way Home on jatko-osa ja viimeinen osa trilogialle, jonka aiemmat leffat olivat Spider-Man: Homecoming (2017) ja Spider-Man: Far From Home (2019). Tarina jatkuu siitä, mihin edellisessä elokuvassa jäätiin, mutta kärryille pääsee vaikka lähtisi seuramaan sitä vasta tästä elokuvasta. Ensimmäistä kertaa koskaan tämä naapurustonsa ystävällinen sankari on paljastunut, eikä hän enää pysty erottamaan tavallista elämäänsä vaarallisesta supersankarielämästä. Pyydettyään apua Doctor Strangelta tilanne ottaa askeleen entistä huonompaan suuntaan pakottaen hänet selvittämään, mitä todella tarkoittaa olla Spider-Man. Elokuva on ensimmäinen yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti tuottanut Hämähäkkimies-elokuva sekä tällä hetkellä Sony Picturesin toiseksi eniten tuottanut elokuva. Kuten kaksi aiempaakin Spider-mania, on tämän kolmannenkin osan ohjannut Jon Watts. Pääosissa nähdään Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya Coleman, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei ja Jake Gyllenhaal. 

 

The Truffle Hunters Vuokraamossa: 25.4.Genre: dokumenttiIkäraja: sallittuKesto: 1 h 24 min. Kuukauden toinen dokumentti on niin silmää kuin sielua hivelevä The Truffle Hunters - Piemonten tryffelinmetsästäjät. Se kertoo italialaisista 70-80-vuotiaista miehistä, jotka koirineen etsivät Piemonten metsistä arvokasta ja harvinaista Alban tryffeliä vuosisataisilla isiltä pojille perityillä taidoillaan ja hiljaisella tiedollaan. Tryffelinmetsästyksestä on tullut raakaa peliä sen hinnan karattua sfääreihin ilmastonmuutoksen aiheuttamasta harvinaistumisesta johtuen. Miesten koiria jopa yritetään myrkyttää, ja tehtävä on niin salaista, ettei omaa tryffelialuetta paljasteta edes läheisimmille perheenjäsenille.  Tarinassa on syvällisempikin sanoma. Siitä välittyy elämän tarkoituksellisuus ja viesti, että rikkaus löytyy muualta kuin rahapussista. Tämän Cannesin vuoden 2020 filmijuhlilla dokumenttielokuvien sarjaan valitun elokuvan on ohjannut yhdysvaltalaiskaksikko Michael Dweck ja Gregory Kershaw. 

 

Till Sun Rises  Vuokraamossa: 25.4.Genre: draama, komediaIkäraja: 7Kesto: 1 h 24 min. Kun Peder tapaa exänsä Hannan pitkästä aikaa vuosiin, on kumpainenkin heistä tahoillaan onnellisesti naimisissa. Kohdatessaan he kuitenkin huomaavat tuntevansa yhä vetoa toisiaan kohtaan, mutta kumpikaan ei halua jättää rakentamaansa elämää ja nykyistä suhdetta taakseen. Sattumalta he saavat käsiinsä unia käsittelevän kirjan, ja sen avulla he onnistuvat pääsemään yhdessä unimaailmaan. Siellä he saavat mahdollisuuden elää yhdessä onnellista elämää. Päivisin hereillä ollessaan he sen sijaan elävät tavallista oikeaa elämäänsä. Käy kuitenkin niin, että nämä kaksi maailmaa sekoittuvat unien tunkeutuessa todellisuuteen. Arvata saattaa, että seurauksilta ei voida välttyä! Tämän alkuperäiseltä nimeltään Till solen går upp -ruotsalaiskomedian on ohjannut näyttelijä-koomikko-ohjaaja Peter Dalle. Hänet myös nähdään yhdessä pääosassa. Muissa pääosissa näyttelevät Mikael Persbrandt, Vanna Rosenberg, Helen Sjöholm, Björn Gustafsson, Filip Berg ja Jennie Silfverhjelm. 

 Lue myös:
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa