Katseluvinkit

Uuden MTV Katsomon lokakuun sarjauutuudet

  • 29 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 196 katselukertaa
Uuden MTV Katsomon lokakuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Uusi MTV Katsomo avautuu 10. lokakuuta. Luvassa koukuttavia realitysarjoja, laadukkaita dokumentteja ja rikosmysteerejä. Koko Suomen kokoisessa katsomossa koetaan lokakuussa suuria tunteita odotetun MTV-alkuperäissarja Estonian parissa. Muita kärkisarjoja ovat muun muassa House of Villains, Psychoville ja Irvine Welsh’s Crime -sarjan 2. kausi. Tässä koosteessa esittelen myös C Moren tärpit ennen kuin uusi MTV Katsomo avautuu.

Uusi MTV Katsomo kokoaa yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, C Moren ja MTV Katsomon, sisällöt. Uusi palvelu tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen katsottavaa viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Kotimaiset draamat tunnetaan jatkossa MTV-alkuperäissarjoina.Kaikki C Moren sisällöt ovat katsottavissa 10. lokakuuta alkaen uudesta MTV Katsomosta, maksullisilla MTV Katsomo+ -tilauksilla. 
 

Sisällysluettelo:

Hyvityksen aika, 1. kausi

 
4.10. C More, 10.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 
Etsivä Colette Cunningham (Paula Malcolmson) saa uutisen, jota kukaan vanhempi ei halua: hänen tyttärensä on kuollut. Colette matkustaa kotikaupungistaan Liverpoolista Dubliniin selvittämään tyttärensä viimeisiä vaiheita ja pitämään huolta lapsenlapsistaan. Sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. Kauden kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. 


The Fox, 1. kausi 

 

9.10. C More, 10.10. MTV Katsomo+ -tilauksella ja myös MTV:n maksukanavilla 
Saksalaisessa rikossarjassa entinen vakooja Anne (Lina Wendel) ja hänen työparinsa Youssef (Karim Cherif) ovat valmiita venyttämään sääntöjä saadakseen rikolliset kiikkiin. Heidän periksiantamattomuutensa tuo tuloksia, mutta samalla he saavat vaarallisia ja vaikutusvaltaisia vihollisia. Sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. Kauden viisi jaksoa julkaistaan kerralla. 

 

The Coroner, kaudet 1–2 

 

11.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 
Etelä-Devonin rannikkokaupunkiin sijoittuvassa BritBoxin rikossarjassa tavataan Claire Goosen esittämä kuolemansyyntutkija Jane Kennedy, joka palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kotikaupunkiinsa teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Sarjassa seurataan Kennedyjen arkea ja elämää. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.  


Estonia, 1. kausi 

 

12.10. MTV Katsomo+ -tilauksella ja myös MTV:n maksukanavilla 
MTV-alkuperäissarja Estonia kertoo autolautta MS Estonian syksyllä 1994 tapahtuneesta traagisesta merionnettomuudesta ja sitä seuranneesta onnettomuustutkinnasta. Fiktiivinen sarja pohjautuu tositapahtumiin ja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden henkilötarinoiden 
kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan näytä olevan siitä vastuussa. Sarjan on luonut Miikko Oikkonen. Ohjauksesta vastaavat Måns Månsson ja Juuso Syrjä. Sarjan kansainvälisessä näyttelijäkaartissa nähdään mm. Jussi Nikkilä, Kaspar Velberg, Cecilia Milocco, Pelle Heikkilä, Pertti Sveholm, Anders Mossling, Hannes Suominen, Katia Winter, Seidi Haarla ja Doris Tislar. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen jakso viikossa.

 

Linda

 

12.10. MTV Katsomo, maksutta tai MTV Katsomo+ -tilauksella
MTV-alkuperäisdokumenttisarja Linda on tarina lahjakkaasta ja taitavasta viulistista, jonka elämää säestävät ristiriidat. Se on tarina muusikosta, joka on saanut ja saavuttanut paljon, mutta maksanut siitä kovan hinnan. Avoimuus ja sinisilmäisyys ovat kostautuneet aivan liian monta kertaa ja jättäneet syvät haavat. Silti mikään ei päihitä halua tulla kuulluksi ja kuunnelluksi. Neliosaisen dokumenttisarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille, maksutta MTV Katsomossa yhden jakson viikkotahdilla. 
 
 

House of Villains, 1. kausi 

 

13.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 
Mitä on luvassa, kun 10 ikonista ja pahamaineista tosi-tv-roistoa pannaan asumaan saman katon alle? Mehukasta draamaa ja kilpailua, tietysti. Joel McHalen juontamassa uudessa sarjassa rakastetut ja vihatut tosi-tv-persoonat kilpailevat 200 000 dollarin rahapalkinnosta ja American Ultimate Supervillain -nimikkeestä fyysistä ja henkistä sietokykyä testaavissa tehtävissä. Sarja yhdistelee elementtejä tutuista kilpailurealityista, ja joka viikko yksi kilpailijoista lähetetään kotimatkalle.

 Sarjassa kilpailevat tv-persoonat Anfisa Arkhipchenko, Corinne Olympios, Tanisha Thomas ja Johnny Bananas, eläinlääkäri Shake Chatterjee, showpainija Jonny Fairplay, räppäri Bobby Lytes, presidentti Trumpin entinen poliittinen avustaja Omarosa, näyttelijä Tiffany Pollard ja malli Jax Taylor. Sarjaa esitetään jakso viikossa heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen. 


Puutarhaetsivät, kaudet 1–3 

 

18.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 
Leppoisan rikosdraaman ensimmäisellä kaudella kasvitieteilijä Rosemary Boxer (Felicity Kendel) ja entinen poliisi Laura Thyme (Pam Ferris) etsivät uutta alkua elämäänsä. He aloittavat yhteisen Rosemary & Thyme -puutarhakonsultointiyrityksen, joka hoitaa kaikenlaisia puutarhaongelmia. Kasvien hyvinvointi on kuitenkin heidän huolenaiheistaan pienin, sillä he törmäävät kaikkialla kuolemaan ja sekasortoon. Sarjan kolmen kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. Sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. 


Irvine Welsh’s Crime, 2. kausi 

 

18.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 
Skottikirjailija Irvine Welshin dekkariin pohjautuva rikosdraama palaa toisen kauden jaksoin. Dougray Scott jatkaa omien demoniensa piinaaman rikoskomisario Ray Lennoxin roolissa. Kauden kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Sarjan kuuluu BritBoxin tarjontaan. 


The Looming Tower, 1. kausi 

 

18.10. MTV Katsomo, maksutta tai MTV Katsomo+ -tilauksella
Amerikkalainen The Looming Tower -draamasarja kertoo FBI:n ja CIA:n välisestä valtataistelusta, joka loi pohjaa Afganistanin sodalle ja syyskuun 11. päivän terrori-iskuille. Kiitetty sarja pohjautuu Lawrence Wrightin kirjaan. Sarjassa näyttelevät mm. Jeff Daniels, Peter Sarsgaard, Tahar Rahim, Wrenn Schmidt, Alec Baldwin ja Bill Camp. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille, maksutta MTV Katsomossa yhden jakson viikkotahdilla. 


Bright Minds, 3. kausi 

 

23.10. MTV Katsomo+ -tilauksella ja myös MTV:n maksukanavilla 
Rikosdraamasarja poliisijohtaja Raphaëllesta (Lola Dewaere), joka muodostaa menestyksekkään kaksikon autistisen muistineron, arkistonhoitaja Astridin (Sara Mortensen) kanssa. Kolmannella kaudella parivaljakko tutkii muun muassa astrofyysikon kuolemaa, johon liittyy salaliittoteorioita ja valtion salaisuuksia. Kauden kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. Sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. 


Psychoville, 1. kausi 

 

25.10. MTV Katsomo+ -tilauksella
Reece Shearsmith ja Steve Pemberton tähdittävät kieroutunutta, mustan huumorin täyteistä tarinaa viidestä ihmisestä eri puolilta Englantia. Ainoa heitä yhdistävä asia on se, että jokainen saa salaperäisen kirjeen, jossa on sama teksti: "Tiedän, mitä teit". BritBox-sarjan jaksot julkaistaan kerralla. 


Inside No. 9: Dead Line, erikoisjakso 

 

25.10. MTV Katsomo+ -tilauksella
Reece Shearsmithin ja Steve Pembertonin luomassa ja tähdittämässä erikoisjaksossa Arthur (Steve Pemberton) löytää vanhan matkapuhelimen paikalliselta hautausmaalta ja tekee virheen yrittäessään ottaa yhteyttä omistajaan. Jotkin mysteerit on kuitenkin parasta jättää selvittämättä, ja halloweenin lähestyessä Arthur ajautuu omaan painajaiseensa. Ohjelma kuuluu BritBoxin tarjontaan.

Mikä sarjoista on sinun katselulistallasi? 

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa