Helppo latausappiksen väliaikainen PIN-koodi puuttuu

  • 7 November 2017
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,


 


Helppo latausappis edellyttää rekisteröitymistä joka suoritetaan tekstiviestein... nyt siellä on jotain rikki koska vastauksena tulee "väliaikainen PIN-koodisi on %1s", eli se varsinainen pin-koodi puuttuu... koodia vaan tilalla.

Edit RaMaria: Otsikko


5 kommenttia

Uudelleen kirjautumalla ja painamalla unohtunut-valintaa sai sitten sen oikean pin-koodin. Eli kikkailemalla sisään.


 


Mutta eipä siitä hyötyä ollut, kortilla saldoa yli 40 euroa, mutta siitä huolimatta tuo appi haluaa luottokortin tiedot jotta voisi paketin ladata. Mihin on kadonnut mahdollisuus ladata tekstiviestillä paketteja olemassaolevasta saldosta? En tosiaan halua ladata lisää, kun sitä kerran kortilla jo on?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Laitoin tästä viestiä Telialle, että joku tarkistaisi tuon appiksen toiminnan. Itse olen käyttänyt tätä nettisivua saldon lataukseen prepaidiin :  https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/prepaid ja tuosta kohta : Loppuiko saldo?

Hmm... kuinkas sitten tuon paketin osto saldolla? Ei kai nämäö ole nyt muuttunut siten että pakettiin tarvitaan aina uutta rahaa, tuota saldoa ei voi käyttää lainkaan?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@Koda7 kirjoitti:

Mihin on kadonnut mahdollisuus ladata tekstiviestillä paketteja olemassaolevasta saldosta?


En muista, että tämä olisi Telia Helppo / Tele Finland Prepaid / Tele Finland Helppo -liittymillä koskaan onnistunutkaan. Jos sellaisia on ikinä ollutkaan, siitä on kulunut jo useita vuosia.

 

2013 käyttöohjeessa ei mainita lainkaan paketteja.

2015 käyttöohjeessa viitataan nettisivustolta ja lataussovelluksesta saataviin paketteihin.

Selvittelin tätä asiaa ja pakettien lataaminen saldosta ei ole mahdollista, eikä ole ollut mahdollista. :) 
Eli, mikäli haluaa paketteja käyttöön, tulee ne sitten ostaa esimerkiksi tuolta lataussovelluksen kautta tai verkkosivuiltamme.

Vastaa