Telia TV toukokuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 13 May 2022
  • 0 kommenttia
  • 21 katselukertaa Keltainen toukokuu mikset sä jo tuu.. Pitkän talven jälkeen sieltä se toukokuu lopulta tuli ja niin tulivat uudet Telia TV vuokraamon elokuvatkin. Tuttuun tapaan listasimme sinulle kuukauden uutuusleffat ja pääset tutustumaan niihin alta. Näiden lisäksi Telia TV Vuokraamoon on lisätty paljon muitakin  uutuuselokuvia. Jos sinulla vielä ole Telia TV -tunnuksia, saat ne käyttöösi parilla klikkauksella ja ensimmäinen leffavuokraus on maksuton. Paina kaukosäätimestäsi play! Ruudullinen Ninja 2 Vuokraamossa: Jo katseltavissa
Genre: Koko perheen elokuva, animaatio
Ikäraja: K12
Kesto: 1h 48min Ruudullinen ninja palaa takaisin ja täysin uudessa kuosissa! Kyyninen lelujätti Phillip Eränen on suorittanut rangaistuksena ja pääsee vapaaksi. Hänen vapautensa saattaa viattomat lapset vaaraan. Ruudullinen ninja janoaa kostoa ja lähtee hakemaan oikeudenmukaisuutta yhdessä 13-vuotiaan Asken kanssa. Yhdessä he matkustavat Thaimaahan ja mukaan lähtee myös Sirene sekä Asken isäpuoli Jörn. Jorn on innoissaan viimeisimmästä keksinnöstään: ruuansulatussovelluksesta. Aina makeannälkäinen ja herkkuja popsiva Sune on myös mukana reissussa – ja tietysti Askenin setä, joka pitää huolen koko joukon ilonpidosta. Ruudullinen Ninja -elokuvat perustuvat käsikirjoittaja Anders Mathesenin tarinaan, ja kuvituksesta vastaa Tanskassa tunnettu animaattori-käsikirjoittaja-ohjaaja Thorbjørn Christoffersen. Samaiset miehet myös vastaavat elokuvan ohjauksesta. Mathesenia jopa kuullaan yhdessä roolissa alkuperäisversiossa. Suomalaisääniä näyttelevät muun muassa: Niko Kivelä, Luca Elshout ja Emma Louhivuori. 

 Sing 2 Vuokraamossa: Jo katseltavissa
Genre: Koko perheen elokuva, animaatio
Ikäraja: K7
Kesto: 1h 50min Aina optimistinen koala Buster Moon ja hänen tähtijoukkonsa valmistautuvat lanseeraamaan tähän mennessä häikäisevimmän lavajuttunsa ikinä, ja vieläpä maailman kimaltelevimmassa viihdepääkaupungissa. On vain yksi hidaste ja haaste: Heidän täytyy suostutella maailman eristäytynein rocktähti – jota näyttelee kansainvälinen musiikki-ikoni Bono animaatioelokuvadebyyttissään – liittymään mukaan esitykseen. Sing 2 sisältää kymmeniä tunnettuja rock- ja pophittejä ja se vie niin pienen kuin suurenkin katsojan upeisiin tunnelmiin. Niin Sing 1 -elokuvasta tutut hahmot kuin uudetkin tuttavuudet, kuten hermoileva possu Rosita, rokkaripiikkisika Ash, rikollisen elämän hylännyt gorilla Johnny, ujo norsu Meena ja sikamakee diivailija Gunnar tekevät juonenkäänteissään elokuvasta hauskan koko perheen elämyksen. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Garth Jennin. Suomalaisdubbauksesta vastaa sellainen kaarti huippunimiä kuin Pate Mustajärvi, Michael Monroe, Anna-Maija Tuokko, Vappu Pimiä, Dennis Nylund, Sami Uotila, Armi Toivanen, Jaakko SaariluomaSami Hedberg ja Jenny Pitkänen. 

 Queenpins Vuokraamossa: Jo katseltavissa
Genre: Komedia
Ikäraja: K7
Kesto: 1h 50min Tositarinan inspiroima Queenpins on hulvaton komedia tylsistyneestä ja turhautuneesta esikaupungissa asuvasta kotiäiti Conniesta (Kristen Bell) ja hänen parhaasta kaveristaan vloggaaja JoJosta (Kirby Howell-Babtiste), jotka muuttavat harrastuksen miljoonien arvoiseksi väärennettyjen kuponkien bisnekseksi. Elokuvan komediallisessa juonessa huvittavinta on se, että se perustuu tositapahtumiin. Muutama vuosi sitten USA:ssa paljastui suuren luokan petos, jossa muutama nainen oli keksinyt nerokkaan tavan huijata suuria yrityksiä kupongeilla. Elokuva jäljittelee alkuperäistä rikosta mallikkaasti ja sen on ohjannut Gita Pullapilly ja Aron Gaudet. 

