4g - etelän maaseutu

  • 27 January 2015
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onko mitään toiveita saada todellista 4g kuuluvuutta lähiaikoina, tarkemman lokaation selvittänette rekisteröintitiedoistani?

 

Niin, tämän hetkinen kuuluvuuskarttanne tarjoaa tähän jopa *erinomaista kuuluvuutta*.

Täysi vitsi tuo kuuluvuuskartta tältä osin, valitettavasti.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Kannattaa skannata lähialuen verkot Cellmapperillä: https://www.taisto.org/Cellmapper

 

Asenna Androidille ja skannaa lähialueen verkot. Tällä saat todellisen kuvan missä kohtaa toimii hyvin yhteydet sekä samalla tämä sovellus laskee tukiaseman sijainnin, niin mahdollisesti suuntaavan antennin suuntaaminen on helpompaa.

Kuuluvuuskartan perusteella on kyllä helppo päätellä tukarien sijainnit, ja siten mahdollisen antennin suuntaus - se ei ole ongelma.

 

Talon - kaksikerroksisen - katolla Huawei B593s omilla antenneillaan antaa kentäksi (RSRP) ~100...105 dBm, sisätiloissa ei käytännössä ole kenttää, tämä kaikki siis *erinomaisen kuuluvuuden* alueella...

 

 

Moro @fghyhnv ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


Täällä Klaanissa emme noita asiakastietoja käsittele, mutta autetaan kyllä mielellämme jutuissa, jotka eivät näitä vaadi.


 


Tosta meidän peittoaluekartasta sen verran, että se on laskennallinen (ts. suuntaa antava). Kertoo kyllä mahdollisimman tarkkaan tilanteesta. Tähän kuitenkin vaikuttaa mm. maastovaihtelut, rakennusten rakenteet sekä esimerkiksi käytössä olevat laitteet tai verkon kuormitus.


 


Omilta Sivuilta voi aiheeseen liittyen lähettää meille palvelupyynnön. Tällöin meidän verkkopuolen asiantuntijat pääsevät perehtymään tilanteeseen paremmin. Mikäli alueella on jotain ongelmia, tämän avulla he pääsevät myös niihin käsiksi. :)

Kiitos, pitääpä kysellä sitten toisaalta.

Vastaa