4G kapasiteetti ja Jämsä

  • 24 September 2017
  • 3 kommenttia
  • 71 katselukertaa

Iltaa! :)

 

Tässä syksyn kylmyyden mukana tuli 4G yhteyden hitaus. Taitaapi olla tukossa täällä Jämsässä. Olisiko tukiasemiin tulossa lisää kapasiteettia lähiaikoina? Etenkin Jämsän ja Jämsänkosken välille... :')

 

Netti toimi hianosti keväällä, mutta kun tulin takaisin lomilta niin nyt on hidasta kuin mikä. Ostin jopa uuden reitittimen, sillä luulin, että se oli minun vehkeistä kiinni. Eipä auttanut... :(


3 kommenttia

Jämsän ja Jämsänkosken välillä on tällä hetkellä yks tukiasema rikki ja korjauksessa. Jämäsn pohjospäätyyn on myös tulossa uutta tukiasemaa jossakin vaiheessa. Riippuu siitä kuinka kauas Jämsästä kuuluvuuden pitäisi kantaa, että auttaako tuo uusi tukiasema sinua.

Kunniamerkki

Mihinkä suuntaan kannattaa kääntää 4g ulkoantenni kun asumme hartusvuoren juurella Joonaantiellä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Mihinkä suuntaan kannattaa kääntää 4g ulkoantenni kun asumme hartusvuoren juurella Joonaantiellä.

Jämsän terveysasemalta näyttää löytyvän lähin tukiasema, mutta kyseisen tukiaseman solut on suunnattu Joonantien myötäisesti etelä-pohjoinen suunnassa. Eli signaali voi kuulua heikosti tietyissä kohdissa Joonantietä. Etelän suunnasta löytyy myös toinen tukiasema Jämsänjoen yhtenäiskoulun kohdilta, mutta sen taajuudet voivat arkisin 8-16 välillä olla ruuhkaisia.

Vastaa