Liittymän päivitys

  • 23 March 2017
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Haluaisin päivittää liittymäni Paketti S:ään, josssa 5Gt tiedonsiirtoa/kk. Onko tämä myös muissa EU-maissa voimassa?

Vai pitääkö ottaa isompi ja kalliimpi liittymä?

Jos liittymän päivittää, milloin muutos tulee voimaan?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei Kysymys5! Kyllä näin olettaisin, että on : Telia Yhteys -puhelimeen liittymän paketteja ja hinnoittelua käytät aina kotimaan hinnoilla myös EU/ETA-alueella. Pohjolan ja Baltian alueella liittymä on käytettävissä ainoastaan Telian Companyn verkoissa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.Ylimenevä käyttö kotimaassa 1 €/pvä ja EU- ja ETA-maissa 1 €/pvä/300 Mt.

Moi @Kysymys5! S-paketti sisältää 5 Gt nettikäyttöä per kuukausi ja se koskee sekä kotimaata että EU/ETA-aluetta. Mikäli paketti tulee täyteen, käyttöön tulee automaattisesti päivähinta 1 €/vuorokausi, joka sisältää kotimaassa rajattoman netin käytön ja EU/ETA-alueella 300 Mt/vuorokausi. Jos 300 Mt täyttyy saman vuorokauden aikana, niin voit jatkaa käyttöä ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu.

Taisi käydä kömmähdys, soitin aspaan lauantaina, pitkä odotus tais olla ½ tuntia.ite kun en ole niin hirveesti perillä noista. Palvelija selitti kun "ruuneperi". Ennen puh.liittymäni oli rajaton netti ja 5000min. puh/txt ja netin nopeus oli mun tarpeisiin riittävä. nyt muuttui 100 megaseks ja onko se 10 GT käyttö, tuo nopeus nosti hintaa paljon, kun pärjäisin pienemmälläkin nopeudella. puoliakaan en tajunnut a-palvelijan tiedonannosta. koin tulleeni ostaneeksi tuotteen jota en kaikilta osin tarvi. koskeeko näissä etämyynneissä 14 vrk. palausoikeus. Noilla eu/eta jutuilla ei mulle ole merkitystä. Vanha liittymä muuttui Yhteys puhelimeen.

Vastaa