Liittymän päivittäminen määräaikaisen sopimuksen aikana

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 15 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Hei! Minulla loppuu määräaikainen sopimus liikkuva netti palvelusta 19.11.2014, eli muutaman päivän päästä. Ajattelin jo nyt tarttua Aito 4g Max tarjoukseen 19.90 (24kk). Ei kait tämä jatka määräaikaista sopimustani taas 2v eteenpäin?

3 kommenttia

Tarjousehdoistahan se selviää

Tarjouksessa nopein 4G-netti Max (nopeus 150 Mbit/s) vain 19,90 €/kk (norm. 24,90 €/kk). Etuhinta on voimassa 24 kk, ei määräaikaisuutta.
..
Tarjous koskee uusia Sonera Liikkuva Netti -liittymiä ja nykyisiä asiakkaita, jotka päivittävät liittymätyypikseen Sonera Liikkuva Netin. Tarjous koskee myös päivityksiä Liikkuva Netti -liittymän sisällä, jos asiakkaan vanha Liikkuva Netti -palvelu on hinnaston mukaiselta hinnaltaan edullisempi tai samanhintainen kuin uusi palvelu.
Joo, luin kyllä nuo tarjousehdot, mutta halusin vain varmistuksen sille että tarjous koskee myös niitä joilla on määräaikainen laitesopimus kesken. Noh, kait tuon uskaltaa ottaa. Kolmelta eri palstalta olen kysynyt tätä samaa asiaa, eikä yksikään soneran edustaja ole vastannut kysymykseeni. Hyvä että edes joku vastaa..
Tarjousehtojen perusteella tähän ei ainakaan mitään estettä pitäisi olla. Olet oikeutettu tarjoukseen jos sinulla on joku muu kuin Liikkuva Netti liittymä tai jos olemassa oleva Liikkuva Netti liittymäsi on halvempi tai saman hintainen kuin tarjouksen kuukausihinta.

Tuo kampanjahan on etuhinta, jonka ei siten pitäisi vaikuttaa määräaikaisuuteen millään tavalla. Tosin en sitten tiedä meneekö tällainen päivitys järjestelmässä ongelmitta läpi, joskushan noissa tuntuu olevan ongelmia, mutta ne saadaan sitten jälkikäteen fiksailtua kuntoon jos automatiikka pettää.

Vastaa