mastojen sijaineti

  • 24 February 2015
  • 1 kommentti
  • 19 katselukertaa

Terve, mihin päin kannattaisi mokkulu suunnata alueella aapiskuja, 61330 koskenkorva?


1 kommentti

Mainitsemastasi osoitteesta melko suoraan pohjoisen suuntaan alle kilometrin etäisyydellä on Soneran 3G-verkon tukiasema.

 

Lähin 4G-verkon tukiasema sijaitsee Kurikan puolella lounaan suunnassa noin 7 kilometrin etäisyydellä. Kyseinen tukiasema toimii 4G-verkon taajuudella 800 MHz, joten tukiaseman peittoalue on laajempi kuin taajuudella 1800 MHz.

 

Seuraavaksi lähin 4G-verkon tukiasema sijaitsee Ilmajoen keskustan alueella koillisen suunnassa noin 8 kilometrin etäisyydellä. Tämä tukiasema toimii 4G-verkon taajuudella 1800 MHz.

 

Osoitettasi lähinnä sijaitseva tukiasema on siis melko suoraan pohjoisen suunnassa alle kilometrin etäisyydellä. Tällä hetkellä tukiasema toimii sekä 2G- että 3G-verkossa. Alustavan suunnitelman mukaan kyseisessä tukiasemassa otetaan 4G-verkko käyttöön ensi syksyyn mennessä. Tukiasema tulee toimimaan 4G-verkon taajuudella 800 MHz. Kyseessä on toki alustava suunnitelma, joten aikatauluun voi tulla muutoksia puoleen tai toiseen.

 

Mikäli sinulla on 3G-verkkoa käyttävä liittymä, voit suunnata mokkulan pohjoisen suuntaan. Jos sinulla on 4G-liittymä ja 4G-verkkoa tukeva mokkula, voit suunnata mokkulan lounaan suuntaan.

Vastaa