Kodin netti plus kytkentä kestää

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 18 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Hei,

Päivitin laajakaistaliittymäni nopeuden 10 megasesta 100 megaan ja sain 20.9.2014 vahvistustekstiviestin, että 100 megaa on nyt käytössä. Kuitenkin nopeus on ollut ja on edelleen vain lataus 0,78 ja lähetys 2 Mbit/s (tänään mitattu). Omien sivujen mukaan tilauksen käsittely on edelleen kesken.

Mielestäni liittymän käsittely on nyt kestänyt aivan liian kauan ja pyytäisin teitä selvittämään mikä tässä maksaa?

6 kommenttia

Hei 87363!

Muutostilauksen kanssa on hieman teknisiä haasteita ja siitä syystä nopeuden nosto on viivästynyt. Asia on selvityksessä ja toivon mukaan se saadaan ratkaistuksi mahdollisimman pian. Omasta puolestani pahoittelut että olet joutunut odottelemaan, tapaus on kuitenkin työn alla!
Hei,

Sain vahvistusviestin, että 28.10. alkaen käytössäni pitäisi olla 100 megaa. Myös omilla sivuilla lukee nyt Kodin Netti Teho 50-100 Mbit/s.

Olen nyt testannut moneen otteeseen eri päivinä ja Soneran nopeustesti antaa edelleen nopeudeksi vain 0,78 saapuva ja 2,26 megaa lähtevä.

Mistä johtuu?
Hei 87363,

Kyselin toimitukselta liittymän tilannetta ja vielä tuota 100M nopeutta ei ole saatu asennettua käyttöön tenknisten ongelmien vuoksi. Tällä hetkellä liittymä toimi ADSL- yhteytenä ja pitäisi kyllä olla huomattavasti nopeampi kuin saamasi tulokset. Toimituksen puolelta säädettiin nyt vielä liittymääsi. Mitä nopeustestit nyt näyttää?
Nopeustesti antoi nyt tuloksen 1,04 ja 2,21 eli asia ei muuttunut. Ihmettelen miksi minulle on lähetetty jo kahdesti vahvistusviesti, että nyt nopeus on 100 megaa, vaikka näin ei ole?? Nämä tekniset ongelmat ovat kestäneet jo puolitoista kuukautta ja luvatut 100 megaa täytyy saada nyt toimimaan!
Moi 87363,

Kuittausviesti on tilanteessasi lähtenyt ikävä kyllä virheellisesti vaikka nopeus ei olekkaan vielä noussut. Liittymän nopeudennoston suhteen vaaditaan vielä nuo tekniset muutokset meidän puolelta että saadaan 100mbit yhteys sinulle toimitettua. Pyytäisin vielä hieman malttia asian suhteen, kyllä tämä sinulle kuntoon saadaan!

Kokeiletko vielä tänään käynnistää modeemilaitteesi uudestaan ja testaa tuo liittymän nopeus vielä, tein pieniä muutoksia vielä tältä puolelta joten nopeuden tulisi kyllä olla nopeampi kuin 1-2mbit.
Moi,

Nyt nopeustesti antoi kyllä paremmat tulokset 18,59 lataus ja 2,30 lähetys, mutta vielä ollaan kaukana luvatusta 100 megasta. Toivottavasti saatte asian nopeasti kuntoon!

Vastaa