Katseluvinkit

Vuoden 2023 odotetuimmat HBO Max -uutuussarjat

  • 15 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 179 katselukertaa
Vuoden 2023 odotetuimmat HBO Max -uutuussarjat
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

HBO Maxille saapuu tämän vuoden aikana paljon uutta ja kiinnostavaa katsottavaa. HBO-alkuperäissarja The Last of Us käynnisti näyttävästi uusien sarjojen tarjonnan tammikuussa. Laadukasta ja provosoivaa draamaa ruutuun tuovat myös muun muassa palkitun Successionin uusi kausi, White House Plumbers -minisarja ja odotettu The Idol.

 

HBO Max -huippusarjat saat ruudullesi verkkokaupastamme! Tilaa HBO Max -suoratoistopalvelu ja nauti koko perheen laatuviihteestä!
 

Kurkataan seuraavaksi muutamaan uuteen sarjaan, ja mitä vielä on myöhemmin tulossa! 

 

Sisällysluettelo

 

The Last of Us

 

The Last of Us on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka perustuu samannimiseen videopeliin. Sarja sai ensiesityksensä HBOn suoratoistopalvelussa HBO Maxissa 15. tammikuuta 2023. Ensimmäisellä tuotantokaudella on yhdeksän jaksoa, jotka pohjautuvat ensimmäisen The Last of Us -pelin ja sen Left Behind -lisäosan juoneen. Pääjuoni mukailee tarkasti videopeliä, mutta sarjaan on kirjoitettu useampia alkuperäisestä tarinasta poikkeavia sivujuonia.

 

Post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuvassa sarjassa tyttärensä menettänyt Joel Miller (Pedro Pascal) päätyy suojelemaan teini-ikäistä Ellietä (Bella Ramsey). Sarja on saanut hyvän vastaanoton. Sen on sanottu säilyttäneen videopelin tyylin ja tunnelman, mutta ”seisovan kuitenkin tukevasti omilla jaloillaan”. Sarjaa on kehuttu muun muassa näyttelijöistä, maskeerauksesta ja lavasteista.

 

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Craig Mazin sekä alkuperäisen The Last of Us -pelin käsikirjoittaja ja ohjaaja Neil Druckmann.


 

Succession

 

Sarjan 4. kausi on odotettavissa kevään aikana. Sitä odotellessa voit ensinälkään käydä katsomassa suoratoistopalvelusta kolme aiempaa kautta! Succession kertoo Waystar RoyCo -nimistä media-imperiumia johtavasta tyrannimaisesta Logan Roysta (Brian Cox) ja hänen asemastaan kilpailevista lapsista. Ikääntynyt ja sairasteleva perheen pää on vihjannut luopuvansa vallastaan jonkun lapsensa hyväksi, ja hän peluuttaa lapsiaan toisiaan vastaan. Lopulta hän ei kuitenkaan näytä suostuvan luopuvan vallastaan. Royn lapset kisaavat isänsä huomiosta ja kampittavat toisiaan minkä ehtivät. 

 

Successionin on kerrottu olevan yksi maailman parhaista tv-sarjoista, joka valittiin vuonna 2021 BBC:n kriitikkoäänestyksessä kymmenen merkittävimmän 2000-luvulla tehdyn tv-sarjan joukkoon. Succession-sarjan tunnuskappaleen säveltäjä Nicholas Britell on lisännyt kappaleeseen tarkoituksella virheitä. Pianolla soitettu melodia kuulostaa lipsuvalta soitannalta, joka kuvastaa sarjan rikkonaista perhettä.
 

Sarjassa lasten rooleissa nähdään Alan Ruck, joka näyttelee sisaruskatraan vanhinta lasta Connoria. Jeremy Strong näyttelee toiseksi vanhinta poikaa Kendallia, Kieran Culkin kolmatta poikaa Romania sekä perheen kuopusta ja ainoata tytärtä Siobhania "Shiviä” Sarah Snook.

 

 

White House Plumbers

 

White House Plumbers -sarja on Emmy-palkitun David Mandelin ohjaama viisiosainen minisarja, joka saa HBO Maxilla ensi-iltansa maaliskuussa. Sarjassa pääsemme seuraamaan tarinaa siitä, kuinka Watergaten takana olleet Nixonin poliittiset sabotöörit E. Howard Hunt (Woody Harrelson) ja G. Gordon Liddy (Justin Theroux) päätyivät vahingossa tuhoamaan presidentin, jota niin innokkaasti yrittivät suojella.

 

Sarjaa tähdittävät Woody Harrelson ja Justin Theroux. Muissa rooleissa ovat muun muassa Lena Headey, Judy Greer, Domhnall Gleeson, Kathleen Turner, David Krumholtz ja Kiernan Shipka.


