Liikkuva Netti ETU myös laajakaista-asiakkaille?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Nuo uudet Liikkuva Netti ETU -liittymät näyttävät todella hyville, mutta vain uuden Sopiva-liittymän omistajille. Omaa Sopivaa en vaihda uuteen kahteen vuoteen, kun paremmalla tarjouksella on mitä nämä uudet ovat. Mutta miksiei näitä ETU-liittymiä voisi antaa myös laajakaista-asiakkaille? Toki on tuplanetti, mutta sitä ei saa, jos on myös Sonera Viihde. Tämä Kodin Netti Plus ja Sonera Viihde 24M ADSL on mielestäni aika kallis verrattuna vastaaviin kaapeli/valokuituliittymiin, joihin saa moninkertaisen nopeudenkin. Mielestäni ainakin ADSL-asiakkaat ansaitsisivat myös ETU-version liikkuvasta netistä :)


4 kommenttia

@jessenic kirjoittaa täyttä asiaa.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

Tämä @jessenic palaute on ihan aiheellinen. Välitän tämän ehdottomasti eteenpäin. Nämä nykyiset ETU tarjoukset on se ensimmäinen vaihe ja jatkossa näitä varmasti tullaan päivittämään ja lisäämään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olen itsekkin henkilökohtaisesti sitä mieltä, että nuo ovat ihan loistavat keskittämisedut ja monilla kuitenkin on kännykkäliittymän lisäksi tarvetta liikkuvalle netille.

Mainitsit tuosta Tuplanetti paketista. Meiltähän löytyy Viihdepaketti asiakkaille päivitysmahdollisuus Superpakettiin, joka siis sisältää Kodin nettiliittymän, Viihdepaketin ja Liikkuvan nettiliittymän 3G yhteydellä 44,90e/kk. Normaalisti pelkän Viihdepaketin hinta on 39,90e/kk. Superpaketti 4G liikkuvan netin kera olisi 49,90e/kk. Mahdollisuuksia siis löytyy :)

Huom! Tarjouksissa voi olla aluekohtaisia saatavuuseroja, mutta nämä mainitut tarjoukset on saatavilla suurimpaan osaan Suomessa. Asiakaspalvelu voi tarkistaa saatavuudet omaan osoitteeseesi.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

En löytänyt mistään mainintaa saako noita superpaketteja myös nykyiset asiakkaat? Sonera Viihde + Netti 24M määräaikaisuutta vielä reilusti jäljellä.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

@jessenic kirjoitti:

En löytänyt mistään mainintaa saako noita superpaketteja myös nykyiset asiakkaat? Sonera Viihde + Netti 24M määräaikaisuutta vielä reilusti jäljellä.
Ehdottomasti saa. Mikäli haluat päivittää Viihdepaketin Superpakettiin, niin sopimus vaan alkaa alusta. Mitään päällekkäisyyttä ei tule kuitenkaan, sillä uusi sopimus korvaa vanhan sopimuksen. Päivitys onnistuu soittamalla asiakaspalveluun tai laittamalla viestiä Facebookissa tai Twitterissä.

Vastaa