Katseluvinkit

The Great Escaper - Elokuva tulee maaliskuussa Telia Playhin!

  • 27 February 2024
  • 2 kommenttia
  • 38 katselukertaa
The Great Escaper - Elokuva tulee maaliskuussa Telia Playhin!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

The Great Escaper -elokuva kertoo tarinan sotaveteraanista nimeltään Bernard Jordan. Hän karkaa hoitokodistaan liittyäkseen sotaveteraanitoveriensa seuraan Normandian rannikolle muistelemaan kaatuneita tovereitaan maihinnousun 70-vuotispäivänä. Elokuva perustuu tositarinaan ja elokuvan tapahtumat herättivät huomiota suuresti mediassa vuonna 2014. The Great Escaper on katsottavissa Telia Playssa 11. maaliskuuta!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin.

 

Genre: Draama

Ikäraja: K11

Kesto: 1 t 36 min

Tuotantovuosi: 2023

IMDb: 7.0


The Great Escaper kertoo herkän tarinan

 

Kesällä 2014 Bernard Jordan (Sir Michael Caine) päätyi otsikoihin kaikkialla maailmassa. Hän järjesti “suuren pakoretken” hoivakodistaan liittyäkseen Normandian maihinnousun 70-vuotispäivään sotatovereidensa kanssa.

Elokuva keskittyy iäkkääseen pariskuntaan, joka on ollut yhdessä seitsemänkymmentä vuotta ja he elävät rauhallista elämää hoitokodissa. Rutiininomaisessa keskustelussa heidän sairaanhoitajiensa kanssa Bernardin puoliso Rene (Glenda Jackson) saa selville, että hänen miehensä olisi halunnut mennä Normandian maihinnousun 70-vuotisjuhliin, mutta kaikki liput olivat menneet. Rene tekee selväksi Bernardille, että jos hän haluaa mennä, niin hänen pitäisi vain tehdä se! Aseistettuna pelkällä kantolaukulla ja kourallisella käteistä, hän lähtee lautalle ja lähtee matkalle, joka herättää melko kauhistuttavia muistoja vuoden 1945 tapahtumista, joita katsojat pääsevät näkemään takaumina. Matka tarjoaa kuitenkin myös Bernardille tietynlaista päätöksen asioihin, jotka ovat vaivanneet häntä sodasta lähtien.

Matkassa on kuitenkin pieni mutta, sillä hän ei itse asiassa kertonut kenellekään hoitokodissa olevansa lähdössä. Hoitokodin työntekijät huolestuvat ja ilmoittavat poliisille Bernardin olevan kateissa ja etsintä alkaa.

Elokuvan tarina on erittäin koskettava ja siinä puidaan anteeksiantamista sekä vahvan mielen optimistisuutta. Leffassa nähdään myös paljon huumoria ja hyväntuulisuutta, joten se sopiikin siis varmasti moneen makuun!

 

Kiinnostuitko leffasta tai oletko kenties jo nähnyt sen? Kerro alla kommenteissa oma mielipiteesi!

 

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kun elokuva tulee Telia Playhin, niin tarkoittaako se vuokraamoa tai jotain erikseen ostettavaa kanavapakettia?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Kun elokuva tulee Telia Playhin, niin tarkoittaako se vuokraamoa tai jotain erikseen ostettavaa kanavapakettia?

Leffa on Telia Play vuokraamossa, eli tällöin elokuvan saa katsottua kertamaksulla. 😊 Kurkkasin, niin hinnoittelua ei vielä näy Telia Playn puolella mutta yleisimmin nämä uutuudet ovat noin 5-8 euron tuntumassa hinnoittelussaan.

Vastaa