 

 

The Idol

 

The Idol on Sam Levinsonin ja artisti Abel "The Weeknd" Tesfayen luomus, jonka pääosassa on Lily-Rose Depp. Tesfaye on mukana niin sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana sekä myös yhtenä näyttelijänä. The Idolissa nähdään myös edesmenneen Anne Hechen viimeinen tv-esiintyminen. Sarjan startin ajankohtaa ei vielä ole varmistettu, mutta alustavan tiedon mukaan se olisi odotettavissa kesän korvilla. 

 

Kuusiosainen sarja kertoo arvoituksellisesta, itseoppineesta kulttijohtajasta sekä yökerhon omistajasta, joka alkaa monimutkaiseen suhteeseen nousevan pop-idolin kanssa. Kyseessä on visuaalisesti näyttävä sarja. Luvassa on myös suuria, mahtavia juhlia, kuvauksia sekä loistelijaita asuja.


 

 

Your Honor

2. kausi

 

Your Honor -sarja 2. kautta olemme pääseet seuraamaan 13. tammikuuta alkaen. Bryan Cranstonin tähdittämän ja tuottaman sarjan toisella kaudella osa suunnattoman menetyksen kokeneista etsii pelastusta, osa taas janoaa kostoa. Viholliset väijyvät kuitenkin jokaista. Lopulta jäljelle jää yksi kysymys: kuinka pitkälle olet valmis menemään suojellaksesi sitä, mikä merkitsee sinulle eniten?

 

Your Honor perustuu israelilaiseen Kvodo-nimiseen sarjaan, jonka ovat luoneet Ron Ninio ja Shlomo Mashiach. Toinen tuotantokausi koostuu kymmenestä jaksosta.


 

Perry Mason

2. kausi

 

Perry Mason -sarja alkoi HBO Nordicilla kesällä 2020. Uutta kautta on saatu tovi odotella, mutta nyt odotus alkaa olla ohi! Perry Mason jatkuu HBO Maxissa 7. maaliskuuta. Toiselle kaudelle lupaillaan uutta mysteeriä kahdeksan jakson verran. Rikossarjan jaksot tulevat katsottavaksi yksi kerrallaan viikoittain.

 

Vain kuukausia Dodsonin tapauksen ratkeamisen jälkeen vaikutusvaltaisen öljysuvun vesa murhataan julmasti. Piirisyyttäjän kartoittaessa epäiltyjä Perry (Matthew Rhys), Della (Juliet Rylance) ja Paul (Chris Chalk) sukeltavat syvälle tapaukseen, jonka kätköistä paljastuu kauaskantoisten salaliittojen rihmasto. Lopulta kolmikko joutuu punnitsemaan, mitä todella tarkoittaa olla syyllinen.

 

Sarja perustuu kirjailija Erle Stanley Gardnerin luomiin hahmoihin. Hänen luoma puolustusasianajaja Perry Mason on vapauttanut satoja syyttömiä murhasyytteistä ja yleensä löytänyt todellisen syyllisen. Takana on romaaneja, elokuvia ja radio- ja tv-sarjoja.

 

Matthew Rhys jatkaa toisellakin kaudella nimiroolissa ja muissa rooleissa mukana nähdään muun muassa Diarra Kilpatrick, Eric Lange, Justin Kirk, Katherine Waterston, Hope Davis, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Mark O’Brien, Paul Raci, Jen Tullock, Jon Chaffin, Onahoua Rodriguez, Jee Young Han, Sean Astin, Tommy Dewey, Shea Whigham ja Wallace Langham.


 

Rain Dogs

 

Kahdeksasta jaksosta koostuva mustaa huumoria viljelevä komediasarja Rain Dogs on HBO:n ja BBC:n yhteistuotanto. Sid Gentle Films Ltd:n tuottama sarja on Cash Carrawayn käsikirjoittama. Sarja kertoo poikkeavan rakkaustarinan, jonka osapuolina ovat työväenluokkainen yksinhuoltajaäiti, hänen 10-vuotias tyttärensä sekä etuoikeutettu homomies. Näemme myös kuvausta äidinrakkaudesta, syvälle juurtuneista, tulisista ystävyyssuhteista sekä köyhyyden ja ennakkoluulojen nujertamasta lahjakkuudesta. 

 

Sarja käynnistyy HBO Maxilla 7.3. Sen tähtiä ovat Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Gloria Duken ja debyyttiroolinsa tekevä Fleur Tashjian.
 

 

Löytyykö näistä sarjoista omaa suosikkiasi? :) 

Lue myös: 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa