Kallista *******aa

  • 30 August 2018
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa

Olen suoraansanottuna kyllästynyt ja *******in pettynyt tähän telian liittymään. Olen omistanut tämän puhelinliittymän noin puoli vuotta ja koko tämän ajan netin nopeus on ollut noin 5mbps download ja upload 2mbps 4G ja useimmiten ei toimi kuin 3G joka on aivan kauheaa *******aa.. Liittymässä pitäisi olla 21 megan netti mutta se ei ikinä ole toiminut ja kuitenkin maksaa silti joka *******n kuukausi 23€. Onneksi ylihuomenna vaihdan dna:lle, hyvästi telia.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

@pikatsu69@  kirjoitti:

Olen suoraansanottuna kyllästynyt ja täydellisen pettynyt tähän telian liittymään. Olen omistanut tämän puhelinliittymän noin puoli vuotta ja koko tämän ajan netin nopeus on ollut noin 5mbps download ja upload 2mbps 4G ja useimmiten ei toimi kuin 3G joka on aivan kauheaa kurjuutta.. Liittymässä pitäisi olla 21 megan netti mutta se ei ikinä ole toiminut ja kuitenkin maksaa silti joka ikinen kuukausi 23€. Onneksi ylihuomenna vaihdan dna:lle, hyvästi telia.
Hei!


 


Sinua varmasti harmittaa ja suututtaa, mutta asia kyllä tulisi selväksi ilman kirosanoja. Ilmeisesti liittymä ei ole toiminut odotuksiesi mukaan. Olethan kuitenkin tehnyt asiakkaanaoloaikanasi Telialle häriö/katveilmoituksen tai ilmoituksia, jotta Telia olisi voinut tutkia verkon toimintaa ja osoittaa verkonsuunnittelulle, missä parempaa kuulvuutta kaivattaisiin? Oletko antanut Telialle mahdollisuutta korjata tilannetta, onko vastaus ollut kenties kielteinen?


 


Toivottavasti DNA:n liittymä toimii paremmin ja löydät sieltä sopivat palvelut. Joissain paikoissa mikään operaattori ei vain toimi, joten toivottavasti olet tehnyt huolellisen selvittelyn vaikkapa kaikkien operaattoreiden prepaid-korteilla.


 


 


EDIT: Kirosanat deletty)

Vastaa