4g kuuluvuus kausalassa

  • 1 January 2016
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Nyt on pakko valittaa meidän 4g ja jopa 3g verkosta jotka on kumpikin täysin surkeita osoittessa *********.Kaikki laitteet Applen puhelimia tai ipadeja joissa wifi ja cellular ominaisuus niin seilaa wifin ja etenkin 4g,3g jopa gprs välillä.Suomeksi sanottuna alkaa v.....aa.etenkin kun menet esim kotaan johon ei wifi yllä niin jo vain 4g tai 3g ei toimi?Mitä tehdään? Elisa toimii hienosti mitä testattiin kaverin laitteella.


 


EDIT: muokattu asiakastietoja piiloon //SeleneR


6 kommenttia

vastaan itse omaan viestiin että jätän numeron johon voi soittaa elikkäs *************.


 


EDIT: muokattu puhelinnumero piiloon //SeleneR

Puhelinnumero ja osoitetietoja ei keskustelupalstoille kirjoitella ja tuolla sivulla lukee näin:


 


- Asiakastietoja ja tunnistautumista vaativissa ongelmatilanteissa saat avun Omien Sivujen chatista 24/7 tai muista Soneran asiakaspalvelukanavista

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@Kimpet kirjoitti:

Nyt on pakko valittaa meidän 4g ja jopa 3g verkosta jotka on kumpikin täysin surkeita osoittessa ***********.Kaikki laitteet Applen puhelimia tai ipadeja joissa wifi ja cellular ominaisuus niin seilaa wifin ja etenkin 4g,3g jopa gprs välillä.Suomeksi sanottuna alkaa v.....aa.etenkin kun menet esim kotaan johon ei wifi yllä niin jo vain 4g tai 3g ei toimi?Mitä tehdään? Elisa toimii hienosti mitä testattiin kaverin laitteella.
Suosittelen ehkä rakentamaan WLANin niin että se kuuluu koko taloon ja tarpeen tullen pihalle myös. 


 


Elisa jos toimii hienosti niin miksi et vaihtaisi Elisalle? Operaattorin vaihto on sallittua. Turhaan maksaa toimimattomuudesta 


 


EDIT: muokattu alkuperäisestä viestistä osoite piiloon //SeleneR

Jos 4G- ja 3G-verkon kuuluvuus on aikaisemmin ollut hyvä ja äkillisesti heikentynyt, suosittelen tekemään vikailmoituksen Sonera Omien Sivujen kautta, josta löytyy kohta Tee vikailmoitus. Sonera Omat Sivut löytyvät täältä . Tekninen asiakaspalvelumme tutkii tämän jälkeen syytä siihen, miksi kuuluvuus on äkillisesti heikentynyt.

Kyllä vikailmoitus on tehty ja vastaus oli että pyrimme ottamaan huomioon seuraavassa verkonkorjaus tilanteessa,se mikä minua kyrsii niin maksan kummikin täyttä hintaa 4g yhteydestä mikä ei toimi!Toki meillä on tomiva laajakaista soneralta ja tätä 4g verkkoa olisi kiva käyttää esim kodassa tai kesäisin pihalla mihin toi laajakaista ei riitä.vaikka luvattu on.Tosin elisa tossa painostaa koko ajan päälle että otampa tarjouksesta vaarin ja siirämme kaikki liittymämme sinne mukaanlukien laajakaistan!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Tervemenoa vaan 🙂 ... Valitse tietenkin toimiva...


 


En nyt sanoisi kylläkään että Elisa panostaisi kovinkaan paljon verkkoonsa. Itsellä aikaisemmassa asunnossa oli saatavilla 2G verkko asuntoni sisällä ja ulkopuolella 3G heikosti. Parannusta ei tehty 2 vuodessa ja ongelmia muillakin. Kyseessä siis kerrostalo alue. 4G verkkoa ei lähistöllä oikeastaan ollenkaan. Soneralla ja DNA:lla hyvät yhteydet on. Nyt uudessa asunnossa Sonera taas ei pelitä niin hyvin kuin muut mutta hyvän palvelun takia olen edelleen Soneran asiakas. 


 


Tulee myös muistaa että ei se verkkojen rakennus ilmaista hommaa ole ja jos toinen operaattori rakentanut alueelle miksi sitten toinen rakentaisi heti samalle paikalle? Mielummin rakentaisi toiselle paikalle missä ei ollenkaan ole kuuluvuutta. 

Vastaa