Toukokuun uutuussarjat C Moressa


Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Toukokuussa C Moressa nähdään taas tuttuun tapaan uusia sarjoja sekä vanhojen tuttujen uusia kausia. Luvassa on paljon draamaa ja trillereitä, ja katsojat pääsevät mukaan niin talousrikosten maailmaan kuin realityyn. Koskettavin uutuussarja on varmastikin Fires, joka kertoo Australiaa järkyttäneistä maastopaloista. C Moressa nähdään myös palkittu tanskalainen draama Petos, josta nähtäville tulee kaikki kolme kautta. Hyppää siis uutuussarjojen maailmaan!


 


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)!


 


Petos, kaudet 1-3


2.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Uutuussarja Petos (Bedrag) on palkittu tanskalainen draamasarja, jossa päästään seuraamaan talousrikosten maailmaa. Claudia (Natalie Madueño) on nuori juristi, joka ei tunteile, on itsevarma ja tekee pitkää päivää Energreenissä. Mads Justesen (Thomas Bo Larsen) on rikostutkijana Pohjois-Sjellannin poliisissa ja hän huomaa sattumalta, että yksi maan menestyneimmistä yrityksistä syyllistyy laittomuuksiin. Nicky Rasmussen (Esmen Smed) on 22-vuotias automekaanikko, joka on tuomittu rikoksesta. Hän on kuitenkin suorittanut tuomionsa ja yrittää jättää rikokset taakseen.


  


The Sketch Artist, 1. kausi


9.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Nuori Eve Garance (Rachel Graton) työskentelee poliisilaitoksen tutkintayksikössä ja hän piirtää luonnoksia rikollisista. Even kollegoita ovat menetelmäjohtaja Maryse Ferron (Sophie Lorain), tutkija Bernard Dupin (Rémy Girard) sekä uusi teknikko Anthony Kamal (Adrien Belugou). Osana tiimiä Eve auttaa ratkaisemaan rikoksia, joita tapahtuu eri puolilla kaupunkia. Hän käsittelee myös tapauksia, jotka on jätetty sivuun, ja vaikka ne voivatkin avata vanhoja haavoja. Even exä palaa takaisin ja hän pakottaa Even avaamaan uudelleen hyvin henkilökohtaisen tapauksen: heidän kuusi kuukautta vanhan poikansa katoamisen. Viiden vuoden ajan Eve on piirtänyt kasvoja, jotka voisivat kuulua hänen pojalleen tänä päivänä, toivoen löytävänsä hänet jonain päivänä.


 


The Window


11.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


The Window on draamatrilleri, jossa petokset, korruptio, loputon valtapeli ja salajuonet ovat eliittijalkapallon maailman keskiössä. Sarjassa seurataan 17-vuotiasta Jordan Burdettia (Samuel Jordan), joka loistaa jalkapallossa. Hän on tehnyt kaksitoista maalia kahdeksassa pelissä, ja se on asettanut hänet asemaan, jossa maailma on avoinna hänelle. Jordanin kohtalon hallinnasta kamppailevat hänen isoveljensä Kieran Burdett (Tommy Bastow) sekä hämäräsydäminen agentti Romulus Daglis (Mel Raido). Jordan on kirjoittamassa ensimmäistä ammattisopimustaan, mutta siihen kietoutuu suurempi ja synkempi tarina, joka uhkaa kauniin pelin sielua. Toimittaja Esther Birch (Lynn Van Royen) alkaa seurata Jordanin matkaa ja päätyy samalla sotkeutumaan rikolliseen salaliittoon.


  


The Real Housewives of Beverly Hills, kausi 12


12.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Beverly Hillsin täydelliset naiset tulevat taas uuden 12. kauden jaksoin. Luvassa on jälleen draamaa ja juonittelua. Sarjassa pääset seuraamaan varakkaiden Beverly Hillsissä asuvien naisten elämää, josta ei vauhtia puutu. Uusimmalla kaudella mukana on tuttu kaarti: Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff ja Diana Jenkins. Sarjan kaikki aikaisemmat kaudet on nähtävissä C Moressa.


  


Sokaistuneet, 2. kausi


16.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Ruotsalaistrilleri Sokaistuneet palaa ruutuun uudella kaudella. Sarja perustuu Carolina Neurathin todellisuuden innoittamaan romaaniin ja kakkoskausi jatkaa hänen tarinaansa. Tutkiva toimittaja Bea Farkas (Julia Ragnarsson) on menestynyt juuri julkaistun kirjansa kanssa ja matkustaa Maltalle tutkimaan lainayhtiötä Dagbladetin puolesta. Maltalla hän tapaa Peder Roothin (Matias Varela), joka on suorittanut vankeusrangaistuksensa ja toimittaa nyt samalle lainayhtiölle laittomia henkilötietoja. Millaiseksi valtapelit yltyvät ja löytääkö Bea totuuden salaisuuksien takaa?


 


Fires


17.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Fires on kuusiosainen tosipohjainen draamasarja, jossa päästään seuraamaan vuosina 2019-2020 Australiaa ja koko maailmaa järkyttäneitä maastopaloja. Sarjassa keskitytään ihmisiin ja heidän elämään, joita maastopalot koskettivat eri tavalla. Jokainen jakso perustuu raportteihin, joita on saatu tavallisilta ihmisiltä, jotka ovat kokeneet maastopalot ja joutuneet tekemään mahdottomia valintoja pakon edessä. Vapaaehtoiset palomiehet ovat riskeeranneet kaiken pelastaakseen muut, perheet ovat menettäneet kotinsa ja rakkaansa. Ihmiset ovat joutuneet tekemään tuskallisia päätöksiä jäädäkö vai paeta tulen tieltä. Fires kertoo tarinan siitä, kuinka yksi kesä muutti kaiken pysyvästi.


  


Devils, 2. kausi


18.5. C More -suoratoistopalvelussa


 


Patrick Dempseyn ja Alessandro Borghin tähdittämä trilleri Devils palaa uudelle kaudelle. Tarina sijoittuu vuoteen 2011 ja seuraa Massimo Ruggeroa (Alessandro Borghi), joka on karismaattinen, mutta häikäilemätön kaupankäynnin johtaja yhdessä maailman tärkeimmistä investointipankeista. Massimon mentorina ja isähahmona toimii pankin toimitusjohtaja Dominic Morgan (Patrick Dempsey). Skandaalin seurauksena Dominic nimittää toisen kollegan Massimon varatoimitusjohtajaksi, ja Massimo on vakuuttunut siitä, että skandaali on järjestelty. Pian hän ryhtyy tutkimaan asiaa ja löytää itsensä murhatutkinnan pääepäiltynä. Keneen finanssimaailman valtapeleissä voi luottaa?


  


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa