Skip to main content

Onko luumäellä ongelmia mobiilinetin kanssa ? Onko tänään ollut koko päivän hidas. Upload juuri ja juuri viisari värähtää,  netflix ei aukea, ja muutkin tökkii....

Heippa @karppa300!

 

Vieläkö yhteydet hidastelevat? Nuissa tilanteissa kannattaa aina kokeilla ensimmäisenä laitteen uudelleenkäynnistäminen. Mikäli silläkään ei virkoa niin verkkoasetusten uudelleen hakeminen on oiva tapa kokeilla myös, ettei siellä mikään asetus ole vinksallaan.

 

Rajautuuko tuo ongelmasi Luumäen alueelle vai onko hitaalla joka paikassa? Mikäli sinulla on mahdollista, kannattaa myös kokeilla useammalla laitteella, onko nopeus samaa tasoa. Rajaa mahdollisia ongelmia runsaasti. :cathappy:

 

Tottahan toki tuosta voit olla yhteydessä myös Asiakaspalveluumme, josta voidaan tarkastella asiaa meidän näkövinkkelistä, että onko siellä meidän puolesta kaikki ok. :cathappy:


Aikoinaan kun lähellä oleva kauppakeskus vaihtoi 2g puhelimet 3g (200 kpl) puhelimiin, niin omalla 3g puhelimella loppui videoiden katselu siihen paikkaan. Nopeudet tipahti niin alas, ettei huonoimalla laadullakaan katkeilematta ja pysähtelemättä toiminut. Piti vaihtaa 4g puhelimeen.

 


Vastaa