Liittymään ei kuuluvat sisällöt

  • 23 January 2017
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Puhelinlaskussa oli sisältöpalvelut jota ei kuulu liitymään. numeroon johonka oli lähetetty näky vain 17xxx mitä nämä on? 


6 kommenttia

Moi @Kotten923 ja tervetuloa Klaaniin! Kyse on jostain erikseen laskutettavasta palvelunumerosta. Puhelu- ja viestierittelyssä kolme viimeistä numeroa on tosiaan peitettynä, mutta löytyisikö puhelimen viestihistoriasta tarkempaa tietoa kyseisestä numerosta? Numeron perusteella palveluntarjoajan voi hakea esimerkiksi täältä. Liittymään voi myös tarvittaessa laittaa estoja, lisätietoja sivuillamme.

Mistä palvelusta tässä mahdollisesti voisi olla kysymys? miksi numerot on peitettynä? missä palveluissa on 17 alkuinen nr?


@Kotten923 kirjoitti:


Mistä palvelusta tässä mahdollisesti voisi olla kysymys? miksi numerot on peitettynä? missä palveluissa on 17 alkuinen nr?


 17-alkuiset lyhytnumerot ovat maksullisia tekstiviestipalveluita, esim äänestyksiä tai tilauksia. 

Viestintämarkkinalain ja tietosuojalain mukaan täydellinen puheluerittely voidaan toimittaa ainoastaan liittymän käyttäjälle. Täydellisessä puheluerittelyssä numerot näkyvät kokonaisuudessaan ja sen tilaus onnistuu vain kirjallisesti. Laskun mukana tulevassa ns. perusmuotoisessa erittelyssä kolme viimeistä numeroa on tämän vuoksi peitettynä. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat selvitellä asiaa tarkemmin.

Ok. onkohan mahdollisesti aikuisviihde nr? vain minkälaisia tilauksia näillä nr voi tilata? 

Tuolta https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/puhelinverkonnumerointi/lyhytsanomapalvelunumerotsms.html selviää, että 17-alkuisissa on esim. 

171 - 173, 177* ajanvietepalvelut
178*, 179 aikuisviihdepalvelut


 Tuolta https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/puhelinverkonnumerointi/lyhytsanomapalvelunumerotsms/myonnetytjavapaatlyhytsanomapalvelunumerot.html selviää kaikki palveluntarjoajat, kun laittaa myönnettyihin lyhytsanomapalvelunumeroihin numeroväliksi 17000-17999. Pyytämällä sen täydellinen puheluerittely, selviää mihin numeroon on viestitetty. Se mitä liittymällä voi tilata riippuu niistä Omilla sivuilla säädettävistä estoista. 

Vastaa