Ratkaistu

Miksi lasku menee heti maksuun, kun maksan laskun Minun Teliassa?

  • 10 January 2023
  • 2 kommenttia
  • 112 katselukertaa

Kunniamerkki

Maksaessani laskun minun telian “maksa lasku” painikkeella, eräpäivä muuttuu maksupäiväksi. Tämä tarkoittaa, että maksan laskun viikkoja etuajassa ja hyödytän Teliaa. Miksi eräpäivä muuttuu?

 

 

----
Muokkaus Merja_J: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi

icon

Ratkaisu jäseneltä kjar00 10 January 2023, 11:58

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Omien sivujen maksuhan toimii verkkomaksuna siten, että suoritus näkyy heti Telialla. Kätevä, jos olisi sattunut menemään liittymä kiinni maksamattoman laskun vuoksi. Siksi varmasti tuo eräpäivä muuttuu siihen uuteen maksupäivään. Itse maksan E-laskuna verkkopankissa ja vasta eräpäivänä. Onko sitten sillä väliä, että makaako raha omalla tililläni vai Telian, kai miltä kantilta katsoo. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Minun Telian kautta voi maksaa laskun heti “maksa lasku” painikkeella tai voi avata pdf-muotoisen laskun, josta voi syöttää tiedot verkkopankkiin ja valita maksupäivän. PDF-laskun voi halutessaan tulostaa ja siitä voi myös skannata viivakoodin esim. pankin sovelluksella. 

Minun Telia sivuston tai sovelluksen kautta maksaessa ei tarvitse itse syöttää laskun tietoja itse. Tämä helpottaa maksamista varsinkin puhelimella. Jos laskun tietoja ei halua itse syöttää, mutta haluaa maksaa laskun eräpäivänä, voit ottaa käyttöön e-laskun.

 

Omien sivujen maksuhan toimii verkkomaksuna siten, että suoritus näkyy heti Telialla. Kätevä, jos olisi sattunut menemään liittymä kiinni maksamattoman laskun vuoksi. Siksi varmasti tuo eräpäivä muuttuu siihen uuteen maksupäivään.

Taustalla voisi olla myös se, että maksuprosessi on samanlainen kuin verkkokaupoissa, joissa verkkopankkimaksu maksetaan heti.

Vastaa