 Resident Evil: Welcome to the Raccoon City Vuokraamossa: 16.5.
Genre: Kauhu
Ikäraja: K16
Kesto: 1h 47min Kovimmat Resident Evil -fanit ovat odottaneet tätä hetkeä, kun uusin Ressu julkaistaan vuokraamoon. Elokuvassa jatkuu aiempien versioiden tapaan verinen zombitaistelu. Raccoon City on hiljainen ja lähes kuoleva kylä. Pahuus valtaa kylän ja pinnan alla muhii Umbrella Corp -yhtiön likaiset salaisuudet. Pikkuhiljaa zombi kerrallaan Raccoon Cityn todellinen tilanne selviää aiemmin kylässä asuneille Claire (Kaya Scodelario) ja Chris Redfieldeille (Robbie Amell). Aiemmista Resident Evil -elokuvista tuttu näyttelijäkaarti on uusittu ja päärooleissa nähdään Scodelarion ja Amellin lisäksi muun muassa: Tom Hopper ja Donal Logue. Elokuvan on ohjannut Johannes Roberts, jonka ohjauksia on nähty myös elokuvissa 47 Meters Down ja The Strangers: Prey at Night. 

 Jackass Forever Vuokraamossa: 16.5.
Genre: Dokumentti / Toimintakomedia
Ikäraja: K16
Kesto: 1h 36min Alkuperäinen Jackass-jengi on koossa taas ja Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius ja Dave England tekevät yllättäen toinen toistaan typerämpiä stuntteja. Älyttömissä tempuissa on kovilla niin kulkuset kuin kaikki muukin. Murtumilta ei vältytä ja saattaa siellä joku vähän vertakin vuotaa. Dokumentissa vierailee myös yllättäviä nimiä, ja tästä puolitoistatuntisesta ei naurua puutu.  

 Spencer Vuokraamossa: 23.5.
Genre: Draama
Ikäraja: K12
Kesto: 1h 57min Viime vuosina Iso-Britannian kuninkaallisperheestä on tehty sarjoja ja dokumentteja enemmän kuin koskaan. Kuninkaalliset ovat aina kiinnostaneet ihmisiä. Spencer-elokuva pureutuu prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin avioliittoon, ja sen ongelmiin. Kristen Stewart tekee hienon roolisuorituksen Dianan roolissa ja hänen maskeeraus on saatu näyttämään hämmästyttävän paljon oikealta Dianalta. Prinssi Charlesia näyttelee Jack Farthing. Elokuvan on ohjannut chileläinen elokuvaohjaaja Pablo Larraín. Tositarinaan perustuvassa elokuvassa huhut pettämisestä ja avioerosta vellovat Dianan ja Charlesin ympärillä. Joulun ajaksi kuningattaren Sandringhamin kartanoon julistetaan välirauha. Jouluna on luvassa juhla-aterioita ja metsästystä. Diana tietää mitä on tiedossa. Tänä vuonna kaikki ei mene suunnitellusti ja elokuvassa keskitytään seuraamaan näitä kohtalokkaita päiviä ja kuvataan mitä kenties noina päivinä tapahtui. 

 Kuolema Niilillä Vuokraamossa: 27.5.
Genre: Draama
Ikäraja: K12
Kesto: 2h 7min Hercule Poirot on Agatha Christien salapoliisinovelleista ja -romaaneista tuttu etsivä. 1980-luvulla nähtiin monen tuotantokauden mittainen televisiosarja, jonka päätähtenä Hercule Poirotia näytteli David Suchet. Nykyisin Poirot on nähty monissa elokuvissakin. Huippusuositut Idän pikajunan arvoitus vuodelta 2017 ja Aikataulukon arvoitus (minisarja) saavat seuraajakseen elokuvan nimeltä Kuolema Niilillä. Elokuvan päähenkilöä Hercule Poirotia näyttelee Kenneth Branagh, joka myös ohjasi tämän Kuolema Niilillä -elokuvan. Elokuvassa belgialainen mestarietsivä Hercule Poirot lähtee lomalle Egyptiin loistokkaalle jokilaivalle. Samaan aikaan laivalla vietetään täydelliseltä vaikuttavan pariskunnan häitä. Hyvin pian juhlat kuitenkin muuttuvat murhaajajahdiksi. Hercule Poirot joutuu töihin ja ryhtyy selvittämään matkallaan Niilillä kuka on murhaaja.  

 Minkä elokuvan sinä aiot ensimmäiseksi vuokrata? Lue myös:

   

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa