Uusia Beck-elokuvia C Morella

  • 29 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 2046 katselukertaa
Uusia Beck-elokuvia C Morella
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 

 

Beck-faneja hemmotellaan kun uusin elokuva Beck: Uusi elämä saa ensi-iltansa C Moren suoratoistopalvelussa joulupäivänä 25.12.2021.  Beck-ryhmällä on jälleen edessään monimutkainen murhatapaus henkilökohtaisia haasteita unohtamatta. Aiemman elokuvasarjan viimeinen osa, Menetetty Poika loppui dramaattisesti Beckin ollessa leikkauspöydällä, ja epäselväksi jäi pystyykö hän vielä jatkamaan työtään. Toinen uusi Beck-elokuva nähdään C Moressa 21.1.2022 ja jakson nimenä on Raivohuone. Kolmas jakso saa puolestaan ensi-iltansa 18.2.2022 jaksolla 58 minuuttia ja neljäs jakso Itkevä poliisi julkaistaan 18.3.2022. 

 

 

BECK: Uusi elämä

 

Uusi elämä -elokuvassa Martin Beck on palannut töihin kollegoidensa iloksi sairaslomansa jälkeen. Martinin tytär Inger ei kuitenkaan ole yhtä iloinen isänsä paluusta työelämään, mutta joutuu hyväksymään hänen päätöksensä. Beck saakin selvittääkseen uuden murhajutun, kun Tukholman Liljeholmenista löydetään ruumis vedestä. Pian selviää että ruumis kuuluu 39-vuotiaalle tanskalaismiehelle, jolla on rankka rikosrekisteri, ja kaiken lisäksi hän on pahamaineisen tanskalaisen huumejengin jäsen. Kyseinen jengi on heikentynyt vuosien saatossa, sillä monet liigaan kuuluvat korkea-arvoiset virkamiehet ovat joutuneet vankilaan. Ehkäpä ruostalaisjengi valmistautuu ottamaan vallan itselleen. Ilmoilla on selvästi jengisodan alku.

 

Uusi elokuva tuo myös tullessaan uuden näyttelijäkasvon. Valter Skarsgård esittää Martinin pojanpoikaa Vilhelmiä. Äidin kauhuksi ja Martinin iloksi Vilhelm seuraa isoisänsä jalanjälkiä, ja on aloittanut opinnot poliisiakatemiassa. Myös Steinar on palannut ja Beck-ryhmä on jälleen koossa. Rooleissa nähdään muuten tuttuja kasvoja, kuten Kristofer Hivju (Steinar), Jennie Silfverhjelm (Alex), Martin Wallström (Josef), Måns Nathanaelson (Oskar), Anna Asp (Jenny), Elmira Arikan (Ayda), Jonas Karlsson (Klas), Rebecka Hemse (Inger) ja Peter Haber (Martin Beck).

 

 

 

BECK: Raivohuone

 

Beck-tiimillä on jälleen kiperä tapaus ratkaistavana, kun metsästä aivan juoksupolun vierestä löytyy raa'asti murhattu mies. Alex, Steinar ja Martin alkavat suunnitella tutkintaa. Samaan aikaan Josef jatkaa suhdettaan entiseen tyttöystäväänsä, jonka isä on menehtynyt hiljattain äkilliseen sydänkohtaukseen ryöstön yhteydessä. Hän aloittaa oman epävirallisen tutkintansa, joka asettaa hänet monimutkaiseen konfliktitilanteeseen. Elokuva on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa 21.1.2022 alkaen, C More First -kanavalla samaisena päivänä, sekä C More Stars -kanavalla 22.1.2022
 

 

 

Beck: 58 minuuttia

 

Beck-elokuvasarjan 45. jakso on hengästyttävä panttivankidraama, joka sijoittuu TV-studion aamulähetykseen. Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) on mukana aamu-TV:ssä, johon osallistuu myös tunnettu yrittäjä Tomas Tormalm (Dag Malmberg). Kesken suoran lähetyksen studioon ilmestyy aseistettu mies, joka uhkaa Tormalmin henkeä. Kaikki studiossa olevat ovat yhtäkkiä keskellä panttivankidraamaa. Beck-ryhmä näkee sieppauksen livenä, ja niinpä heillä alkaa taistelu kelloa vastaan, jotta panttivangit saadaan vapautettua. Onhan yksi heidän omistaan myös vaarassa. Alex tekee myös tv-studiossa kaikkensa, että tilanne päättyisi parhaalla mahdollisella tavalla. Rooleissa nähdään tuttuun tyyliin myös Peter Haber, Jonas Karlsson, Måns Nathanaelson ja Anna Asp. Elokuva on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa 18.2.2022 alkaen, ja myöhemmin C More First ja C More Stars -kanavilla.

 

 

 

Beck: Itkevä poliisi

 

Beck-elokuvasarjan 46. jaksossa poliisia kritisoidaan rankasti 14-vuotiaan pojan ampumistapauksen jälkeen. Tapaus nostattaa myös laajat mielenosoitukset poliisin tekemää väkivaltaa vastaan. Pian joku iskee raa'asti bussiin, joka pysähtyy muun muassa Poliisikorkeakoulun luona. Alex ja Martin tutkivat tapausta Martinin poliisiksi opiskelevan lapsenlapsen Vilhelmin avulla. Pääosissa ovat Peter Haber, Jonas Karlsson, Måns Nathanaelson, Anna Asp. Elokuva on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa 18.3.2022 alkaen, ja myöhemmin C More First ja C More Stars -kanavilla. 

 

 

 

Beck-elokuvat C Moressa

 

Lähes kaikki aiemmin julkaistut Beck-elokuvat on katsottavissa juuri nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Leffojen pariin pääset C Moren -suoratoistopalvelun kautta.  Voit ladata sovelluksen myös puhelimeesi ja katsoa elokuvia missä ja milloin vain. Telia TV:stä voit myös vuokrata niitä leffoja, jotka eivät vielä ole maksutta katsottavissa. Jos sinulla ei ole vielä maksuttomia Telia TV -tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme. Huomioithan myös liittymäasiakkaan etuhinta!

 

Lue myös nämä

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa