Huawei e5776s-32 SIMLOCK

  • 21 February 2016
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi


 


Matkalla Venäjällä ja tuo teidän kautta hankittu Huawei modeemi ei hyväksy Tele2:n SIM korttia vaan valittaa SIMLOCK ja nyt tarvitaan pikaisesti purkukoodi.


 


 


Edit RaMaria: Imei poistettu


6 kommenttia

Moikka  ja tervetuloa Klaaniin. 

Klaanissa autamme mielellämme asioissa, jotka eivät vaadi asiakkaan tunnistamista. 🙂 Eli oikea reitti asian hoitamiseen on olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun. Voit laittaa esimerkiksi Facebookissa/ Twitterissä viestiä, rimpauttaa meille tai asioida Omien Sivujen välityksellä. 

Täältä Pietarista jos joudun soittamaan Suomeen as.palveluun niin sillä rahalla ostaa jo uuden toimivan 4G reitittimen...

Ja jos ystävällisesti etsitte tältä palstalta haulla "e5776s" niin huomaatte että muillekin on löytynyt apu eli se PINLOCK koodi jota nyt kaipailen.

IMEI edelleen 866089015137116, ei tarvitse piilottaa kun ei siinä ole mitään salaista tai tunnistusta vaativaa.

Vanhan palstan aikaan pystyimme auttelemaan tämmösissä, mutta uudistuksen jälkeen nykyisessä Klaanissa emme. Täältä löydät hyvää tietoa Klaanista, kannattaa lukaista. :) 

Vinkkasin tuossa muitakin yhteydenottoväyliä, jotka eivät soittelemista vaadi. 🙂 Sopisiko jokin niistä sinulle? 


 


 

En ole Facebookissa, soitin asiakaspalveluun jossa "on tilapäisesti ruuhkaa", omista Sonera tunnuksista ei ole muistikuvaa ja puhelinliittymä on yrityksen nimissä ja siihen vielä VIP palvelu joten Twitter taitaa jäädä ainoaksi kanavaksi ja koska netti ei toimi kun SIM ei kelpaa niin hankalaksi menee....
Ja firman liittymä + VIP palvelu = ei pääsyä hallintaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

@Huawei_e5776s kirjoitti:
Ja firman liittymä + VIP palvelu = ei pääsyä hallintaan

Hei Huawei_e5776s! Tässä yhteystiedot asiakastukeen yrityksille : https://www.sonera.fi/yrityksille/asiakastuki#osio-4

Vastaa