Viikonlopun leffatärpit: Johnny English iskee jälleen & 22 Jump Street
Tämän viikonlopun leffatärpit Telia TV:n videovuokraamosta ovat Johnny English, sekä 22 Jump Street. Nämä elokuvat ovat sopivasti ”aivot narikkaan” -tyylisiä komedioita, joista katsojalle jää takuuvarmasti hyvä mieli!   Johnny English iskee jälleen (2018) Toiminta/komedia89minK7 Johnny English on koko perheen hyvän mielen toimintakomedia, jota tähdittää Rowan Atkinson. Atkinson palaa jälleen rooliinsa tunarina agenttina sarjan kolmannessa komediassa Johnny English iskee jälleen. Tämä elokuva on kauttaaltaan kuorrutettu sähellyksellä ja jatkuvilla väärinymmärryksillä! Seikkailu alkaa siitä, kun kyberhyökkäys paljastaa kaikkien Britannian salaisten agenttien henkilöllisyydet ja Johnny Englishistä tulee salaisen palvelun ainoa toivo. Eläkkeeltä takaisin töihin kutsuttava English syöksyy suin päin hakkerineron jäljille. Huonotaitoisen ja köykäisen agentin on päihitettävä modernin teknologian haasteet, jotta voi onnistua tehtävässään pelastaa maailma. Tunari agentti mokailee ja koheltaa minkä ehtii, mutta loppujen lopuksi pelastaa aina päivän. Parodian aineksia sisältävä komedia on välillä jopa kornikin, mutta saa katsojan varmasti nauramaan!  

    22 Jump Street (2014) Toiminta/komedia112 minK12 22 Jump Street on vuonna 2014 ensi-iltansa saanut komediaelokuva, jota tähdittää pääosissa Jonah Hill ja Channing Tatum. Elokuva pohjautuu suosittuun 21 Jump Street poliisisarjaan, mutta juoni on päivitetty uuteen muotoon ja genre on vaihdettu draamasta komediaan. Elokuvassa 22 Jump Street konstaapelit Schmidt  (Hill) ja Jenko (Tatum) päätyvät käytyään lukion kahteen kertaan yliopistoon, missä heidän tulee selvittää vaarallisen huumausaineen myyjä. Opiskelijaelämän vauhti meinaa viedä kyttäparin huomion olennaisesta ja poliisityö uhkaa jäädä kokonaan taka-alalle. Jenko innostuu poliisin työn sijaan jalkapallosta ja Schmidt taas tapaa ihastuttavan tytön. Samalla kaksikon keskinäinen suhde alkaa rakoilla vanhan avioliiton tapaan. Elokuva on täynnä tilannekomiikkaa ja siinä hölmöillään ja lauotaan typeryyksiä toistensa perään.   

   Katso myös: 
2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hienoja leffatärppejä löytyy myös ilmaiskanavilta. Tässä pari: 

Ex MachinaTV5 
(Ex-Machina, scifi, Iso-Britannia, 2015) Hakukoneyhtiön ohjelmoija Caleb voittaa työpaikkansa kilpailussa viikonlopun firman mahtavan toimitusjohtajan erämaakodissa. Saavuttuaan paikalle Calebille paljastuu, että johtaja on valinnut hänet koehenkilöksi kokeeseen, jolla mitataan tekoälyn ihmismäisyyttä. Tekoäly on kaunis ja petollisen viettelevä androidi Ava. 108 min. Ohjaus: Alex Garland. Pääosissa: Alicia Vikander, Corey Johnson, Deborah Rosan, Domhnall Gleeson, Evie Wray, Oscar Isaac.


SelviytyminenHero 


Selviytyminen


(Impossible, The 2012). Tositapahtumiin perustuva trilleri kertoo kolmilapsisesta perheestä, joka matkustaa Thaimaahan ja selviää vuoden 2004 tsunamin aiheuttamassa kaaoksesta hengissä. Pääosissa: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin, Oaklee Pendergast, Marta Etura. Ohjaaja: J. A. Bayona. (108')


@HannaSu @kiisseli67 kivoja leffatärppejä, kiitos 🙂 viikonlopun suunnitelmat on siis näiden myötä ainakin omalta kohdalta selvillä, onneksi taitaa olla hieman sateinen keli tulossa!

Vastaa